piotrjan Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Miło mi donieść , że w swoim pierwszym występie ringowym : Winterfrost's LANDER - "Amir" I - Best Baby - I Best in Show Baby oraz Winterfrost's EXCLUSIVE - "Zorka" CAC - NDSwR - BOB - II BOG :p Quote
Nitor-Nivalis Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 WIELKIE GRATULACJE SUPER ROZPOCZĘTA KARIERA AMIRKA I BRAWA DLA ZORKI :multi::multi::multi::multi: Quote
efra-husky Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Piotr jeszcze raz gratulacje :klacz: Dziękuję kochani Wam wszystkim za super spędzoną niedzielę :loveu: Gratulacje również dla Kasi i Ryśka, no i Cedara, który na stanął na III lokacie na BIS WETERAN :multi: Wrzucam parę fotek z wystawy :p (zdjęcia robione przez kolegę - Roberta :p) Babiki :loveu: Słoneczko i Amir :loveu: Moje Słoneczko (3 m-ce), która tak jak Amir miała swój debiut wystawowy :p Quote
galadria Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ' Winterfrost's LANDER - "Amir" I - Best Baby - I Best in Show Baby ' [FONT=Comic Sans MS]Ogromniaste Gratulacje...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cudowny początek kariery wystawowej[/FONT] :evil_lol: Quote
efra-husky Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ćwiczenia rozciągające przed wejściem na ring :evil_lol: i znajome dziewczyny w ringu :cool3: Zorka :p Quote
nordic blue Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Times New Roman]OGROMNE GRATULACJE DLA PIOTRA JANA, IWONKI Z AMIREM I ZORKĄ, DLA GABI Z FANKĄ I MOJĄ ULUBIENICĄ SŁONECZKIEM I DLA KASI Z RYSIEM :multi::multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]BRAWO !!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
gidelskie-psy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='efra-husky']Piotr jeszcze raz gratulacje :klacz: Dziękuję kochani Wam wszystkim za super spędzoną niedzielę :loveu: Gratulacje również dla Kasi i Ryśka, no i Cedara, który na stanął na III lokacie na BIS WETERAN Dziękujemy Gabrysiu dla nas też byla atmosfera suuuper a wystawa mila. mamy nadzieję że wkrótce to powtórzymy Kasia z Ryśkiem Quote
piotrjan Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 To i ja wstawię kilka fotek : ... najważniejsze to na początku nabrać rozpędu , póżniej jakoś już idzie : ... no i co , jak mi poszło ? ... Zorce zrobiło się głupio i postanowiła biegać jak wujek Amirek : ... a biegająca Zorka to pewny sukces : Quote
ORFEUSZ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wiwat Polska ekipa,znowu narozrabialiście,gratulacje dla tych co znależli się wysokich lokatach i dla tych co się nie udało,ale największe dla najmłodszych,to w końcu dla nich zaczynają się wystawy,pierwsze kroki,pierwsze wystawy, maluchy górą.JESZCZE RAZ OGROMNE GRATKI DLA POLSKICH HODOWLI :multi::multi::multi: Quote
Cyraneczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='piotrjan']Miło mi donieść , że w swoim pierwszym występie ringowym : Winterfrost's LANDER - "Amir" I - Best Baby - I Best in Show Baby oraz Winterfrost's EXCLUSIVE - "Zorka" CAC - NDSwR - BOB - II BOG :p No, no, śliczny debiucik!!! GRATULACJE!!! Quote
piotrjan Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Serdecznie dziękujemy wszystkim za gratulacje !!! Zdjęcie z kolekcji Eliny . Dzięki ! Quote
Recommended Posts