mamanabank Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Czyż nie rewelacyjny ten wyskok z wody? A tu jeszcze z domu Quote
leni356 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 mamanabank napisał(a):Czyż nie rewelacyjny ten wyskok z wody? Super :lol: Quote
mamanabank Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Czasami mam wrażenie, że Petit jest w stanie każdego psa przerobić na Petita, więc jeśli ktos ma jużaka i kundelka, a potem kupuje Petita, to za miesiąc ma w domu trzy Petity. Trochę nielogiczne? Pozstaram się wyjaśnić. Na początku wyglądało na to, że Bella pomoże nam wychować Hyzia, tak samo Mopik. Takie przeświadczenie mieliśmy jakieś 2-3 dni, bo szybko okazało się, że jest odwrotnie - Bella zapomniała połowy komend, a "Wracaj" to dla niej całkowicie obce pojęcie. Kiedyś nasze pieski zostawały same grzecznie w domu, odkąd zamieszkał z nami Petit koniec grzecznego siedzenia, jaki był mój szok, kiedy usłyszałam koncert na TRZY GŁOSY. Do tej pory nigdy nie słyszałam wyjącej Belli. No to usłyszałam, przykłady można mnożyć. Konkluzja: jesli chcesz mieć w domu jednego Petita, oddaj pudla, boksera, jamnika, bo będziesz mieć dwa Petity :lol: To tak z przymrużeniem oka, bo oczywiście rzeczywistość nie jest tak przerysowana, Hyziek robi postępy. Quote
mienta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Latający pies najlepszy ;) Petity to chyba mają coś z żaby, jak widzą wodę to od razu chlup :) Ja się zastanawiam nad tym szczeniakiem. Czy one tak tylko parami? Bo Wader sam to nie ma takich ciągot, szczeka tylko jak goni innego psa i nie mogę go złapać ;) Quote
Recommended Posts