marlenka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Nugat podejrzewał jakiś " niecny plan" Nugat - harcerzem Nugaś świąteczne Quote
marlenka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Zobaczcie tą "talie " Nugacika:evil_lol: [IMG]http://images46.fotosik.pl/241/9b7c940de66e591dmed.jpg[/IMG] Zdjęcie z profilu [IMG]http://images37.fotosik.pl/237/01d37b350b881efdmed.jpg[/IMG] Barak Ty mi tu nie fikaj :evil_lol: [IMG]http://images43.fotosik.pl/242/5324f8a02a39132emed.jpg[/IMG] No i teraz najlepsze , przepraszam za ten widok , ale Nugat już robi "TO" na zewnątrz ( czasami mu się tylko zdarza w domu , ale już sporadycznie) [IMG]http://images41.fotosik.pl/238/ebcb92e1a9402b62med.jpg[/IMG] Quote
mgie Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Marlena nikt nie dzwonił? Ta babka,o której ci pisałam nie odezwała się. Quote
marlenka Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Mgie nikt nie dzownił prócz Pani z ogłoszenia w gazecie "mój pies" ale dla niej Nugat jest za duży :shake: Quote
mgie Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Odnowiłam z nowym rokiem niektóre ogłoszenia. ;) Quote
marlenka Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 mgie napisał(a):Odnowiłam z nowym rokiem niektóre ogłoszenia. ;) Dzieki Mgie ja będe mu codziennie robiła cafeanimal może się chłopak do metra załapie Quote
marlenka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Co tu taka cisza???? Zjadłam NUGATA !!!!!!!!!! Quote
marlenka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 sleepingbyday napisał(a):juz jadę z TOZem..... to badz o 16 w warce to mnie do domu podrzucisz [przy okazji Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nie podrzucę, jak zeżarłas nugata to musisz to teraz zrzucic, idź piechotą :-) Quote
Anna_33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tam juz nie bylo co zjesc, sama skora i kosci...i uszy. Quote
mgie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Marlenka dawaj foty Nugata na grzejniku! Plisss ;P Quote
marlenka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 mgie napisał(a):Marlenka dawaj foty Nugata na grzejniku! Plisss ;P No nie wiem ...... Quote
mgie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A dlaczego to ... ja nie sbd ja Tozem cie nie straszę Quote
marlenka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 mgie napisał(a):A dlaczego to ... ja nie sbd ja Tozem cie nie straszę Oki specjalnie dla Ciebie wkleję fotki ale nie wiem czy z moim netem dam radę dzis , najpóźniej będą jutro . Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Róbcie co chcecie ja stad nie złaże Olek daj sie przytulić :) Quote
Anna_33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Biedna chudzinka, tluszczyk juz nie grzeje, musi sobie inaczej biedactwo radzic :-) Ale pod kolderka mu chyba najlepiej ;-) Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 On ogólnie zawsze wygląda jakby był za coś karany , tylko jak sie coś wcina to wtedy by normalnie rece całował żeby tylko mu cos skapło . Quote
Anna_33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Niektore psy tak juz maja, a najbardziej nieszczesliwe miny, to maja chyba laby... to wiecznie smutne spojrzenie: "czemu mnie tak glodzisz...ooo jaka ja biedna jestem, niekochana, glodna..." :diabloti: Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Nugat ma taą minę jakby zył za karę . Acha i jeszcze jedno Wam napisze wczoraj wpuściłam moje suki do domu i oczywiście miało ze chwilę dojśc do ostrej awantury . Ja psów absolutnie nie bije , ale mam takiego " straszaka" taki gumowuy kij jakby się gryzły i nie dawałabym rady z nimi . Więc wzięlam " straszaka " i ide do pokoju groząc suniom - Nugat lezał na łóżku - jak zobaczył co trzymam w ręku ( choć przechodziłam tylko obok niego i kierowałam się do suk ze słowami " co Wam ku.. brakuje , możecie być w domu spac w łózku i jeszcze jakieś ale??" i wiecie co biedny Nugacik zrobił ?? Połozył się na plecach i zaczął sikac na siebie . Jak to zaobaczyłam od razu podeszłam już bez straszaka w reku a on mruzył oczy jakby chciał powiedziec " nie bij , nic nie zrobiłem " wziełam go na ręce i jak chciałam przytulić to on drgał ze strachu , zastanawiam sie co on musiał przejśc w swoim życiu . To było straszne jak on sie zachowywał , ale parówki trochę złagodziły strach i skończyło się na tym ze suki wylądowały na dworzu , po 23 zasuwałam im budy " docieplac" i tyle , ale Nugat ma straszne przezycia Quote
marlenka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Co mi tu znowu po oczach pstrykasz? Piateczka cioteczki Próbuje byc groźny Wymuszony uśmiech Uśmiech pełna " gębą" Quote
marlenka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 O północy zmienia sie w wampirka Uwaga Barak na horyzoncie Wamipires!!!! Usmiech na dzień dobry ! Quote
joanna83 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Świetne fotki Nugacika! Podkradam do ogłoszeń. Nie wiem jak z Fifi,ale Nugata wysyłam dziś do gazety dobrze? Quote
marlenka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Asiu wysyłaj bardzo Ci dziekuje . Quote
Recommended Posts