Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mówię ci, wrzuc go na zbiorczy paróek do adopcji. warecka parówka też jest parówka :evil_lol:.

osttanio gadałam z chandler i pytała się, czy nugat juz w ds. bardzo się zdziwiła, jka powiedziałam, że nie. i co, racje ma kobieta. to jest totalnie dziwne, bo nugat to jest standardowy parów tuptający przy pańci w parku. a nie na blacie kuchennym w dt :shake:

Posted

Nie wiem co w tym dziwnego jak był w Boguszycach tyle czasu , a u mnie jest niecałe 2 miesiące . Miałam zapytanie w sprawie Nugata , i czekam teraz czy coś z tego wyjdzie . Zuzia była 4 miesiace i duzo ładniejsza od Nugata ( sorki Chomiczku ) i jakoś furory nie robiła , lepiej poczekac na dobry domek który gdzieś jest dla Chomisia tylko się jeszcze nie spotkali .
Teraz Nugacik szykuje się na szczepienia dlatego zrobiłam dla niego świąteczny bazarek na który zapraszamy , z każdym fantem odcisk Nugata gratis:evil_lol:

Kartki świateczne na Nugacika do 24.11 do godz.23.59 - Dogomania Forum

Posted

[quote name='marlenka']Nie wiem co w tym dziwnego jak był w Boguszycach tyle czasu , a u mnie jest niecałe 2 miesiące . Miałam zapytanie w sprawie Nugata , i czekam teraz czy coś z tego wyjdzie

Rozmawiałam z Marleną ... nic z tego nie wyszło.
Pan ma na oku innego psa z Wrocławia.

Posted

sonikowa napisał(a):
Jak to? Moze do lodówki się dobierałaś, co?

Nie ruszyła w nocy noga a jemu się to nie spodobało , chyba muslał że to szczeniak go zaczepia i mi się dostało , a póxniej od Baraka , czyli pierwszy strzał psimi zebami mam za sobą :).

Posted

sonikowa napisał(a):
Barak też cię capnął?? Tak na serio, to współczuję, może powinnaś je eksmitować z sypialnii na jakiś czas..

Nie noga eksmisję im zrobiłam z łózka ( odruchowo) . One sa znerwicowane przez tego szczeniora , cholera spac im nie daje , łazi po nich wiec chłopaki kłapią zebami . No nic i nie zrobili ale zabolało . mam nadzieję że się nie powtórzy to bo za uszy do ściany ich przybije ( żartuje) :)

Posted

marlenka napisał(a):
Nie noga eksmisję im zrobiłam z łózka ( odruchowo) . One sa znerwicowane przez tego szczeniora , cholera spac im nie daje , łazi po nich wiec chłopaki kłapią zebami . No nic i nie zrobili ale zabolało . mam nadzieję że się nie powtórzy to bo za uszy do ściany ich przybije ( żartuje) :)

Biedne psy.. Co to za dom, żeby psy takiej nerwicy się nabawiły :evil_lol:
Dobrze, że bezkrwawe te capnięcia, widać chłopaki się nawet przez sen kontrolują :-)