marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ja dzis zejdę na zawał 2 wizyty przedadopycjne jednego dnia dla moich dwóch tymczasów . Najpierw peweni zadzwoni Joanna83 a jak zdaze ochłonac Beka . Jak do jutra rana sie nie odezwę znaczy że zawał miałam - zaopiekujcie się moimi psami i kotami - :) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 barak, jakby co, ma zapewniony wikt i opierunek ;-) Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 sleepingbyday napisał(a):barak, jakby co, ma zapewniony wikt i opierunek ;-) prosze absolutnie nie oddawac baraczka sbd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tytuł wątku mnie tu zwabił. Trzymam kciuki! Do białości! Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Piromanka napisał(a):Tytuł wątku mnie tu zwabił. Trzymam kciuki! Do białości! Trzymaj mocniutko :) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 marlena, z kim podpisałas umowe adopcyjną, hehe? włazić na bazarek, foty dodane, wysiłkiem społecznym... Quote
gameta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a ja mam żonę dla Nugata: [video=youtube;s0YskW63q78]http://www.youtube.com/watch?v=s0YskW63q78 [/video] Siedzi bida w schronie, na szczęście w dobrym schronie... Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Gameta Nugat kocha tylko mnie ale mam nadzieję ze pokocha swoja nowa Panią . Zreszta co to za żona jak małzeńskiego obowiązku nie moze mąż spełnic . Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 iii haha, ale ściema. nugat kocha każdego, kto ma kawe z mlekiem.. i się podzieli. Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Nugat w niedzielę jedzie do nowego domu do Białegostoku! Już można się cieszyć. Proszę bardzo! Quote
anetek100 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 mnie tez zwabił tytuł:):):)o rany ja się jeszcze nie cieszę az tak bardzo ale nie mogę sie doczekać Nugacika w nowym domku:):):) Quote
mgie Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Serdelku długo czekałeś na ten swój domek,ale w końcu się doczekałeś. :):):) Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mgie napisał(a):Serdelku długo czekałeś na ten swój domek,ale w końcu się doczekałeś. :):):) Tak tak na koniec jeszcze go nawyzywajcie od serdelków ..... Nugat w niedzile wieczorem wyjeżdza do Bialegostoku . Czuję sie tak jakbym nastepne dziecko wydawała za mąz lub zeniła , oj mój Olek chyba kawalerem zostanie bo odstrasze wszysskie baby , chyba ze ktos inny zrobi wizyte przedadopcyjną :) Quote
mgie Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='marlenka']Tak tak na koniec jeszcze go nawyzywajcie od serdelków ..... Nugat w niedzile wieczorem wyjeżdza do Bialegostoku . Przecież wiesz,że o budowę chodziło,a nie tłuszczyk :) Quote
Ingrid44 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 marlenka, jak juz Nugat i Wiwis pojada do domu i zrobi Ci sie nudno i smutno to zawsze mozesz wziac Tuptusia-oczywiscie na platny DT. Wiadomo ze za darmo nic nie ma . Moze nie zezre Baraka i reszty? !:evil_lol: Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):marlenka, jak juz Nugat i Wiwis pojada do domu i zrobi Ci sie nudno i smutno to zawsze mozesz wziac Tuptusia-oczywiscie na platny DT. Wiadomo ze za darmo nic nie ma . Moze nie zezre Baraka i reszty? !:evil_lol: Ingrid Tuptuś się do domu chyba nie nadaje , narazie musze odpocząc ale bede miał czas żeby do niego jeździć i go spacerować :) Quote
Ingrid44 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 marlenka napisał(a):Ingrid Tuptuś się do domu chyba nie nadaje , narazie musze odpocząc ale bede miał czas żeby do niego jeździć i go spacerować :) To by bylo Cudownie:Rose::Rose::Rose::modla::modla::modla: Quote
marlenka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Własnie czekamy na Pania , juz po Nugacika jedzie . Quote
marlenka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Nugacik pojechał ...czuję się jak zdrajca:( Quote
gameta Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 marlenka napisał(a):Nugacik pojechał ...czuję się jak zdrajca:( Nie rycz, bo Ci zaraz dwa inne tymczasy znajdziemy... Quote
Recommended Posts