Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gochna - strona mi się nie otwiera.

Wszystkie chomiki trzeba trzymać osobno, mam nadzieję, że masz to na uwadze. Najlepiej, gdybyś skontaktowała się z bishop lub akemi telefonicznie lub przez gadu-gadu.

Posted

_Chomusia_ napisał(a):
gochna - strona mi się nie otwiera.

może dlatego że wątek zostal zamknięty przez moderatora ...
ta dziewczyna jest na "czarnych kwiatkach"
ma zamiar adoptować wszystko co zobaczy :shake:

Posted

Wiadomo już coś, w sprawie transportu?
Boję się, że źle robię rezerwując chomika... może gdyby nie ta rezerwacja to chomisia już miałaby domek? :roll: A tak to problem z transportem i ona ciągle w DT.

Posted

Na razie nikt o tą małą nie pytał, więc nie martw się, my się cieszymy chociażby z tego, że ktoś chce chomiki. Jest ich jeszcze wiele, więc potencjalni chętni mają w czym wybierać, że się tak wyrażę.
Wczoraj chwilkę rozmawiałam z bishop, wspominała coś, że się chyba osoby od Dody kontaktowały. Więc może coś ruszy :)

Posted

mrowa23 napisał(a):
bedziemy jechac przez wroclaw chyba 19 lipca... zadzwonie na tel w sprawie naszej dziewczynki

Co z tym chomikiem w końcu? Jest 22, nikt się nie odezwał,nie ma odpowiedzi na moje PW..

Posted

Bezpośrednio do Krakowa niedługo pojedzie jakiś chomik/chomiki (kontakt od Dody).W tym samym transporcie wyślemy małą do Ciebie,z tym,że trzeba będzie chyba załatwić w Krakowie jakiś tymczas,bo z tego co pamiętam możesz tylko w weekend ją z Krakowa odebrać,tak?
Wiem,że długo czekasz,w każdym razie już wkrótce Titka do Ciebie trafi :)

Posted

Ja byłbym bardzo chętny tylko do Breslau jest kawał drogi... ,a wyjazd tam jest jak na razie mało prawdopodobny choć nie wykluczone że będzie awaria na Renomie i tata przyjedzie na inspekcje ... dziś z nim pogadam o tym :)

Posted

O ja też mieszkam po drodze do Krakau jak koleżanka powyżej - Oberschlesien jest nawet nie możliwy do pominięcia jak się jedzie w tamtym kierunku :) ... o już dziś ide kupić wielgachną klatkę i prosiłbym o 2 Hamstry ale jednej płci najlepiej dziewczynki ;) bo nie gryzą za bardzo :)