Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

i turkuciów podjadków, jak mnie od tylca wredziuch gryzie...

chciałam sprostowac, ja kajka nie nazywam pieszczotliwie tak, jak napisała abrakadabra, tylko tam jest końcówka ku. czyli wychodzi poj*bku. to jest zupełnie inna sprawa, wręcz miłosne gruchanie ;-)

u abrakadabry za to jest inaczej, bo u niej to psy ją wyzywaja, zwłaszcza amor, ten to nieustannie ;-).

a u marleny zazwyczaj jakieś głuche uderzenia, stukoty, jeki i wogóle nie wiadomo, co tam się dzieje. dowód. jeden pies ma popękane zęby....

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Nugatek miał wyrywane kły , i usunięty kamień , było cieżko bo kły były przyrośnięte do kości ale już jest po wszystkim . Rano jak dzwoniłam to się wetka nie mogła nachwalić że taki grzeczny że macha ogonkiem na jej widok . Musze Nugacikowi kupić jakieś puszki bo narazie będzie musiał jesć miekkie.
Oczywiście koszt zabiegu ponosi fundacja więc jakby ktoś mógł wspomóc finansowo OS to byśmy były bardzo wdzięczne

Posted

[quote name='sleepingbyday']nugat chciał na kolana, to oczywiste. zdrajca ;-)[/QUOTE]

Albo chciał wyjśc z klatki bo go uwiezili . Moje maleńkie dziecko .
Dzwoniłam do wetki i niestey koszt bedzie trochę większy bo mu zeby przyrosły do okostnej i była to długa operacja , bardzo sie nameczyli zeby mu to usunąc. Ja już mu kupię od siebie jakies lepsze puchy , na te kilka dni , tylko on biedny swoich kabanosików nie bedzie mógł zjeść i cały frolik dla baraka zostanie . :)

Posted

Jakoś ciotki omojają watek Nugata . Musze porobić mu jakieś fajne foty , ale mi dzieciątko ukradło dobry aparat na zimowisko , zostałam z takim lekko uszkodzonym awaryjnym . Nugacik ma się dobrze , troche sepleni bez tych ząbków :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Strasznie przepraszam ale Wiwisiek sciagnal wszystkich do siebie. Taki on egoista.:)

No tak bo Wiwis to taki niby rasowy , a nugat to "tylko " pińczer mazoweicki :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
:cool3:Nugat to sliczny netoperek i prosze przestac sie z niego nasmiewac:cool3:

Niech się nabijają :) jak Nugat sie dowie to ich zamemła na śmierć.

Posted

Nie no ząbki ma ( jakies ) ale zamemłac moze . Znacie ten kawał ?
Na bramie tabliczka - uwaga zły pies - a ktos dopisuje - ale bez zębow
Pies to zobaczył i taki wkurzony mówi - jak dorwę kogoś kto to napisał to go zamemłam na smierć :)

Posted

Anna_33 napisał(a):
Ech Nugacik i na co ci przyszlo...wyjechales z Boguszyc, sadlo zabrali, zeby wyrwali, jeszcze tylko ogonek i uszy zostaly...
Gdzies mi wcielo watek asta, albo slepne...

A co to sie z sadlem stalo, nic o tym nie wiem:crazyeye:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
A co to sie z sadlem stalo, nic o tym nie wiem:crazyeye:

Nugat jak przyjechał do mnie to ważył ponad 10 kg , teraz waży 7,4 dlatego Anna pisze że sadło zabrali , a jeszcze nie tak dawno sama do mnie na odchudzanie chciała przyjechac :)
Ciotki trzymajcie kciuki .... dziś wizyta dla Nugata Joanna 83 da znac jak poszło .