Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak na dzień dobry - kopniak , później ciągnięcie za uszy , juz nie wspomnę że go głodze . W nocy jak śpi to go przygniatam żeby schudł , wrzucam go w zaspy śniezne a później go na smyczy ciągnę zeby go wydobyć to się nie dziwcie że on taki nerwowy :)

Posted

To Nugat z Barakiem zrobili razem nie ma co zwalać na jednego , łóżko to jest pikuś przy tym co zastałam ale chcaiąłm zaoszczędzić Wam widoku obsr... i obsikanego pokoju - to juz sprawka chomika . Juz mało brkowało zebym ich obu wsaziła do samochodu i ich odwiozła , ale mi szybko przeszło :)

A tak chłopaki "wala " skruchę

Posted

Mrrroźźźny offf

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz zawsze !!!!

Posted

joanna83 napisał(a):
Jakie słodziaki:loveu:
Marlena oni mi nie wyglądają na takich co takie rzeczy robią! Coś chyba ściemniasz nam troszkę.;)

No i tu mnie masz ..... z nudów złapałam zebami za łózko , porwałam je a jak mi wrócił rozum to zwaliłam to na pypciów . Dzis wychodziłam z domu , i powiedziałam im że jak dzis zastanę w takim stanie pokój to jade do Jamora i Tuptusia adoptuje , on z nimi porządek zrobi , popatrzyli się jak na głupia jakby chcieli powiedzieć " mało Ci nas jeszcze ???" Popatrzyłam im w gały i mówie " jak mnie kochacie to dzis będziecie grzeczni " a oni co ??? Odwrócili sie na "pietach " i poszli do misek . Mają mnie głęboko pod ogonkami .

Posted

joanna83 napisał(a):
Wiesz może przemyślą swoje zachowanie i się zreflektują ;)

Zobaczymy co dziś będzie , kosz na smieci schowany z brudną bielizną tez . Wszystkie kable kabelki co mogą dorawąc w zęby pochowane , żarcie w miskach zostało , jeszcze dzis lecę po kości wołowe może będą miały zajęcie debilki dwa . Jak wieczorem wstawię zdjęcia przwiązanych ich za łapki do zyrandola to pomysł Joanny :) i spokojnie mozecie przyjeżdzac z Tozem .....

Posted

Ingrid był pierwszy telefon z "mojego psa" Pani fajna , warunki wydaje się super ale rodzice wracają za tydzień z zagranicy ( mama jej prosiła żeby zadzwoniła - oczywiscie Pani dorosła) i wtedy podejmą decyzje . W domu jest sunia około 6-7 lat niesterylizowana ze względu na uszkodzenie miednicy ,wiec Pani bardzo zależało żeby pies był zdrowy do kastracji ( bardzo zadowolona ze juz nie ma jajek ) i 2 koty - jeden po kastracji drugi przed . Ale koty sa podwórkowo-domowe. Jak rodzice wróca to mają przemyślec sprawę , oczywiście wszystkie przeciw powiedziałam - mają pomyślec na spokojnie i wetdy dadzą znak .

Ale fajnie że przynajmniej ktoś dzwoni to wiem ze Nugat nie jest aż taki brzydki ( dla mnie jest ładny szczególnie jak śpi mój dzidzius )

Posted

Wspaniale ze cos sie zaczelo, Lutowe wydanie dopiero pokazalo sie w kioskach. Powinno byc wiecej telefonow bo Nugat to przecidez malenki i ladny piesio. Dla mnie on jest sliczny a najbardziej podobaja mi sie jego uszy.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wspaniale ze cos sie zaczelo, Lutowe wydanie dopiero pokazalo sie w kioskach. Powinno byc wiecej telefonow bo Nugat to przecidez malenki i ladny piesio. Dla mnie on jest sliczny a najbardziej podobaja mi sie jego uszy.

I ciągle do adopcji :)

Posted

Nugacik ma się dobrze , dzwonią ludzie z mojego psa , ale wiecie jak to jest . Jedna Pani myślała że on 4 kg waży , no czekam na TEN właściwy domek . Moze się pojawi wkrótce.

Ale Nugat chyba nie wie co dla niego szykuje bo wciąz żeby zaznaczyć swoja obecność obszczywa mi pościel , rano jest wyscig albo ja schowam albo on obsika , dziś wygrał gałgan jeden i ... kołdra do prania .

Posted

[quote name='sleepingbyday']sto pięćdziesiąt kilo ;-)[/QUOTE]

razem jak z ciotką SBD wejdzie na wagę :) odejmiemy 7 kg Nugata i wszyscy wiemy ile SBD waży .

A teraz mi sie od niej dostanie :)