Anna_33 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ej, Nugacik, Ty sie nie wyglupiaj, masz byc zdrowy i szczesliwy na nowej drodze zycia :mad: Ropa z uszu? to musi chyba bolec bardzo? Podaje subkonto OS, przeznaczone specjalnie na takie okazje, jesli ktos moze wspomoc Nugacika bedziemy wdzieczni: [FONT=Times New Roman]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA [/FONT] [FONT=Times New Roman]PIWNA 7/5A [/FONT] [FONT=Times New Roman]00 - 265 WARSZAWA [/FONT] [FONT=Times New Roman]BANK PEKAO S.A. [/FONT] [FONT=Times New Roman]68 1240 1066 1111 0010 2468 8007[/FONT] [FONT=Times New Roman]SWIFT: Pekao SA: PKOPPLPW [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tytuł: Nugacik - nick[/FONT] Quote
marlenka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nugaci ma tak wielkie ucha ze latarka mu sprawdzam :evil_lol: . Nugacik prosi o wsparcie :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Sytuacja opanowana. Nugat nie ma zapalenia uszu to co mi się wydawało ropą to była woskowina , uszy brudne jak cholender , w jednym z nich ma jakąś ranę moze od drapania , dzis następna wizyta u weta . Wczoraj nie zapłaciłam nic ( bo mu przemył uszaki tylko , dzis jeszcze nie wiem) Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nugat i przyjaciele ( róznych rozmiarów) Quote
sonikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na tym ostatnim zdjęciu to wygląda jak taki piesek z kiwajacą się główką ;-) Marlenko, cieszę się, że z uszkami lepiej.. Daj znać co u weta. Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 sonikowa napisał(a):Na tym ostatnim zdjęciu to wygląda jak taki piesek z kiwajacą się główką ;-) Marlenko, cieszę się, że z uszkami lepiej.. Daj znać co u weta. Nie sądze zeby było coś drastycznego , dzis jedziemy bo wczoraj miał tylko jedno ucho wyczyszczone a drugie to z raną to jakimś czymś mu posmarował i dziś zobaczy czy juz mżna czyścić , bo Nugata bolało to uszko . A nugat to doskonały pies do szczeniaków , myśli że to zabawki i chce je nosić w zębach :evil_lol: nawet Baraka nie dopuszcza do maluchów , małe łażą po Nugacie , gryzą go , a on nic . Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sonikowa napisał(a):Na tym ostatnim zdjęciu to wygląda jak taki piesek z kiwajacą się główką ;-) Marlenko, cieszę się, że z uszkami lepiej.. Daj znać co u weta. buahaha! dokładnie!!!! Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Acha wet powiedział ze Nugacik ma max 3 lata . Powiedział ze może miec dwa lata bo ząbki ma w osadzie ale to przez zywienie , a młodziutki jest . Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nugat ma już zaleczone uszka , nic mu nie jest . Matkuje moim szczeniakom , i czuje się bardzo dobrze . Wetowi się podobał powiedział że to bardzo zrównoważony pies , no coz jaka Pani taki pies:evil_lol: Quote
sonikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 marlenka napisał(a):Nugat ma już zaleczone uszka , nic mu nie jest . Matkuje moim szczeniakom , i czuje się bardzo dobrze . Wetowi się podobał powiedział że to bardzo zrównoważony pies , no coz jaka Pani taki pies:evil_lol: Kochane maleństwo! Quote
marlenka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Nugacik mówi dzień dobry !!!!!!!!!!!!!! Quote
Anna_33 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dobrze, ze tak sie skonczylo. Ta ropa z uszu mnie mocno wystraszyla ( Z tym "jaka pani, taki pies, to roznie bywa " )))) ja nie kradne jedzenia i nie pcham sie po cichu nad ranem do lozka ;-) Quote
marlenka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Anna_33 napisał(a):Dobrze, ze tak sie skonczylo. Ta ropa z uszu mnie mocno wystraszyla ( Z tym "jaka pani, taki pies, to roznie bywa " )))) ja nie kradne jedzenia i nie pcham sie po cichu nad ranem do lozka ;-) Kto to wie :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 marlenka napisał(a):Nugat ma już zaleczone uszka , nic mu nie jest . Matkuje moim szczeniakom , i czuje się bardzo dobrze . Wetowi się podobał powiedział że to bardzo zrównoważony pies , no coz jaka Pani taki pies:evil_lol: dobre sobie :evil_lol: Quote
marlenka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):dobre sobie :evil_lol: Jakaś aluzja??:mad: Quote
ostatniaszansa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No Marlenko my z Agą z zazdrości pazury obgryzłyśmy, Nugacik jakby się u Ciebie od szczeniaka wychowywał :evil_lol:. Biorę zdjęcia i jak pojedziemy do Boguszyc , pokaże ciotkom Kryśce i Ewie niech i one pazury obgryzają. Pamiętam pierwsze spotkanie z Nugacikiem, szczepienia, psy przestraszone a on po zastrzyku wlazł Agnieszce na szyję ( zapisywała numerki obróżek ) i tak sobie tam drzemał , słodziar. Tam była wówczas jeszcze jedna taka bardzo przytulaśna podobnej wielkości sunia i ni diabła nie możemy jej teraz rozpoznać. Ale co się odwlecze to nie uciecze . Prosimy pomiziać Nugacika za uszkiem lub pod bródka od ciotek E Quote
Anna_33 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jakos mi cytowanie nie wychodzi... Dzieki Sbd, niech sobie ta Marlenka nie mysli..:mad::razz: Quote
marlenka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Musimy w ogłoszeniach napisac że Nugat się nadaje jako piesek z kiwającą główką do samochodu i jednocześnie może służyć jako alarm w aucie . Wczoraj szczekał na mnie jak wsciekły jak podeszłam do samochodu .:evil_lol: On i Barak to dobry duet . Barak zaczyna wydawać dziwne dzwięki powyżej 100 km/h a Nugat jako alarm . Powinni takie psy dodawać jako podstawowe wyposażenie każdego samochodu . Dziś ostatnia wizyta u weta i czyszczenie uszaków , i będzie już miał u szach zrobiony porzadek . Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='marlenka']Jakaś aluzja??:mad:[/QUOTE] [quote name='Anna_33']Jakos mi cytowanie nie wychodzi... Dzieki Sbd, niech sobie ta Marlenka nie mysli..:mad::razz:[/QUOTE] :evil_lol: a pewnie, w głowie jej sie poprzewracało :eviltong: Quote
marlenka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']:evil_lol: a pewnie, w głowie jej sie poprzewracało :eviltong:[/QUOTE] Czuję tu delikatną woń wazeliny:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 po co ci wazelina w godzinach pracy :evil_lol::eviltong:? Quote
marlenka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='sleepingbyday']po co ci wazelina w godzinach pracy :evil_lol::eviltong:?[/QUOTE] a nóż się coś trafi :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jak się cos trafi, to wazelina nie będzie potrzebna :evil_lol:. no chyba, ze będzie.... Quote
Recommended Posts