Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ej, Nugacik, Ty sie nie wyglupiaj, masz byc zdrowy i szczesliwy na nowej drodze zycia :mad:
Ropa z uszu? to musi chyba bolec bardzo?

Podaje subkonto OS, przeznaczone specjalnie na takie okazje, jesli ktos moze wspomoc Nugacika bedziemy wdzieczni:

[FONT=Times New Roman]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA [/FONT]
[FONT=Times New Roman]PIWNA 7/5A [/FONT]
[FONT=Times New Roman]00 - 265 WARSZAWA [/FONT]
[FONT=Times New Roman]BANK PEKAO S.A. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]68 1240 1066 1111 0010 2468 8007[/FONT]

[FONT=Times New Roman]SWIFT: Pekao SA: PKOPPLPW [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Tytuł: Nugacik - nick[/FONT]

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja opanowana. Nugat nie ma zapalenia uszu to co mi się wydawało ropą to była woskowina , uszy brudne jak cholender , w jednym z nich ma jakąś ranę moze od drapania , dzis następna wizyta u weta . Wczoraj nie zapłaciłam nic ( bo mu przemył uszaki tylko , dzis jeszcze nie wiem)

Posted

sonikowa napisał(a):
Na tym ostatnim zdjęciu to wygląda jak taki piesek z kiwajacą się główką ;-) Marlenko, cieszę się, że z uszkami lepiej.. Daj znać co u weta.

Nie sądze zeby było coś drastycznego , dzis jedziemy bo wczoraj miał tylko jedno ucho wyczyszczone a drugie to z raną to jakimś czymś mu posmarował i dziś zobaczy czy juz mżna czyścić , bo Nugata bolało to uszko .
A nugat to doskonały pies do szczeniaków , myśli że to zabawki i chce je nosić w zębach :evil_lol: nawet Baraka nie dopuszcza do maluchów , małe łażą po Nugacie , gryzą go , a on nic .

Posted

Nugat ma już zaleczone uszka , nic mu nie jest . Matkuje moim szczeniakom , i czuje się bardzo dobrze . Wetowi się podobał powiedział że to bardzo zrównoważony pies , no coz jaka Pani taki pies:evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Nugat ma już zaleczone uszka , nic mu nie jest . Matkuje moim szczeniakom , i czuje się bardzo dobrze . Wetowi się podobał powiedział że to bardzo zrównoważony pies , no coz jaka Pani taki pies:evil_lol:

Kochane maleństwo!

Posted

Dobrze, ze tak sie skonczylo. Ta ropa z uszu mnie mocno wystraszyla (
Z tym "jaka pani, taki pies, to roznie bywa " )))) ja nie kradne jedzenia i nie pcham sie po cichu nad ranem do lozka ;-)

Posted

Anna_33 napisał(a):
Dobrze, ze tak sie skonczylo. Ta ropa z uszu mnie mocno wystraszyla (
Z tym "jaka pani, taki pies, to roznie bywa " )))) ja nie kradne jedzenia i nie pcham sie po cichu nad ranem do lozka ;-)

Kto to wie :evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):

dobre sobie :evil_lol:

Posted

No Marlenko my z Agą z zazdrości pazury obgryzłyśmy, Nugacik jakby się u Ciebie od szczeniaka wychowywał :evil_lol:. Biorę zdjęcia i jak pojedziemy do Boguszyc , pokaże ciotkom Kryśce i Ewie niech i one pazury obgryzają. Pamiętam pierwsze spotkanie z Nugacikiem, szczepienia, psy przestraszone a on po zastrzyku wlazł Agnieszce na szyję ( zapisywała numerki obróżek ) i tak sobie tam drzemał , słodziar. Tam była wówczas jeszcze jedna taka bardzo przytulaśna podobnej wielkości sunia i ni diabła nie możemy jej teraz rozpoznać. Ale co się odwlecze to nie uciecze . Prosimy pomiziać Nugacika za uszkiem lub pod bródka od ciotek
E

Posted

Musimy w ogłoszeniach napisac że Nugat się nadaje jako piesek z kiwającą główką do samochodu i jednocześnie może służyć jako alarm w aucie . Wczoraj szczekał na mnie jak wsciekły jak podeszłam do samochodu .:evil_lol: On i Barak to dobry duet . Barak zaczyna wydawać dziwne dzwięki powyżej 100 km/h a Nugat jako alarm . Powinni takie psy dodawać jako podstawowe wyposażenie każdego samochodu .
Dziś ostatnia wizyta u weta i czyszczenie uszaków , i będzie już miał u szach zrobiony porzadek .

Posted

[quote name='marlenka']Jakaś aluzja??:mad:[/QUOTE]

[quote name='Anna_33']Jakos mi cytowanie nie wychodzi...
Dzieki Sbd, niech sobie ta Marlenka nie mysli..:mad::razz:[/QUOTE]

:evil_lol: a pewnie, w głowie jej sie poprzewracało :eviltong: