Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanna83']Marlena może się komuś zgubił.Bardzo zabiedzony jest? I co z ta chorą łapą?[/QUOTE]

cały czas ma podkuloną , mi sie wydaje ze to jakiś uraz i źle zrośnięta . Zobaczymy jutro narazie siedzi w łazience i sie suszy a ma z czego , wcina karmę po trochu , pije wode i sie chce bawic gówniarz . Zara go wypuszczę jak moje psiaki podjedza bo on bardzo broni jedzenia . Koty mi gania cholera kudłata , zaraz go Kazikiem poszczuje :) Jak jutro wróce od weta dopiero bede go ogłaszac narazie to jutro jade tez jakąś obroze mu kupić bo nic nie mam . Jakiś upust powinnam dostac w sklepie bo cały czas cos ...

Posted

[quote name='ketunia']Faktycznie Marlena taki przerośnięty york;)
Jedziesz jutro do weta?[/QUOTE]

Ja Ci dam przerośnięty . Tak jade z nim do weta koniecznie bo albo to jego sposób na zabawę albo ma coś z oczami albo mu kudły wcchodza w oczy bo łapkami trze oczy , ale sie fajnie bawi . Narazie go izoluje od psów bo nie wiem czy jest zdrowy .

Posted

[quote name='Abrakadabra']Marlenka, to zdjęcie to "sprzed" czy "po" kąpieli?
Faktycznie wygląda yorkowato.... tylko strasznie "zapuszczony".[/QUOTE]

to przed kapielą , po kąpeili jest ...tragedia .. kudły mu wisza wszędzie . Na sobotę umawiam sie do fryzjera bo wstyd z ta pokraką gdzieś iść .

Posted

[quote name='Ingrid44']Nastepna bida, skad ty je bierzesz marlenka ?
Powodzenia w weta :)[/QUOTE]

oj Ingrid sam do mnie przylazł , głupol jeden podszedł do mnie z kulką lodu żeby mu rzucać
i już tak został, później polazł za mną do samochodu i skakał na drzwi to jak go miałam zostawic :(

Posted

[quote name='marlenka']oj Ingrid sam do mnie przylazł , głupol jeden podszedł do mnie z kulką lodu żeby mu rzucać
i już tak został, później polazł za mną do samochodu i skakał na drzwi to jak go miałam zostawic :([/QUOTE]

No pewnie, nie da sie zostawic takiego malucha. Ja tez bym wziela.
Najsmutniejsze jest to ze ktos go pewnie wyrzucil i tak sie blakal az Ciebie znalazl.:(
To cud ze trafil na Ciebiebo by biedak zamarzl w ta pogode. Teraz bedzie mial jak w raju :)

Posted

[quote name='marlenka']to przed kapielą , po kąpeili jest ...tragedia .. kudły mu wisza wszędzie . Na sobotę umawiam sie do fryzjera bo wstyd z ta pokraką gdzieś iść .[/QUOTE]
Ty się na fryzjera nie rujnuj, zaproś mnie w sobotę na kawę, wezmę sprzęty do czesania, obcinaczki do pazurów i Ci tą pokrakę zrobię na bóstwo:)

Posted

[quote name='donacja']Ty się na fryzjera nie rujnuj, zaproś mnie w sobotę na kawę, wezmę sprzęty do czesania, obcinaczki do pazurów i Ci tą pokrakę zrobię na bóstwo:)[/QUOTE]

Donacja to w piątek wieczorem dawaj do mnie weź co trzeba i powiedz mezowi ze na noc nie wracasz , mam winko wypijemy sobie , albo ---- weź Marcina on piłę i dawaj do mnie na kawę

Posted

[quote name='marlenka']Donacja to w piątek wieczorem dawaj do mnie weź co trzeba i powiedz mezowi ze na noc nie wracasz , mam winko wypijemy sobie , albo ---- weź Marcina on piłę i dawaj do mnie na kawę[/QUOTE]
też mam winko;) porto
a Marcin w sobotę po mnie przyjedzie z piłą

Posted

[quote name='donacja']najpierw obowiązki, później przyjemności-zaczniemy od czesania![/QUOTE]

Donacja a masz jakąs maszynkę do strzyżenia ??? Bo bez niej się nie obejdzie napewno .

Posted

[quote name='sleepingbyday']elwis, jasne, jak zywy :-)

jak zacznie niskim głosem śpwiewać wam w ten piątek love me tender, to przystopujcie z winem ;-)[/QUOTE]

To wtedy dopiero zaczniemy balangę . Olek wymyślił że Elvis bo mówi że fryzurę ma tez taką rozczochraną jak Elvis. Dobra nie miał wyboru Barakowi i Nugatowi wybrac imieniea niech ma Elvisa .... tylke jego co się pocieszy , mam nadzieję ze nie za długo :)

Posted

[quote name='Abrakadabra']SDB - kocham Cię.... za wszystko....
I obiecuję, że nie doniosę do TOZ-u, że WYZYWASZ Kajka od ... pojebów :mad:[/QUOTE]

......i debilów ...

Posted

[quote name='Abrakadabra']i Talibów...

Ps. Marlenka..., SBD na pewno zgłosi nas do moda :((( I dadzą nam bana !
Zamilczmy tedy i udawajmy, że to nie my pisalyśmy.[/QUOTE]

SBD to zaraz z Tozem do mnie wpadnie :) teraz to nie ma podwagi bo za dużo psów i by musieli wszystkie zabrać a nie ma dokąd hihihi