marlenka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='sleepingbyday']jak się cos trafi, to wazelina nie będzie potrzebna :evil_lol:. no chyba, ze będzie....[/QUOTE] Ciotka to jest watek Nugata jakbyś zapomniała zboczuchu jeden:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no właśnie, co u nugacika :razz::eviltong:? Quote
marlenka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']no właśnie, co u nugacika :razz::eviltong:?[/QUOTE] Przyjedź to zobaczysz bo zdjęc nie będzie szczeniry zjadły mi ładowarkę do bateri do aparatu . Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Nikt do Nugacika nie zagląda ??? Nie interesuje się Chomisiem ??? No to nie :angryy: Quote
Piromanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak to się nie interesuje?! Ja go regularnie odwiedzam wirtualnie! Wytarmoś gnoja od ciotki! Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Piromanka']Jak to się nie interesuje?! Ja go regularnie odwiedzam wirtualnie! Wytarmoś gnoja od ciotki![/QUOTE] On jest codziennie tarmoszony :evil_lol: tak na zaś . Zapraszamy w odwiedizny zobaczysz jak maleńki na wadze spadł ( głodówka działa :evil_lol:) Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 GŁODZE NUGACIKA , A TU CIOTKI Z OS NIE ZAJRZĄ :multi: NUGACIK SZCZUPLEJE CHUDNIE NIKT TEGO NIE WIDZI . :diabloti: Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 puk puk - czy ktos tu jest:diabloti: Quote
sonikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jestem, jestem, ale w tak podłym humorze, że nie chcę Nugaickowi watku popsuć :roll: Dobrze, ze chłopak ma sie dobrze w taką podła pogodę ! Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 sonikowa napisał(a):Jestem, jestem, ale w tak podłym humorze, że nie chcę Nugaickowi watku popsuć :roll: Dobrze, ze chłopak ma sie dobrze w taką podła pogodę ! ło mader myśłam że jak napisze ze go głodze to zleca się tu wszystkie ciotki i zaczną mi groźić TOZEM ( jak jedna cały czas :evil_lol:) a tu cisza i spokój . Dobra my sobie to zapamiętamy :diabloti: Quote
sonikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dopiero jak Chomiś coś napisze, to się zlecą ;-) Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 sonikowa napisał(a):Dopiero jak Chomiś coś napisze, to się zlecą ;-) Dzień Dobry!! Tutaj Wasz Nugacik jestem na Was zły że mnie nie odwiedzacie choćby na dogo . Marlena nie chce mi pykac zdjec bo mówi że jakaś bateria siadła czy coś , a te głupie małe kluski zjadły ładowarkę . Pewnie wiecie że nie dość że musze znosić Baraka co mi Korolkę podrywa to jeszcze 2 tygodnie sa u nas w domu jakieś maluchy , nie wiem skąd Marlena je wzięła ale czuję się zdradzany .Na poczatku myślałem że to misie do zabawy i próbowałem je w zebach nosić ale jak mnie jeden za mój krótki ogonek dziabnął to szybko się z towarzystwem przestałem zadawać . Jesli ktoś ma wpływ na Marlenę to powiedzcie jej że ja nie lubię tych spacerów , torturuje mnie cały czas i widze że boki mi sie zapadają , boję się ze niedługo zniknę całkiem . Jesli chodzi o resztę to mogę powiedzieć że jest przyzwoicie , jedzenie dobre , czasami sam coś skubnę , Barak trzęsie gaciami jak mu zeby pokaże więc dom mam opanowany . Zapomniałbym - ostatnio mnie ciotka prowadza do jakiegoś chłopa w białym fartuchu a ten mi grzebie w uszach wlewa coś do środka a później wpycha coś miękkiego i kręci mi to w uszach , ale już przynajmniej mnie nie bolą , jestem zadowolony że ktos się mną tak opiekuje . Mam nadzieję ze jak uda nam się wywalić z domu te małe śmierdziele to znowu będę miał ciocie dla siebie ( niesety na współę z resztą rezydentów) To narazie tyle moich skarg i zazaleń . Pozdrawiam Was Wasz Nugacik :loveu: Quote
sonikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No Chomisiu, nie rozpaczaj, kochany, spacerki sa dobre, naprawdę. Na podusiach caly dzień to nudno, by ci bylo. A małe śmierdzielki to myślałam, że lubisz? i im troche tatusiujesz? Musisz je wszystkeigo nauczyć wiesz, bo one bidne są sierotki, a ty taki mądry i wspaniały :-) I nie martw się, gwarantuję, że nie znikniesz! Całuję cię Chomisiu w twój piękny nosek! Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 sonikowa napisał(a):No Chomisiu, nie rozpaczaj, kochany, spacerki sa dobre, naprawdę. Na podusiach caly dzień to nudno, by ci bylo. A małe śmierdzielki to myślałam, że lubisz? i im troche tatusiujesz? Musisz je wszystkeigo nauczyć wiesz, bo one bidne są sierotki, a ty taki mądry i wspaniały :-) I nie martw się, gwarantuję, że nie znikniesz! Całuję cię Chomisiu w twój piękny nosek! Hm no nie wiem czy te spacerki takie fajne , jakbys miała takie krótkie nózki i musiała nimi przebierać to nie wiem czy by Ci się podobało . Ale węzme to pod uwagę. Pozdr. Nugat Quote
Anna_33 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nugat, Ty nawet nie wiesz ile bym dala za taka diete cud...mozemy sie zamienic na miejsca, ja na Twoje przyjde.;-) A tak w ogole, to czytam watek tylko malo gadatliwa ostatnio jestem. Jakis mocny spadek formy. Do remontu chyba musze... Poza tym Chomis w dobrych rekach, to czlowiek z deczka spoczal na laurach, ale przyrzekam poprawe... Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nugat, nie piernicz, tylko zacznij to bachorstwo uczyć higieny trooszku... co z ciebie za facet, że pozwalasz na taki brak dyscypliny! Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):nugat, nie piernicz, tylko zacznij to bachorstwo uczyć higieny trooszku... co z ciebie za facet, że pozwalasz na taki brak dyscypliny! Baraka nauczyłem to i te misiaki musze nauczyć , ale im dam czadu , teraz jak SBD mi przykazała to dam im popalić .:mad: Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dobra a teraz ja !!! Anna ja sie nie zamieniam , jeśli chcesz przyjśc do mnie na DT to kochana nie ma szans , brak miejsc :evil_lol:. A co do Nugata to jutro ostatnia wizyta u weta z uszami , ale juz ma czyste i nie czuć z nich smrodku :cool3:, ale profilaktycznie niech mu zajrzy do środka czy trzeba jeszcze mu mietolić uszyska i trzeba by było po mału myślęc nad szczepieniami na choroby zakaźne no i z ogłoszeniami trochę zaniedbałam przez maluchy . Spróbuje podładowac baterię w aparacie jakimiś sposobami - ale nie obiecuję że się uda . To zrobie mu pare zdjęc zobaczycie jaka linia , jaki smukły i wogóle przystojniacha cała gębą . Quote
Anna_33 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jaka goscinna kurde no :placz: Nic to, lzy obetre musze zyc dalej ze zbednymi kilogramami. OS ma sporadycznie dostep do netu, opowiedzialam im dzisiaj, ze Chomisia glodzisz. Jakos sie nie zmartwily :-) Agnieszka odchudza Queenie, wiec zna ten bol) Stwierdzila, za za chwile to tylko uszy z CHomisia zostana :cool3: Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Anna_33 napisał(a):Jaka goscinna kurde no :placz: Nic to, lzy obetre musze zyc dalej ze zbednymi kilogramami. OS ma sporadycznie dostep do netu, opowiedzialam im dzisiaj, ze Chomisia glodzisz. Jakos sie nie zmartwily :-) Agnieszka odchudza Queenie, wiec zna ten bol) Stwierdzila, za za chwile to tylko uszy z CHomisia zostana :cool3: Anna jeśli chodzi o goscinę to myślę ze byś wyszła z następnymi kilogramami , a co do Nugata to ja wstawię zdjęcia jak kradnie jedzenie . Któregoś dnia szukałam Nugata , myslałam ze mi gdzies prysnął , już miałam stan przed zawałowy . Szukam w łazienice- nie ma , pokój - nie ma , podwórko - nie ma . Juz noramalnie łzy w oczach , wchodzę do kuchni a Chomik siedzi za mikrofalówką i suche wcina . No myslalam że pekne ze śmiechu , jakims cudem mi sie udało mu jedno zdjęcie zrobic później bateria w apracie zdechła :placz:. Ale dowód mam na to ze go głodze sam biedny musi krasc jedzenie . Lepszy numer był wczoraj. Pojechałam z Nugatem i Barakiem do teściowej , tam duże podwórko , ogrodzone więc mówię niech chłopai pobiegają sobie .. i poszłam na obiad . Nagle szwagier mnie do okna woł i mówie zebym spojrzaął na szybę w samochodzie . Ja patrze a tu głowa chomisia się pokazuje , Nugat skakał do góry jak sarenka , próbował przez zamknięta szybę wskoczyć do samochodu , i tak się zmęczył ze w domu tylko zjadł napił sie zwinął się w kłebek i spac . Quote
Anna_33 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ty to sie normalnie znecasz nad tym biednym psem :evil_lol: wstaw prosze jego zdjecia, zanim jak netoperek zacznie wygladac ( same uszy i szkielecik). Jak kradnie jedzenie, to juz pewnie bedzie zawsze kradl. Mam w domu takiego kradziejce, szybciej ja na skrzypcach naucze grac, niz nie krasc jedzenia i nie zebrac o nie. Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Anna_33 napisał(a):Ty to sie normalnie znecasz nad tym biednym psem :evil_lol: wstaw prosze jego zdjecia, zanim jak netoperek zacznie wygladac ( same uszy i szkielecik). Jak kradnie jedzenie, to juz pewnie bedzie zawsze kradl. Mam w domu takiego kradziejce, szybciej ja na skrzypcach naucze grac, niz nie krasc jedzenia i nie zebrac o nie. Ja cały czas piszę że się nad nim znęcam głodze go pewnie dlatego on mnie tak kocha . Mój syn się ostatnio mnie pytał " mamo jak Ty go oddasz jak on tylkoCiebie toleruje" . i to prawda , z nikim na spacer nie pójdzie zapiera się jak osiołek . Zdjęcia wstawię jutro , własnciwie to jedno co mi sie udało zrobić , czekam aż mi szwagier aparat pożyczy bo za cholerę nie moge ładowarki dokupić do niego Quote
marlenka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ulubione miejsce Nugata , tam zawsze coś jest do zjedzenia . Quote
Piromanka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No nie :crazyeye: Pies na ladzie w kuchni :crazyeye: hehehehe.... Sprawdź Nugat, bo może tam gdzieś jest jeszcze mleko w kartonie... :cool3: Quote
marlenka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Piromanka napisał(a):No nie :crazyeye: Pies na ladzie w kuchni :crazyeye: hehehehe.... Sprawdź Nugat, bo może tam gdzieś jest jeszcze mleko w kartonie... :cool3: Wiesz ile się go naszukałam drania zanim się wyłonił mi kawałek jego tyłka zza mikrofali :evil_lol: No tu już wylazł i patrzy sie o co Ci znowu chodzi , jeść mi nie dajesz to jakoś sobie musze radzić , poza tym koty mogą a ja co .:evil_lol: Quote
Recommended Posts