Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlenka']ten " robaczek " dziś na spacerku wytarzał się w goowienku i będzię pierwsza kąpiel .

Czekamy zatem na relacje jak się sprawował w kąpieli:cool3:

A mi dzisiaj wpadł pod nogi malutki szary kociak:placz: i właśnie leży na kolanach. Podobno malota przez 4 dni biegała po ulicy. Centrum miasta i nikt nie zareagował.

Posted

[quote name='mgie']Czekamy zatem na relacje jak się sprawował w kąpieli:cool3:

A mi dzisiaj wpadł pod nogi malutki szary kociak:placz: i właśnie leży na kolanach. Podobno malota przez 4 dni biegała po ulicy. Centrum miasta i nikt nie zareagował.

No to już pisze . Zdjęc z kąpieli nie ma bo mały Chomik zmoczył siebie , mnie , TZ-a i całą łazienkę . Boi się wody strasznie , ale już nie śmierdzi jak skunks. Ale teraz biega z 10 razy większa od siebie Korsą po pokoju ( chyba się chłopak nam zakochał :evil_lol:)
Tadek nad wszystkim panuje więc nic się nie stanie - ja to panikara jestem i najchętniej bym go na rękach nosiła żeby go Korsa nawet ogonem nie musnęła .
Ale to dobra sunia nic mu nie zrobi.

Mgie rozumiem ze Ty masz nowe zwierzątko w domu :evil_lol: zrobiłaś jak ja z Kazikiem :cool3:

Posted

No to fajnie,że Chomiś znalazł sobie koleżankę.
Swoją drogą,nigdy nie widziałam Korsy:cool3:

--
kotek jest miniaturką Kazika(dosłownie).
Tylko u Ciebie Kazik został na stałe a u mnie ... Ozzy chętnie by go skonsumował:diabloti:

Posted

mgie napisał(a):
No to fajnie,że Chomiś znalazł sobie koleżankę.
Swoją drogą,nigdy nie widziałam Korsy:cool3:

--
kotek jest miniaturką Kazika(dosłownie).
Tylko u Ciebie Kazik został na stałe a u mnie ... Ozzy chętnie by go skonsumował:diabloti:

Zaraz zobaczysz zdjęcie Korsy i reszty :evil_lol: Ty mnie nie podpuszczaj bo ja mam ich troszkę , i będe Cię zarzucać mmsami

A co do Kazika to Korsa tez chciała , ale jej zwiał :evil_lol:

Posted

[quote name='marlenka']Mgie już znasz wszyskich :evil_lol: jak będzie coś nowego dam Ci znać :lol:

Masz superowe stadko:lol: Faktycznie ta Korsa coś za duża dla naszego Chomiczka :cool3:Czarny kocur jest ogromny!

Mój maluch okazał się kocicą:diabloti: Już widzę tę kolejkę chętnych na burą kocice.
Byłam z nią u weta;ma ok 2 miesiące.
Jest przesłodka..

Posted

a nugat mnie w sobote odwiedził!

hopnął na kanapę i powarkiwał na zoskę z góry. raz sie nawet ostro pokłócili. słodki jest, uszy mu dodsają bardzo duzo uroku, i ogonek też. niby zwykły "kundel bury", a jest w nim cos takiego ( oprócz namietnego miziania, o wygląd mi chodzi), ze czyni go to przeslicznym, przeuroczym psiakiem.
tylko jest za tłusty, ale to kwestia czasu.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a nugat mnie w sobote odwiedził!

hopnął na kanapę i powarkiwał na zoskę z góry. raz sie nawet ostro pokłócili. słodki jest, uszy mu dodsają bardzo duzo uroku, i ogonek też. niby zwykły "kundel bury", a jest w nim cos takiego ( oprócz namietnego miziania, o wygląd mi chodzi), ze czyni go to przeslicznym, przeuroczym psiakiem.
tylko jest za tłusty, ale to kwestia czasu.

Ciotka a gdzie zdjęcia Chomiczka , pstrykałaś , pstrykałas , a tu pustki jak nie iwem co

Posted

A język tak wywalam jęzor jak sie meczę

A tak Nugat demoluje łózko mojego dziecka :diabloti:

I jeszcze udaje że się nic nie stało

A tu zerka na Baraka i woła " barak pomóz mi ona krzyczy":angryy:

Posted

Ależ słodki zajączek tłuściutki :-) Czy wyobrażącie sobie jak on się czuje w tym łóżku - spokój, bezpieczeństwo, ciepło?? Płakać się chce jak się pomyśli o tych co tam zostały..

Posted

sonikowa napisał(a):
Ależ słodki zajączek tłuściutki :-) Czy wyobrażącie sobie jak on się czuje w tym łóżku - spokój, bezpieczeństwo, ciepło?? Płakać się chce jak się pomyśli o tych co tam zostały..

A wyobrazasz sobie jak ja się czuję jak wczodzę do domu i widzę gąbkę wykruszona z łóżka :evil_lol: . Nugat załapał że ak wychodzimy na dwór to się robi sisiu ( w domu jeszcze się zdarza) ale z koopą za cholerę . Tylko w domu , na dworzu jest za dużo rzeczy do obwąchania , obsikania rozprasza się chłopak na maxa . Wczoraj strasznie padało więc nici z długiego spaceru , ale dziś kluski to nie minie znowu będzie jęzorek tarł po ziemi ze zmęczenia:evil_lol:
I jeszcze czego się Nasz słodziak nauczył to w środku nocy koty ganiac :angryy: już dzis z Barakiem taki ochrzan dostali że do rana bali się z łózka zejśc:diabloti:

Posted

Piromanka napisał(a):
Ale się uśmiałam!
Nad rzekę z nimi! Za karę. O!

I tak zrobię Barak to się bedzie cieszył , ale grubas to nogami przez sen będzie przebierał .

Posted

[quote name='mgie']Grubas...
Jak Ty go brzydko nazywasz,marlenka. :shake::eviltong:

No przecież jest gruby :oops: . A wiecie że wczoraj wieczorem sam zawołał na koopę , od razu zadzwoniłam do SBD żeby się pochwalić , a ona na to że nikt mi nie uwierzy :angryy: Może się wkońcu przekona że fajnie jest zrobić "coś" na trawkę niż na panele :evil_lol: Nugaś jest u mnie 2 tygodnie i strasznie się do niego przywiązałam i boję się że jak kiedys nadejdzie ten dzień że będę musiała go oddać będzie znowu płacz i lament . A z ogłoszeń nikt nie dzwoni cisza , a chomiczek grzeje tłuściutki tyłeczek na moim parapecie :evil_lol:

Posted

Marlenko, te panie, o których pisałam, chętne na małego pieska wyjechały na urlop. Będą z powrotem w połowie przyszłego tygodnia. Wtedy przedstawię im malucha tłuściucha :-)