Jump to content
Dogomania

Galeria ogarów polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Witaj Mateusz ! Zawsze uważałam, że Sówka jest piękniuchna ale imię też ma śliczne i pasuje do niej Ja się słabo orientuję w tych drzewkach genealogicznych ale Remiz jest bratem Rożka i Radioli tak ?

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina1 napisał(a):
Witaj Mateusz ! Zawsze uważałam, że Sówka jest piękniuchna ale imię też ma śliczne i pasuje do niej Ja się słabo orientuję w tych drzewkach genealogicznych ale Remiz jest bratem Rożka i Radioli tak ?

tak remiz jest rodzeństwem :razz:
ak uda misie to zobaczysz remiza na zdjenciu

Posted

Witaj Mateuszu!!!!
Cieszę się, że dotarłeś na to forum i że niedługo będziemy mogli popatrzeć na Twojego Ogara.:sweetCyb: Usciski od Rożka:calus: I czekamy na fotki:bigcool:

Posted

Dzisiaj odwiedziła mnie Bea z Monią i Dunią :multi:. Irga i Gawra bardzo się soba ucieszyły, niestety żadna z czwórki nie chciała pozować do zdjęć :placz:. Z pełną premedytacją ustawiały sie za krzakami, tyłem, albo wsadzały mi ogon w obiektyw :angryy::mad:.
Uprawiały poranną gimnastyke i sport:

Dziwne podskoki:

Skłony:

Boks??:

Karate ????

Gawra uprawiała pilnowanie, czy ogarzej młodej populacji nie zagrażaja koty:

Posted

Hania napisał(a):
Dziwne podskoki:

Skłony:

Boks??:

Karate ????

Gawra uprawiała pilnowanie, czy ogarzej młodej populacji nie zagrażaja koty:

ale fajne śmieszno-ogarkowe zdjęcia :lol: Tak wogóle super jest zobaczyć znowu ogary w akcji :multi:

Posted

Hania napisał(a):
...niestety żadna z czwórki nie chciała pozować do zdjęć :placz:. Z pełną premedytacją...

...

Zawierucha była niezła :lol: Ja i tak się dziwię, że wszystkie zdjęcia nie wygladają tak jak to :evil_lol:

Dziękuję Haniu za portreciki Harmoszki :p

Posted

witam wszystkich, a w szczególności nowo przybyłych:loveu: . Ja za wami nie nadążam tyle się wydarzyło.niewiem kiedy ja to wszystko nadrobie :shocked!: :hmmmm: ale cóż może tak będę sobie po troszku oglądać w wolnych chwilach(żeby to jeszcze takie były:razz: ) .

Posted

Rewia-Pasja bardzo lubi szaleństwa na śniegu

zawsze można znaleźdź coś ciekawego- może bazie?

aż w końcu znalazła wiosnę i postanowiła się tym z nami podzielić

Posted

[quote name='Mateusz Niemczyński']cześć wkońcu sie udało
A cóż to, podbiera leśnym zwierzątkom jedzonko :diabloti: Nie ładnie, Mateusz karm lepiej swego ogórka :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...