_Chomusia_ Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Jeszcze muszę znać odpowiedź od Asiqs, czy odbierze dla Ciebie malucha czy nie. Jeżeli nie to może wraz z chomikiem/chomikami dla Dody udałoby się przetransportować. Quote
DorkaWD Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Co tam u "mojej" Titki? Istnieje szansa na jakiś transport? Quote
_Chomusia_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi od Asiqs. Ale myślę, że z transportem nie będzie problemu, bo jak nie z Asiqs to może z Dodą a jak nie to może jeszcze inny transport znajdziemy :D Quote
mrowa23 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 bedziemy jechac przez wroclaw chyba 19 lipca... zadzwonie na tel w sprawie naszej dziewczynki Quote
Doda_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zaraz się zapytam dziewczyny z Caviarni czy juz zadzwonila w sprawie chomiczka, bo podalam nr tel kom i miala sie skontaktowac. Quote
Doda_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 tak wiec, ludzie z Krakowa przygarną JEDNEGO chomiczka, płec obojętna, chomik najlepiej zeby byl mily i nie gryzl. Czy jest transport prosto do Krakowa? Quote
_Chomusia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Zapewne transport będzie - jeszcze muszę zapytać konkretnie, ale sądzę, że tak. Quote
Doda_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 To proszę daj znać kiedy będzie i dokąd dokładnie. Który chomiczek pojedzie do Krakowa? ;) Quote
_Chomusia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Czekam jeszcze na odpowiedź bishop - pewnie wieczorem dowiem się dokładnie. A chomika można wybrać - wszystkie są przyjazne, łagodne. Quote
bishop Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Doda_ napisał(a):To proszę daj znać kiedy będzie i dokąd dokładnie. Który chomiczek pojedzie do Krakowa? ;) Rozmawiałyśmy na gg i prosiłam Cię,żeby osoby zainteresowane się skontaktowały.Nie załatwiam adopcji przez pośredników,bo muszę porozmawiać,umówić wizytę przedadopcyjną itp. Póki co do mnie nikt się nie odezwał,nie wiem jak z Akemi..Jeżeli ktoś się z nami skontaktuje to sądze,że zorganizowanie transportu do Krakowa nie zajmie dużo czasu. Quote
Doda_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bishop napisał(a):Rozmawiałyśmy na gg i prosiłam Cię,żeby osoby zainteresowane się skontaktowały.Nie załatwiam adopcji przez pośredników,bo muszę porozmawiać,umówić wizytę przedadopcyjną itp. Póki co do mnie nikt się nie odezwał,nie wiem jak z Akemi..Jeżeli ktoś się z nami skontaktuje to sądze,że zorganizowanie transportu do Krakowa nie zajmie dużo czasu. Podalam tej osobie twoj nr tel, poprosze znowu zeby zadzwonila ale ktory to twoj numer? bo dalam 2 numery i nie wiem ktory jest twoj. Quote
Doda_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Numer tel zostal przekazany zainteresowanym ludziom. Czy ktos z Krakowa dzwonil ? Quote
_Chomusia_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Nie wiem, nie rozmawiałam ani z bishop ani a Akemi, jednak słyszałam, że jest ona teraz w szpitalu... Quote
.Labradore. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Chomusia, dziś w nocy jade nad Bałtyk, musze mieć namiary Akemii (najlepiej nr. tel). Bo 19 będę we Wrocku Quote
_Chomusia_ Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Numer tel do Akemi został podany kilka postów wcześniej. Ale przekopiuję :D Akemi - 790 556 800 Quote
.Labradore. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bishop napisał(a):Rozmawiałyśmy na gg i prosiłam Cię,żeby osoby zainteresowane się skontaktowały.Nie załatwiam adopcji przez pośredników,bo muszę porozmawiać,umówić wizytę przedadopcyjną itp. Póki co do mnie nikt się nie odezwał,nie wiem jak z Akemi..Jeżeli ktoś się z nami skontaktuje to sądze,że zorganizowanie transportu do Krakowa nie zajmie dużo czasu. skoro organizujecie transport do Krakowa to ja Wam nie jestem potrzebna, bo DorkaWD mieszka niedaleko, więc jej też możecie chomika podrzucić XD Szkoda, że nie zajrzałam wcześnie :angryy: Quote
_Chomusia_ Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Miejmy nadzieję, że adopcja z Krakowem się powiedzie, to jeżeli Dorka zgodzi się tam odebrać chomika to będzie super. Quote
DorkaWD Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przez jakie miasta będziecie jechać z chomikami? Boszzzz...jakie to trudne gdy nie ma się swojego samochodu :placz: Quote
opiekuncza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ja jestem z Opola i bez żadnego problemu zaadoptuję dwa / trzy chomiczki! :) Z transportem byłby jakiś problem? ;( Quote
Recommended Posts