Jump to content
Dogomania

Nugat - Wreszcie ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
żałujesz mu, egoistko -a nalezy sie facetowi bez dwóch zdań...

nugat da radę, spoko...

Nie żałuję , ale on mnie dla niej zostawi :placz::placz::placz: On już gada tylko o niej . :angryy:

Posted

4 lata hmm nigdzie nie znalazłam takiej uwagi :lol: ale to niccc.. powiedzmy,że taki chwyt marketingowy :cool1: Jak ogłoszenia wygasną to wtedy zamienię.

A propos marlenka wygasło już allegro:mad:
W sobotę szukałam,szukałam i nic.

Posted

mgie napisał(a):
4 lata hmm nigdzie nie znalazłam takiej uwagi :lol: ale to niccc.. powiedzmy,że taki chwyt marketingowy :cool1: Jak ogłoszenia wygasną to wtedy zamienię.

A propos marlenka wygasło już allegro:mad:
W sobotę szukałam,szukałam i nic.

Bo Nugacikowi wygasło jedno a drugie jest . Pies wielkości kota czy coś takiego :evil_lol: cwaniara ze mnie co ??? I wejśc na to ogłoszenie ma 120 i ku....rczę nic się nie dzieje . Ale co tam , znajdzie facet fajowy domek zobaczysz .

Posted

No to spoko jak jest. :cool3:No ja myślę,że znajdzie... nie po to pół soboty zarwałam.:p

Ja dzisiaj właśnie aktywowałam konto na allegro i muszę je jakoś wypróbować. :bigcool:

Posted

mgie napisał(a):
No to spoko jak jest. :cool3:No ja myślę,że znajdzie... nie po to pół soboty zarwałam.:p

Ja dzisiaj właśnie aktywowałam konto na allegro i muszę je jakoś wypróbować. :bigcool:

To kochana masz szansę się popisać nowa sunia potrzebuje ogłoszeń :evil_lol:
Ja jutro się biorę za ogłoszenia lub dzis wieczorkiem , w pracy mam urwanie główki . Donacja wrzuci resztę zdjęc Sary to zobaczysz nie nadąże telefonów odbierać a cioteczki będą śmigały na wizyty przedadopcyjne . Wszystkie psy od p. Marzeny zabierzemy :evil_lol:

Posted

Dziś miała się odbyć wizyta przedadopcyjna dla Nugata , ale się nie odbędzie bo Pani powiedziała że do Warki sa korki i ona jest tak zapracowana że pojada na paluch bo tam takich Nugacików jest dużo .
Wiecie w sumie mogłabym dowieźć psa do warszawy ale .... to jest tylko około 70 km ldzie mają auto i sory jak nie mają czasu przyjechać po swojego psa to czy będą mieli czas się opiekowac 2 psami w domu ???

Posted

dobra, dobra, nie wiem, co się tak burzysz, przeca nie odpowiadało ci, ze nugat tak szybko się zawinie do nowego domu :evil_lol:. no to masz, co chciałaś....

a dla sary to pwinnas wykupic partię ogłoszeń (a raczej tadek) na bazarku ogłoszeniowym mgie :eviltong:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dobra, dobra, nie wiem, co się tak burzysz, przeca nie odpowiadało ci, ze nugat tak szybko się zawinie do nowego domu :evil_lol:. no to masz, co chciałaś....

a dla sary to pwinnas wykupic partię ogłoszeń (a raczej tadek) na bazarku ogłoszeniowym mgie :eviltong:

Na watku Sary zaraz się pojawi cos ładnego - zobacz

Posted

Spadam do domciu cieszyć sie Chomisiem dzis idziemy na ciasto truskawkowe do cioci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i oczywiście na spacerek . SBD masz rację że się ciesze że Nugat u mnie narazie zostaje , miziak skaczący , a wczoraj miałam chętnego na Chomisia ale nieletni był ( 3,5 roku ) leciał za mną i darł się " ciocia zostaw mi tego pieska " ale jego tata lubi chińskie a to u mnie dyskwalifikuje potencalny DS :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Ja wcale z tego powodu się nie martwię :evil_lol:

No tak :evil_lol: ale pamiętaj,że po Chomiczku będziesz mogła wziąć inną bidę.
W Boguszycach ich dostatek.

Posted

mgie napisał(a):
No tak :evil_lol: ale pamiętaj,że po Chomiczku będziesz mogła wziąć inną bidę.
W Boguszycach ich dostatek.

Wiem , wiem . Ale on jest taki malutki , że mało miejsca w łóżku zajmuje a przytula się jak dziecko w nocy . i wogole jest słodziak no i z moimi wielkopsami sie dogaduje

Posted

[QUOTE=marlenka;13349643 i wogole jest słodziak no i z moimi wielkopsami sie dogaduje

Razem biegają? Czy było kontrolowane zapoznanie? :cool3:

A, zapomniałam, że Nugacik nie przepada za bieganiem ;-)

Posted

sonikowa napisał(a):
Razem biegają? Czy było kontrolowane zapoznanie? :cool3:

A, zapomniałam, że Nugacik nie przepada za bieganiem ;-)

Nie biega , bo masz rację nie lubi biegać . Ale jakoś jest bardzo pozytywnie nastawiony że go nie ruszają . Zresztą są zdjęcia z Korolką jak sobie z nią siedzi , lezakuje na łóżku , łazi i wącha ją pod ogonem ( a dziewczyny mam po sterylce) z Korsą jest tak samo , a Dudka w pysk wącha , nie jest źle ,

Posted

marlenka napisał(a):
Nie biega , bo masz rację nie lubi biegać . Ale jakoś jest bardzo pozytywnie nastawiony że go nie ruszają . Zresztą są zdjęcia z Korolką jak sobie z nią siedzi , lezakuje na łóżku , łazi i wącha ją pod ogonem ( a dziewczyny mam po sterylce) z Korsą jest tak samo , a Dudka w pysk wącha , nie jest źle ,

Ha, może one go jako psa nie traktują :cool3: Mój "morderca" tez tak ma, że jak go kiedyś niuchał jakiś miko ratlerek to miał taką minę pt: "A co to za strworzenie??" ;-)

Posted

Nugacik ma problem z uszkami , pojawiła się ropa , dzis idę do weta z nim jednak potrzebne nam Wasze wsparcie finansowe . Jeśli ktoś może wsopmóc chomisia grosikiem to Anna 33 poda konto na które mozna wpąłcać pieniążki .