mgie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jak on tam wskoczył? Podziwiam ... :mdleje: Quote
Anna_33 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tez sie nad tym zastanawiam)) biedna chudzina, juz prawie talie osy ma ;-) Quote
marlenka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Nugacik jest bardzo skoczny :evil_lol: Quote
Piromanka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 marlenka napisał(a):Nugacik jest bardzo skoczny :evil_lol: Z takim brzuszyskiem to zadziwiające ;) Quote
marlenka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Nugacik ścieli sobie łóżko Pościelone:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 mówię ci, wrzuc go na zbiorczy paróek do adopcji. warecka parówka też jest parówka :evil_lol:. osttanio gadałam z chandler i pytała się, czy nugat juz w ds. bardzo się zdziwiła, jka powiedziałam, że nie. i co, racje ma kobieta. to jest totalnie dziwne, bo nugat to jest standardowy parów tuptający przy pańci w parku. a nie na blacie kuchennym w dt :shake: Quote
marlenka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Nie wiem co w tym dziwnego jak był w Boguszycach tyle czasu , a u mnie jest niecałe 2 miesiące . Miałam zapytanie w sprawie Nugata , i czekam teraz czy coś z tego wyjdzie . Zuzia była 4 miesiace i duzo ładniejsza od Nugata ( sorki Chomiczku ) i jakoś furory nie robiła , lepiej poczekac na dobry domek który gdzieś jest dla Chomisia tylko się jeszcze nie spotkali . Teraz Nugacik szykuje się na szczepienia dlatego zrobiłam dla niego świąteczny bazarek na który zapraszamy , z każdym fantem odcisk Nugata gratis:evil_lol: Kartki świateczne na Nugacika do 24.11 do godz.23.59 - Dogomania Forum Quote
mgie Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='marlenka']Nie wiem co w tym dziwnego jak był w Boguszycach tyle czasu , a u mnie jest niecałe 2 miesiące . Miałam zapytanie w sprawie Nugata , i czekam teraz czy coś z tego wyjdzie Rozmawiałam z Marleną ... nic z tego nie wyszło. Pan ma na oku innego psa z Wrocławia. Quote
marlenka Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Jak juz mi się udało wejść na dogo to podrzucę Warecką parówkę Quote
marlenka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Znalazł sobie Nugat przyjaciela :) Spanko z Juniorem Kumple Quote
Piromanka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wiewióra na kolanach przesiaduje ciągle, no...! Quote
marlenka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 sonikowa napisał(a):Ależ on ma uszyska wspaniałe! Tak uszy ma super ale charakterek tez niczego sobie , to diabeł w ciele anioła . Quote
mgie Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 marlenka napisał(a):Podniosę Chomisia . To ja też.:cool1: Quote
marlenka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Nugacik mówi dzień dobry i przypomina się . Quote
marlenka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Czekam aż Donacja wejdzie i mnie obsmaruje , bo wczoraj widziała Nugata na zywo i jego wystające żebra :) Wiecie że ten małpiszon mnie dziś w nocy w nogę ugryzł ??? Quote
sonikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 marlenka napisał(a): Wiecie że ten małpiszon mnie dziś w nocy w nogę ugryzł ??? Jak to? Moze do lodówki się dobierałaś, co? Quote
marlenka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 sonikowa napisał(a):Jak to? Moze do lodówki się dobierałaś, co? Nie ruszyła w nocy noga a jemu się to nie spodobało , chyba muslał że to szczeniak go zaczepia i mi się dostało , a póxniej od Baraka , czyli pierwszy strzał psimi zebami mam za sobą :). Quote
sonikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Barak też cię capnął?? Tak na serio, to współczuję, może powinnaś je eksmitować z sypialnii na jakiś czas.. Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No bo mu jakaś baba śpi w jego łóżku... I się wierci do tego... Quote
marlenka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 sonikowa napisał(a):Barak też cię capnął?? Tak na serio, to współczuję, może powinnaś je eksmitować z sypialnii na jakiś czas.. Nie noga eksmisję im zrobiłam z łózka ( odruchowo) . One sa znerwicowane przez tego szczeniora , cholera spac im nie daje , łazi po nich wiec chłopaki kłapią zebami . No nic i nie zrobili ale zabolało . mam nadzieję że się nie powtórzy to bo za uszy do ściany ich przybije ( żartuje) :) Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziewczyny, sorry za OT: http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera Quote
sonikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 marlenka napisał(a):Nie noga eksmisję im zrobiłam z łózka ( odruchowo) . One sa znerwicowane przez tego szczeniora , cholera spac im nie daje , łazi po nich wiec chłopaki kłapią zebami . No nic i nie zrobili ale zabolało . mam nadzieję że się nie powtórzy to bo za uszy do ściany ich przybije ( żartuje) :) Biedne psy.. Co to za dom, żeby psy takiej nerwicy się nabawiły :evil_lol: Dobrze, że bezkrwawe te capnięcia, widać chłopaki się nawet przez sen kontrolują :-) Quote
Recommended Posts