Sabina1 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Witaj Mateusz ! Zawsze uważałam, że Sówka jest piękniuchna ale imię też ma śliczne i pasuje do niej Ja się słabo orientuję w tych drzewkach genealogicznych ale Remiz jest bratem Rożka i Radioli tak ?
Mateusz Niemczyński Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Sabina1 napisał(a):Witaj Mateusz ! Zawsze uważałam, że Sówka jest piękniuchna ale imię też ma śliczne i pasuje do niej Ja się słabo orientuję w tych drzewkach genealogicznych ale Remiz jest bratem Rożka i Radioli tak ? tak remiz jest rodzeństwem :razz: ak uda misie to zobaczysz remiza na zdjenciu
pwlkpsnk Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Witaj Mateuszu!!!! Cieszę się, że dotarłeś na to forum i że niedługo będziemy mogli popatrzeć na Twojego Ogara.:sweetCyb: Usciski od Rożka:calus: I czekamy na fotki:bigcool:
Hania Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Witaj! Cieszę się, że zobaczymy się w Katowicach :multi:. Znalazłam fotki Remiza z wystawy w Krakowie:
Hania Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Dzisiaj odwiedziła mnie Bea z Monią i Dunią :multi:. Irga i Gawra bardzo się soba ucieszyły, niestety żadna z czwórki nie chciała pozować do zdjęć :placz:. Z pełną premedytacją ustawiały sie za krzakami, tyłem, albo wsadzały mi ogon w obiektyw :angryy::mad:. Uprawiały poranną gimnastyke i sport: Dziwne podskoki: Skłony: Boks??: Karate ???? Gawra uprawiała pilnowanie, czy ogarzej młodej populacji nie zagrażaja koty:
KUMPELka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Hania napisał(a):Dziwne podskoki: Skłony: Boks??: Karate ???? Gawra uprawiała pilnowanie, czy ogarzej młodej populacji nie zagrażaja koty: ale fajne śmieszno-ogarkowe zdjęcia :lol: Tak wogóle super jest zobaczyć znowu ogary w akcji :multi:
Hania Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Dunia i Irga: Irga, Gawra i Dunia: Gawra i Dunia: Irga i Monia, w tle Dunia: Monia - czyli HARMONIA z Południowej Kniei:
bea100 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Hania napisał(a):...niestety żadna z czwórki nie chciała pozować do zdjęć :placz:. Z pełną premedytacją... ... Zawierucha była niezła :lol: Ja i tak się dziwię, że wszystkie zdjęcia nie wygladają tak jak to :evil_lol: Dziękuję Haniu za portreciki Harmoszki :p
Mateusz Niemczyński Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dzienkuje za zdjencia i pozdrawiam was i rożka
Żaneta Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 witam wszystkich, a w szczególności nowo przybyłych:loveu: . Ja za wami nie nadążam tyle się wydarzyło.niewiem kiedy ja to wszystko nadrobie :shocked!: :hmmmm: ale cóż może tak będę sobie po troszku oglądać w wolnych chwilach(żeby to jeszcze takie były:razz: ) .
agag22 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Rewia-Pasja bardzo lubi szaleństwa na śniegu zawsze można znaleźdź coś ciekawego- może bazie? aż w końcu znalazła wiosnę i postanowiła się tym z nami podzielić
agag22 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ups, coś pokręciłam z wymiarami zdjęć- na tym ostatnim sa śliczne przebiśniegi...
Mateusz Niemczyński Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć chciałem sie pochwalić osiognięciami REMIZA Ktury w katowicach zdobył . najlepszy pies w rasie pozdrawiam was
bea100 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Mateusz, wejdż pogadać na mój temat PART II Gończe dziewczynki i matki itd (bo tutaj,,,jednak GALERIA jest :p )
Hania Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Ostatki - czyli ogarzy balet w wykonaniu Irgi i Jeżyny na resztkach śniegu:
Katasia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 swietne są :D gratuluje takich pieknych psiakow ;)
KUMPELka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Mateusz Niemczyński']cześć wkońcu sie udało A cóż to, podbiera leśnym zwierzątkom jedzonko :diabloti: Nie ładnie, Mateusz karm lepiej swego ogórka :cool3:
Ziółkowa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 A oto Proszę Państwa przed Wami JANTRA Galicyjska Sfora : No niestety zdjecia z fleszem,ale spotkałam ją nocą ciemną...
Sabina1 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 CHPL DUNIA GRAJĄCE TRAWY ( o: Dusiołek z Gończków, m: Tajga z Rydzyńskiego Lasu )
KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Sabina1 napisał(a):CHPL DUNIA GRAJĄCE TRAWY ( o: Dusiołek z Gończków, m: Tajga z Rydzyńskiego Lasu ) Jakie piękne wiosenne zdjęcia :multi:
Mateusz Niemczyński Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ;) dzienki za fotki:lol: :klacz: :klacz: :scared: jak zrobie fajne fotki to wkleje:razz: :bye: :bye: :bye: awienc ide robić:scared: pozdrawiamy:smilecol: :smilecol:
Ania W Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Skoro już nauczyłam się wklejać zdjęcia to idę na całość. BARD z Kiciborza
Recommended Posts