Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']jak się cos trafi, to wazelina nie będzie potrzebna :evil_lol:.
no chyba, ze będzie....[/QUOTE]

Ciotka to jest watek Nugata jakbyś zapomniała zboczuchu jeden:evil_lol:

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']no właśnie, co u nugacika :razz::eviltong:?[/QUOTE]

Przyjedź to zobaczysz bo zdjęc nie będzie szczeniry zjadły mi ładowarkę do bateri do aparatu .

Posted

[quote name='Piromanka']Jak to się nie interesuje?! Ja go regularnie odwiedzam wirtualnie!
Wytarmoś gnoja od ciotki![/QUOTE]

On jest codziennie tarmoszony :evil_lol: tak na zaś . Zapraszamy w odwiedizny zobaczysz jak maleńki na wadze spadł ( głodówka działa :evil_lol:)

Posted

sonikowa napisał(a):
Jestem, jestem, ale w tak podłym humorze, że nie chcę Nugaickowi watku popsuć :roll: Dobrze, ze chłopak ma sie dobrze w taką podła pogodę !

ło mader myśłam że jak napisze ze go głodze to zleca się tu wszystkie ciotki i zaczną mi groźić TOZEM ( jak jedna cały czas :evil_lol:) a tu cisza i spokój . Dobra my sobie to zapamiętamy :diabloti:

Posted

sonikowa napisał(a):
Dopiero jak Chomiś coś napisze, to się zlecą ;-)

Dzień Dobry!!
Tutaj Wasz Nugacik jestem na Was zły że mnie nie odwiedzacie choćby na dogo . Marlena nie chce mi pykac zdjec bo mówi że jakaś bateria siadła czy coś , a te głupie małe kluski zjadły ładowarkę . Pewnie wiecie że nie dość że musze znosić Baraka co mi Korolkę podrywa to jeszcze 2 tygodnie sa u nas w domu jakieś maluchy , nie wiem skąd Marlena je wzięła ale czuję się zdradzany .Na poczatku myślałem że to misie do zabawy i próbowałem je w zebach nosić ale jak mnie jeden za mój krótki ogonek dziabnął to szybko się z towarzystwem przestałem zadawać . Jesli ktoś ma wpływ na Marlenę to powiedzcie jej że ja nie lubię tych spacerów , torturuje mnie cały czas i widze że boki mi sie zapadają , boję się ze niedługo zniknę całkiem . Jesli chodzi o resztę to mogę powiedzieć że jest przyzwoicie , jedzenie dobre , czasami sam coś skubnę , Barak trzęsie gaciami jak mu zeby pokaże więc dom mam opanowany . Zapomniałbym - ostatnio mnie ciotka prowadza do jakiegoś chłopa w białym fartuchu a ten mi grzebie w uszach wlewa coś do środka a później wpycha coś miękkiego i kręci mi to w uszach , ale już przynajmniej mnie nie bolą , jestem zadowolony że ktos się mną tak opiekuje . Mam nadzieję ze jak uda nam się wywalić z domu te małe śmierdziele to znowu będę miał ciocie dla siebie ( niesety na współę z resztą rezydentów)
To narazie tyle moich skarg i zazaleń .
Pozdrawiam Was Wasz Nugacik :loveu:

Posted

No Chomisiu, nie rozpaczaj, kochany, spacerki sa dobre, naprawdę. Na podusiach caly dzień to nudno, by ci bylo. A małe śmierdzielki to myślałam, że lubisz? i im troche tatusiujesz? Musisz je wszystkeigo nauczyć wiesz, bo one bidne są sierotki, a ty taki mądry i wspaniały :-) I nie martw się, gwarantuję, że nie znikniesz! Całuję cię Chomisiu w twój piękny nosek!

Posted

sonikowa napisał(a):
No Chomisiu, nie rozpaczaj, kochany, spacerki sa dobre, naprawdę. Na podusiach caly dzień to nudno, by ci bylo. A małe śmierdzielki to myślałam, że lubisz? i im troche tatusiujesz? Musisz je wszystkeigo nauczyć wiesz, bo one bidne są sierotki, a ty taki mądry i wspaniały :-) I nie martw się, gwarantuję, że nie znikniesz! Całuję cię Chomisiu w twój piękny nosek!

Hm no nie wiem czy te spacerki takie fajne , jakbys miała takie krótkie nózki i musiała nimi przebierać to nie wiem czy by Ci się podobało . Ale węzme to pod uwagę.

Pozdr. Nugat

Posted

Nugat, Ty nawet nie wiesz ile bym dala za taka diete cud...mozemy sie zamienic na miejsca, ja na Twoje przyjde.;-)

A tak w ogole, to czytam watek tylko malo gadatliwa ostatnio jestem. Jakis mocny spadek formy. Do remontu chyba musze...
Poza tym Chomis w dobrych rekach, to czlowiek z deczka spoczal na laurach, ale przyrzekam poprawe...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nugat, nie piernicz, tylko zacznij to bachorstwo uczyć higieny trooszku... co z ciebie za facet, że pozwalasz na taki brak dyscypliny!

Baraka nauczyłem to i te misiaki musze nauczyć , ale im dam czadu , teraz jak SBD mi przykazała to dam im popalić .:mad:

Posted

Dobra a teraz ja !!! Anna ja sie nie zamieniam , jeśli chcesz przyjśc do mnie na DT to kochana nie ma szans , brak miejsc :evil_lol:. A co do Nugata to jutro ostatnia wizyta u weta z uszami , ale juz ma czyste i nie czuć z nich smrodku :cool3:, ale profilaktycznie niech mu zajrzy do środka czy trzeba jeszcze mu mietolić uszyska i trzeba by było po mału myślęc nad szczepieniami na choroby zakaźne no i z ogłoszeniami trochę zaniedbałam przez maluchy . Spróbuje podładowac baterię w aparacie jakimiś sposobami - ale nie obiecuję że się uda . To zrobie mu pare zdjęc zobaczycie jaka linia , jaki smukły i wogóle przystojniacha cała gębą .

Posted

Jaka goscinna kurde no :placz:
Nic to, lzy obetre musze zyc dalej ze zbednymi kilogramami.
OS ma sporadycznie dostep do netu, opowiedzialam im dzisiaj, ze Chomisia glodzisz. Jakos sie nie zmartwily :-) Agnieszka odchudza Queenie, wiec zna ten bol)
Stwierdzila, za za chwile to tylko uszy z CHomisia zostana :cool3:

Posted

Anna_33 napisał(a):
Jaka goscinna kurde no :placz:
Nic to, lzy obetre musze zyc dalej ze zbednymi kilogramami.
OS ma sporadycznie dostep do netu, opowiedzialam im dzisiaj, ze Chomisia glodzisz. Jakos sie nie zmartwily :-) Agnieszka odchudza Queenie, wiec zna ten bol)
Stwierdzila, za za chwile to tylko uszy z CHomisia zostana :cool3:

Anna jeśli chodzi o goscinę to myślę ze byś wyszła z następnymi kilogramami , a co do Nugata to ja wstawię zdjęcia jak kradnie jedzenie . Któregoś dnia szukałam Nugata , myslałam ze mi gdzies prysnął , już miałam stan przed zawałowy . Szukam w łazienice- nie ma , pokój - nie ma , podwórko - nie ma . Juz noramalnie łzy w oczach , wchodzę do kuchni a Chomik siedzi za mikrofalówką i suche wcina . No myslalam że pekne ze śmiechu , jakims cudem mi sie udało mu jedno zdjęcie zrobic później bateria w apracie zdechła :placz:. Ale dowód mam na to ze go głodze sam biedny musi krasc jedzenie .
Lepszy numer był wczoraj. Pojechałam z Nugatem i Barakiem do teściowej , tam duże podwórko , ogrodzone więc mówię niech chłopai pobiegają sobie .. i poszłam na obiad . Nagle szwagier mnie do okna woł i mówie zebym spojrzaął na szybę w samochodzie . Ja patrze a tu głowa chomisia się pokazuje , Nugat skakał do góry jak sarenka , próbował przez zamknięta szybę wskoczyć do samochodu , i tak się zmęczył ze w domu tylko zjadł napił sie zwinął się w kłebek i spac .

Posted

Ty to sie normalnie znecasz nad tym biednym psem :evil_lol: wstaw prosze jego zdjecia, zanim jak netoperek zacznie wygladac ( same uszy i szkielecik).
Jak kradnie jedzenie, to juz pewnie bedzie zawsze kradl.
Mam w domu takiego kradziejce, szybciej ja na skrzypcach naucze grac, niz nie krasc jedzenia i nie zebrac o nie.

Posted

Anna_33 napisał(a):
Ty to sie normalnie znecasz nad tym biednym psem :evil_lol: wstaw prosze jego zdjecia, zanim jak netoperek zacznie wygladac ( same uszy i szkielecik).
Jak kradnie jedzenie, to juz pewnie bedzie zawsze kradl.
Mam w domu takiego kradziejce, szybciej ja na skrzypcach naucze grac, niz nie krasc jedzenia i nie zebrac o nie.

Ja cały czas piszę że się nad nim znęcam głodze go pewnie dlatego on mnie tak kocha . Mój syn się ostatnio mnie pytał " mamo jak Ty go oddasz jak on tylkoCiebie toleruje" . i to prawda , z nikim na spacer nie pójdzie zapiera się jak osiołek . Zdjęcia wstawię jutro , własnciwie to jedno co mi sie udało zrobić , czekam aż mi szwagier aparat pożyczy bo za cholerę nie moge ładowarki dokupić do niego

Posted

Piromanka napisał(a):
No nie :crazyeye:
Pies na ladzie w kuchni :crazyeye:
hehehehe.... Sprawdź Nugat, bo może tam gdzieś jest jeszcze mleko w kartonie... :cool3:

Wiesz ile się go naszukałam drania zanim się wyłonił mi kawałek jego tyłka zza mikrofali :evil_lol: No tu już wylazł i patrzy sie o co Ci znowu chodzi , jeść mi nie dajesz to jakoś sobie musze radzić , poza tym koty mogą a ja co .:evil_lol: