Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Chyba Necronomicon :eviltong:
Długo już się "staracie"? Ciężko jest?

W Katowicach były zgłoszone 3 ibizany, niestety nie mogłam wpaść ich podziwiać :roll:

Posted

Uppps. No właśnie. Necronomicon. :oops: Kennel Necronomicon A co do starań to ciężko jest, bo nie chce się urodzić nasze małe suczysko :-( Ostatnio urodziło się dwóch panów. (Zobaczcie info na stronie) Na szczęście już na jesień planowany jest następny miot i jesteśmy zapisani w kolejce. :lol: Jesteśmy też umówieni na spotkanie w Bratysławie na wystawie światowej.

Posted

Dawno nie byłam na tej stronie, zmienili wszystko :roll: i ani słowa po angielsku.
Te maluchy to małe kloniki, mają identyczne kropki na głowach :evil_lol: a tatuś obłędny :loveu:
Pochwalisz się rodowodem, czy jeszcze za wcześnie zapeszać? :cool3:

Posted

No pochwalę się, ale za kilka dni jak tylko ustalę z Sanną wszystkie szczegóły. Wkleję też fotki rodziców. Myślę że może się zreszta nie urodzić nasze maleństwo o hmmm..... zadanych parametrach (co za okropne wyrażenie) Chcemy w miarę białą sunię o dość poprawnej kondycji wystawowej (na tyle na ile się to da ocenić w tym wieku, ale wystawy to dla nas zabawa i nie traktujemy ich za śmiertelną powagą). Liczy się bardziej charakter. I na prawdę nam się nie spieszy! Także jak nie urodzi się nasz szczeniaczek jesienią to będziemy czekać dalej.

Posted

fajna mają stronkę, a maluszki cudowne:loveu::loveu::loveu:, a jacy piękni rodzice. Widzę, że macie bardzo konkretne oczekiwania;). Mi podobaja się trochę bardziej brązowe.

A.

Posted

Ja też wolę bardziej białe :loveu: a mojego psa hodowczyni też ma na imię Sanna :evil_lol:
Strasznie fajnie, że będzie w Polsce ibizanek! będziemy Wam kibicować :multi:

Maks & Spark, dzięki za linka. Piekne... Tyko szkoda ze te baby wszystkie wystroiły się w spódniczki i biegac nie potrafią :shake: te psy całe swoje piękno pokazują w ruchu, a tutaj muszą drobić bo pańcie nie nadążają :lol:
Marzy mi się taki ibizan ze Stanów, one już są trochę bardziej eksterierowo oszlifowane.
Chociaż ten pierwotny, kościsty typ też ma swój urok :razz:

Posted

Rzeczywiście angielski na tej stronce zdecydowanie by się przydał. :razz:
Szczeniaki wyglądają czarująco i cieszę się, że w końcu ktoś zainteresował się tą rasą, oby rozwinęła się i w Polsce! :loveu:

Posted

Miałam okazję pogłaskać jednego psiura w Katowicach.Cudne psy.czytam ten watek od poczatku,czy zmienilo się cos i jakaś hodowla w PL ma te psy?
mogę prosić o adres forum?

• 7 months later...
Posted

Dziś rozglądając się po hodowlach w Europie, natrafiłam na "hot news" związany z planowanym miotem na lato 2010 w hodowli van Oxymoron!
Niestety, hodowla jeżeli nie będzie miała pewnych kupców na szczenięta, nie zrealizuje tego krycia i szczeniąt nie będzie. A szkoda, bo do Holandii aż tak daleko nie ma... ;)

Może mi udałoby się w końcu pójść do przodu i zrealizować swoje marzenia.. :razz: :roll:

Posted

[quote name='Seramis']Uppps. No właśnie. Necronomicon. :oops: Kennel Necronomicon A co do starań to ciężko jest, bo nie chce się urodzić nasze małe suczysko :-( Ostatnio urodziło się dwóch panów. (Zobaczcie info na stronie) Na szczęście już na jesień planowany jest następny miot i jesteśmy zapisani w kolejce. :lol: Jesteśmy też umówieni na spotkanie w Bratysławie na wystawie światowej.
No i spotkałyscie się na Światówce?

pzdr.

Posted

[quote name='Paatrycja']
Może mi udałoby się w końcu pójść do przodu i zrealizować swoje marzenia.. :razz: :roll:[/QUOTE]

Trzymam kciuki za spełnienie marzenia :lol:

A.

Posted

Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: .

Posted

[quote name='Incunabula']Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: .[/QUOTE]
Hahaha, dobre!

Pzdr.

Posted

[quote name='Incunabula']Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: .[/QUOTE]

....coś w tym jest :evil_lol:;)

A.

Posted

Paatrycja napisał(a):
Och, fajnie by było. Życie nabrałoby całkiem innych kolorów. Na wiadomość o możliwości (100%) posiadania podenca chyba bym się posikała! :lol::lol:

Całkiem fajna opcja ;):evil_lol:

A.

Posted

Nie. Niestety jestem pod "kontrolą" rodziców, po za tym w moim przypadku sprowadzenie psa do Irlandii (gdzie aktualnie mieszkam) jest dość skomplikowane. Po za tym byłoby to na dzień dzisiejszy drugi pies w domu, który fakt faktem nie jest duży a mieszka w nim spora rodzinka. :roll:
Także to nie takie hop-siup i szczerze wątpię, że jakikolwiek plan wypali. Jedyne co to muszę czekać na usamodzielnienie się i to jedynie rozwiąże te wszystkie "problemy". ;)