Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ja dzis zejdę na zawał 2 wizyty przedadopycjne jednego dnia dla moich dwóch tymczasów . Najpierw peweni zadzwoni Joanna83 a jak zdaze ochłonac Beka . Jak do jutra rana sie nie odezwę znaczy że zawał miałam - zaopiekujcie się moimi psami i kotami - :)

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam żonę dla Nugata:

[video=youtube;s0YskW63q78]http://www.youtube.com/watch?v=s0YskW63q78 [/video]

Siedzi bida w schronie, na szczęście w dobrym schronie...

Posted

mgie napisał(a):
Serdelku długo czekałeś na ten swój domek,ale w końcu się doczekałeś. :):):)

Tak tak na koniec jeszcze go nawyzywajcie od serdelków ..... Nugat w niedzile wieczorem wyjeżdza do Bialegostoku .
Czuję sie tak jakbym nastepne dziecko wydawała za mąz lub zeniła , oj mój Olek chyba kawalerem zostanie bo odstrasze wszysskie baby , chyba ze ktos inny zrobi wizyte przedadopcyjną :)

Posted

[quote name='marlenka']Tak tak na koniec jeszcze go nawyzywajcie od serdelków ..... Nugat w niedzile wieczorem wyjeżdza do Bialegostoku .

Przecież wiesz,że o budowę chodziło,a nie tłuszczyk :)

Posted

marlenka, jak juz Nugat i Wiwis pojada do domu i zrobi Ci sie nudno i smutno to zawsze mozesz wziac Tuptusia-oczywiscie na platny DT. Wiadomo ze za darmo nic nie ma . Moze nie zezre Baraka i reszty? !:evil_lol:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
marlenka, jak juz Nugat i Wiwis pojada do domu i zrobi Ci sie nudno i smutno to zawsze mozesz wziac Tuptusia-oczywiscie na platny DT. Wiadomo ze za darmo nic nie ma . Moze nie zezre Baraka i reszty? !:evil_lol:

Ingrid Tuptuś się do domu chyba nie nadaje , narazie musze odpocząc ale bede miał czas żeby do niego jeździć i go spacerować :)

Posted

marlenka napisał(a):
Ingrid Tuptuś się do domu chyba nie nadaje , narazie musze odpocząc ale bede miał czas żeby do niego jeździć i go spacerować :)

To by bylo Cudownie:Rose::Rose::Rose::modla::modla::modla: