marlenka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Anna33 spoko Nugat jak nie znajdzie domu to się nim podzileimy tydzień u mnie tydzień u Ciebie :) Jakoś to będzie . Quote
joanna83 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nugat chyba potrzebuje spokojnego i cichego domku. Marlena mu spokoju nie daje, to biedak w stresie cały czas:mad: Szkoda, że z tą panią nie wyszło... Quote
marlenka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 A jak na dzień dobry - kopniak , później ciągnięcie za uszy , juz nie wspomnę że go głodze . W nocy jak śpi to go przygniatam żeby schudł , wrzucam go w zaspy śniezne a później go na smyczy ciągnę zeby go wydobyć to się nie dziwcie że on taki nerwowy :) Quote
marlenka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Zobaczcie , co zastałam po powrocie z pracy Quote
joanna83 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wow!!! pewnie się wściekłaś, ja bym im chyba głowy pourywała!!!!! Quote
mgie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nooo ładnie ! Współczuje Marlena ...jeszcze trochę na nugat się doigra Quote
marlenka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 To Nugat z Barakiem zrobili razem nie ma co zwalać na jednego , łóżko to jest pikuś przy tym co zastałam ale chcaiąłm zaoszczędzić Wam widoku obsr... i obsikanego pokoju - to juz sprawka chomika . Juz mało brkowało zebym ich obu wsaziła do samochodu i ich odwiozła , ale mi szybko przeszło :) A tak chłopaki "wala " skruchę Quote
joanna83 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jakie słodziaki:loveu: Marlena oni mi nie wyglądają na takich co takie rzeczy robią! Coś chyba ściemniasz nam troszkę.;) Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 O rany, ale narozrabiali.:crazyeye: Co za chuligany. A pozniej wygladaja jak dwa aniolki. :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mrrroźźźny offf W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz zawsze !!!! Quote
marlenka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 joanna83 napisał(a):Jakie słodziaki:loveu: Marlena oni mi nie wyglądają na takich co takie rzeczy robią! Coś chyba ściemniasz nam troszkę.;) No i tu mnie masz ..... z nudów złapałam zebami za łózko , porwałam je a jak mi wrócił rozum to zwaliłam to na pypciów . Dzis wychodziłam z domu , i powiedziałam im że jak dzis zastanę w takim stanie pokój to jade do Jamora i Tuptusia adoptuje , on z nimi porządek zrobi , popatrzyli się jak na głupia jakby chcieli powiedzieć " mało Ci nas jeszcze ???" Popatrzyłam im w gały i mówie " jak mnie kochacie to dzis będziecie grzeczni " a oni co ??? Odwrócili sie na "pietach " i poszli do misek . Mają mnie głęboko pod ogonkami . Quote
joanna83 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wiesz może przemyślą swoje zachowanie i się zreflektują ;) Quote
marlenka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 joanna83 napisał(a):Wiesz może przemyślą swoje zachowanie i się zreflektują ;) Zobaczymy co dziś będzie , kosz na smieci schowany z brudną bielizną tez . Wszystkie kable kabelki co mogą dorawąc w zęby pochowane , żarcie w miskach zostało , jeszcze dzis lecę po kości wołowe może będą miały zajęcie debilki dwa . Jak wieczorem wstawię zdjęcia przwiązanych ich za łapki do zyrandola to pomysł Joanny :) i spokojnie mozecie przyjeżdzac z Tozem ..... Quote
marlenka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Ingrid był pierwszy telefon z "mojego psa" Pani fajna , warunki wydaje się super ale rodzice wracają za tydzień z zagranicy ( mama jej prosiła żeby zadzwoniła - oczywiscie Pani dorosła) i wtedy podejmą decyzje . W domu jest sunia około 6-7 lat niesterylizowana ze względu na uszkodzenie miednicy ,wiec Pani bardzo zależało żeby pies był zdrowy do kastracji ( bardzo zadowolona ze juz nie ma jajek ) i 2 koty - jeden po kastracji drugi przed . Ale koty sa podwórkowo-domowe. Jak rodzice wróca to mają przemyślec sprawę , oczywiście wszystkie przeciw powiedziałam - mają pomyślec na spokojnie i wetdy dadzą znak . Ale fajnie że przynajmniej ktoś dzwoni to wiem ze Nugat nie jest aż taki brzydki ( dla mnie jest ładny szczególnie jak śpi mój dzidzius ) Quote
marlenka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Przy kolacji sie nie pozjadały . Piramida Głupków :) Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 cos sie ruszyło.. trzymam kciuki. Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wspaniale ze cos sie zaczelo, Lutowe wydanie dopiero pokazalo sie w kioskach. Powinno byc wiecej telefonow bo Nugat to przecidez malenki i ladny piesio. Dla mnie on jest sliczny a najbardziej podobaja mi sie jego uszy. Quote
marlenka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ingrid44 napisał(a):Wspaniale ze cos sie zaczelo, Lutowe wydanie dopiero pokazalo sie w kioskach. Powinno byc wiecej telefonow bo Nugat to przecidez malenki i ladny piesio. Dla mnie on jest sliczny a najbardziej podobaja mi sie jego uszy. I ciągle do adopcji :) Quote
marlenka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Nugacik ma się dobrze , dzwonią ludzie z mojego psa , ale wiecie jak to jest . Jedna Pani myślała że on 4 kg waży , no czekam na TEN właściwy domek . Moze się pojawi wkrótce. Ale Nugat chyba nie wie co dla niego szykuje bo wciąz żeby zaznaczyć swoja obecność obszczywa mi pościel , rano jest wyscig albo ja schowam albo on obsika , dziś wygrał gałgan jeden i ... kołdra do prania . Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ale Chuligan z niego, a tak w ogole to ile on wazy bo ze zdjec to trudno powiedziec. Quote
marlenka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='sleepingbyday']sto pięćdziesiąt kilo ;-)[/QUOTE] razem jak z ciotką SBD wejdzie na wagę :) odejmiemy 7 kg Nugata i wszyscy wiemy ile SBD waży . A teraz mi sie od niej dostanie :) Quote
marlenka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='mgie']coraz mniej,coraz mniej .... ;)[/QUOTE] Tak i ogonek coraz dłuzszy się robi ..... Quote
Recommended Posts