gochna35 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 opiekuncza napisał(a):Ja jestem z Opola i bez żadnego problemu zaadoptuję dwa / trzy chomiczki! :) Z transportem byłby jakiś problem? ;( z tego co widzę to wszystko co sie rusza chcesz "adoptować bez żądnego problemu" kilka psów, króliki...... teraz chomiki :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarn*****-dom-tymczasowy-staly-141843/ Quote
_Chomusia_ Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 gochna - strona mi się nie otwiera. Wszystkie chomiki trzeba trzymać osobno, mam nadzieję, że masz to na uwadze. Najlepiej, gdybyś skontaktowała się z bishop lub akemi telefonicznie lub przez gadu-gadu. Quote
karjo2 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Chomusia, zajrzyj na Czarne Kwiatki, naprawde "opiekunczej" bys zwierza powierzyla? Quote
gochna35 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 _Chomusia_ napisał(a):gochna - strona mi się nie otwiera. może dlatego że wątek zostal zamknięty przez moderatora ... ta dziewczyna jest na "czarnych kwiatkach" ma zamiar adoptować wszystko co zobaczy :shake: Quote
Doda_ Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 chomusia to wejdz w profil tej opiekunczej i przeczytaj jej posty. chetnie zaadoptuje kilka psow na dt/ds, 2-3 chomiczkow i kroliki.... Quote
_Chomusia_ Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Właśnie widzę... W takim razie na pewno takiej osobie nie oddamy nawet jednego malucha... Quote
bishop Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pan perłowy wstępnie zarezerwowany (o ile już można zakończyć leczenie) :) Quote
DorkaWD Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wiadomo już coś, w sprawie transportu? Boję się, że źle robię rezerwując chomika... może gdyby nie ta rezerwacja to chomisia już miałaby domek? :roll: A tak to problem z transportem i ona ciągle w DT. Quote
_Chomusia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Na razie nikt o tą małą nie pytał, więc nie martw się, my się cieszymy chociażby z tego, że ktoś chce chomiki. Jest ich jeszcze wiele, więc potencjalni chętni mają w czym wybierać, że się tak wyrażę. Wczoraj chwilkę rozmawiałam z bishop, wspominała coś, że się chyba osoby od Dody kontaktowały. Więc może coś ruszy :) Quote
bishop Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mrowa23 napisał(a):bedziemy jechac przez wroclaw chyba 19 lipca... zadzwonie na tel w sprawie naszej dziewczynki Co z tym chomikiem w końcu? Jest 22, nikt się nie odezwał,nie ma odpowiedzi na moje PW.. Quote
DorkaWD Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiadomo co z transportem dla mojej Titki? Może z jakimś psiakiem mogłaby się zabrać? Quote
bishop Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Bezpośrednio do Krakowa niedługo pojedzie jakiś chomik/chomiki (kontakt od Dody).W tym samym transporcie wyślemy małą do Ciebie,z tym,że trzeba będzie chyba załatwić w Krakowie jakiś tymczas,bo z tego co pamiętam możesz tylko w weekend ją z Krakowa odebrać,tak? Wiem,że długo czekasz,w każdym razie już wkrótce Titka do Ciebie trafi :) Quote
DorkaWD Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A może w drodze do Krakowa "transport" zahaczyłby o mnie? Mieszkam po drodze ;) Quote
martin.buhtza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja byłbym bardzo chętny tylko do Breslau jest kawał drogi... ,a wyjazd tam jest jak na razie mało prawdopodobny choć nie wykluczone że będzie awaria na Renomie i tata przyjedzie na inspekcje ... dziś z nim pogadam o tym :) Quote
martin.buhtza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 O ja też mieszkam po drodze do Krakau jak koleżanka powyżej - Oberschlesien jest nawet nie możliwy do pominięcia jak się jedzie w tamtym kierunku :) ... o już dziś ide kupić wielgachną klatkę i prosiłbym o 2 Hamstry ale jednej płci najlepiej dziewczynki ;) bo nie gryzą za bardzo :) Quote
martin.buhtza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jakby co to piszcie na Naszej klasie Logowanie do nasza-klasa.pl bo na dogo to wchodze okazjonalnie ,a akurat zobaczyłem baner :) ... byłoby mi bardzo miło jakbym je mógł przygarnąć :) Quote
_Chomusia_ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Chomiki to samotniki, więc muszą być pojedynczo ;) Skontaktuj się najlepiej na GG z bishop w sprawie chomika, ona udzieli Ci wszystkich informacji. Quote
_Chomusia_ Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Podrzucam :) Rozbrykana samiczka już w nowym domu, dostała imię Benia. Jeszcze trochę chomiczków czeka na dom. Quote
Recommended Posts