marlenka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Piromanka napisał(a):No bo mu jakaś baba śpi w jego łóżku... I się wierci do tego... No nie?? Wierzga nogmi i go budzi . Biedny Nugacik:) Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Złodziej ukradł mi pokrowiec od aparatu Później udawał ze nie wie o co chodzi Odebrałam mu jego "zdobycz" Zobaczcie jak mnie zagłodziła , brzuch mi zniknął . Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 To ostatnie zdjęcie z buziakami dla Ketuni :) Quote
ketunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 marlenka napisał(a):To ostatnie zdjęcie z buziakami dla Ketuni :) Dziękuję. :) Nugacik to naprawdę ekstra piesek. Prawdziwy "kolanowiec". Nugaciku też mam coś dla Ciebie :) Czekaj na paczuszkę. Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Brzuch zniknął, ale wcięcie się pojawiło ! Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='sonikowa']Brzuch zniknął, ale wcięcie się pojawiło ! Teraz chłopczyk jak walczyk :) Wczoraj się bawił oczywiście pokrowcem od aparatu później kremem do rak to jest taki mały złodziej . Sonikowa może Ty masz pomysł jakiś bo juz mi się płakać chce . http://www.dogomania.pl/threads/174353-Albo-dt-albo-zginie-pod-koA-ami-samochodu Ja już nie dam rady a jak go zostawić na ulicy ?? Przeciez to dla niego pewna smierć , Quote
mgie Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Co u chomiczka ? :) Odnowiłam mu gumtree Quote
marlenka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 mgie napisał(a):Co u chomiczka ? :) Odnowiłam mu gumtree Chomiś żyje :lol: Ma się dobrze dzis ciotka SBD była nas odwiedzić :multi: Quote
Anna_33 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dziewczyny, pomocy, chociaz w podbijaniu. 5 maluchow uratowanych przez forumowiczke miau zaraz wyladuje w schronie, to beda malenkie pieski, teraz maja po 6 tyg((( http://www.dogomania.pl/threads/174693-6tygodniowe-szczeniaki-za-dwa-dni-trafia-do-schronu-Warszawa-POMOCY?p=13602340#post13602340 Quote
marlenka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ketunia dzis doszła paczka dla Nugacika , dzis robię sesje jego , ale się uśmiałam jak wyjełam ubranko i umarłam ze smiechu . ketuniu dziekuje bardzo , Nugacik pewnie nie będzie zadowolony , ale co tam . Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 haha co to Marlena planujesz Chomisia wcisnąć w ubranko ? :cool3: Quote
marlenka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 mgie napisał(a):haha co to Marlena planujesz Chomisia wcisnąć w ubranko ? :cool3: A jak myslisz ???????? Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Myślę,że tak :diabloti: i zastanawiam się co na to Chomiś. Jak ja próbuje założyć Karmelowi kubraczek to stroi śmiertelnie smutne miny ... Quote
marlenka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='mgie']Myślę,że tak :diabloti: i zastanawiam się co na to Chomiś. Jak ja próbuje założyć Karmelowi kubraczek to stroi śmiertelnie smutne miny ... Zobaczysz jaki bedzie efekt. A Nugat ?? Jemu wszystko jedno co się z nim robi byle by czuł ciepło ręki człowieka , naprawdę . On jest żywym pluszowym misiem . Jak mi sie źle ułozy w łóżku to go można przesuwać , przekładac , jak go połozysz tak leży . Więc nie sądzę że będzie miał coś przeciwko temu . Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bo to jest grzeczny chłopczyk :) (nie to co rozpieszczony Karmelo :P) Quote
ketunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Marlenka czekam na fotki kochanego Nugacika w tym efektownym stroju;) Quote
marlenka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ketunia napisał(a):Marlenka czekam na fotki kochanego Nugacika w tym efektownym stroju;) Fotki gotowe ale wstawię jutro , coś mi net szwankuje Quote
marlenka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Kurcze dogo szwankuje , nie moge zdjęć wrzucić :( Quote
marlenka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Portki trochę za małe , ale na chwile wcisnełam Quote
marlenka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 W wekend będą nowe zdjęcia robione , bo jeszcze nie mam patentu na załozenie czapki Quote
sonikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nugat! nie pozwalaj ciotce na takie szaleństwa! ty porządny pies jesteś, a nie jakaś barbie ;-) Quote
marlenka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 sonikowa napisał(a):Nugat! nie pozwalaj ciotce na takie szaleństwa! ty porządny pies jesteś, a nie jakaś barbie ;-) Jak to nie . Poczekaj z siostra plnujemy ubranko dla Nugacika zrobic :) Quote
Piromanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='marlenka']Portki trochę za małe , ale na chwile wcisnełam OOO nieeeeeeeeee!!! Biedy Nugat! Co Ona Ci założyła??!!! Mikołaja chce z Ciebie zrobić czy co? I te majty z wystającym ogonkiem..... :loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nugat, wzywaj toz. zrobili z ciebie głoopka.... :-) Quote
Recommended Posts