marlenka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 i co to koniec zdjęc??? Kurde pół dnia pstrykania i taki efekt . Quote
mgie Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To ostatnie to w ramkę i na ścianie powiesić.:loveu: Quote
sonikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cudne, naprawdę! A z Nugacika to zajączek, powinien teraz kicać sobie po zaspach, a nie pod kołdrą się wygrzewać ;-) Quote
marlenka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 sonikowa napisał(a):Cudne, naprawdę! A z Nugacika to zajączek, powinien teraz kicać sobie po zaspach, a nie pod kołdrą się wygrzewać ;-) Spróbuj go teraz z domu wyciągnąć to Twoje kostki będziemy ogądać na następnych zdjęciach :cool3: Quote
mgie Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 marlenka nie rób z Chomiczka drugiego Taliba. :evil_lol: Przecież na początku przedstawiany był jako Chomiś kochający Człowieka,a nie pożerający. :placz: Quote
marlenka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 mgie napisał(a):marlenka nie rób z Chomiczka drugiego Taliba. :evil_lol: Przecież na początku przedstawiany był jako Chomiś kochający Człowieka,a nie pożerający. :placz: Bo on sie dosonale maskował . Zapytaj SBD jaką " pyskówke miał z Zosią w kuchni , nie był u siebie a sie sadził . Nie no żartuje do człowieka to jest milusi ( chyba ze ktoś chce go spod kołdry wyciągnąc na śnieg:diabloti:) Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 to masz jeszcze takie, ale to w zasadzie powtórki, cykam dużo, a wybieram najlepsze. nie będę wrzucać 100 takich samych fotek, nie chce mi sie. Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Cześć to ja Wasz nogacik , chcę Wam powiedzieć że u Marlenki jest mi dobrze , odkąd zabrała mnie z Donacją z Boguszyc to mam teraz życie , codziennie pełna mich a czasem i dwie jak mi sie uda Baraka miskę ukraść , dzieciak sie mnie boi więc robię z nim co chce , chociaż ostatnio dostałem w łeb ale nie wiem od kogo bo mam coś na "czole" , śpię pod kołderką tylko ten Tadek mnie wkurza bo się rozpycha jakby był Panem w tym domu , ja sobie z ciocią leże już usypiamy a ten przyłazi i sie gramoli nam pod kołdre , no ale większy jest to odpuszczam i mu pozwalam zajać kawałek mojego łózka . Czasami śpię z moją laską nazywa sie Korolka ładna jest sami zobaczcie .. duża jest ale co tam jak się wtulę to mi ciepło . Moim ulubionym miejscem jest stolik pod oknem , wszystko z niego widze cały pokój , podwórko i ulicę , monitoruję wszystko :evil_lol: i czuję sie najważniejszy zdarza się ze wlezie na moją bazę ten czarny anemik to go próbuje gonić ale on sie mnie nie boi wcale , podłazi , wącha mnie a poxniej się o mnie ociera . Jak ja tego nie lubie , to go czasami chapsne no i .... ....Ciotka mnie przyłapała , pogroziła palcem a czarnucha pomiziała za uchem jakby on taki biedny był :angryy:. Ale za chwilę Marlenka znowu sobie poszła a czarny został :diabloti:to ja znowu do ataku i mnie przyłapała znowu , wzieła mnie na ręce ja myślałem ze mnie przytuli a ona chyc smycz mi zapieła i za karę musiałem się załatwiać na dworzu :shake: Ja temu czarnemu się odwdziecze , doopka mi zmarzła , łapki zapadały się w czymś białym nawet nie miałem gdzie nasikać nigdzie ani krzaka ani nic . Jak ja nie lubię tych spacerów , powiedzcie cioci że ja mogę w domku siedzieć niech mnie nie zabiera na dwór bo marznę Pozdrawiam Was gorąco Wasz Chomiś :evil_lol: Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenko, cudowna relacja i cudowny chomiś :-) Uwielbima takie gady małe przebrzydłe ;-) Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='sonikowa']marlenko, cudowna relacja i cudowny chomiś :-) Uwielbima takied gady ???małe przebrzydłe ???;-) Ale on nie jest gadem i jest śliczny taki myszowaty :evil_lol: Chomiś zaczał łapac co to jest sranko na dworzu , dzis tylko wyszlismy na dwór od razu nóżka w górę , później pozycja narciarza i wszystko posżło . A potem galop do domu i do miski . On z jedzeniem jest niesamowity bierze kilka chrupków naraz idzie dalej wypluwa na podłgę i wcina . Więc u mnie 50 razy dziennie mozna myć podłogę a Nugat i tak naświni Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marlenka']Ale on nie jest gadem i jest śliczny taki myszowaty :evil_lol: ..... taaa, teraz to sliczny, ale jak go wiozły z donacja to dzwoni do mnie i nawija, jeza, jaki ten nugat brzydki jest. zdziwiam się, bo on na zdjęciach ślicznie wygląda, taki uroczy pokrak, ale nic, na zdjęciach to różne rzeczy wychodzą, vide powyższe zdjęcie korolki :diabloti:. która tez nota bene jest sliczna... a teraz nugat nagle śliczny. ciekawe... :evil_lol: Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):taaa, teraz to sliczny, ale jak go wiozły z donacja to dzwoni do mnie i nawija, jeza, jaki ten nugat brzydki jest. zdziwiam się, bo on na zdjęciach ślicznie wygląda, taki uroczy pokrak, ale nic, na zdjęciach to różne rzeczy wychodzą, vide powyższe zdjęcie korolki :diabloti:. która tez nota bene jest sliczna... a teraz nugat nagle śliczny. ciekawe... :evil_lol: Nugat jest śliczny , wtedy nie widziałam jego urody :evil_lol: A co Ty masz do mojej Korolki:mad:ja zawsze mówiłam że to mój najpiękniejszy pies tylko najgłupszy . Quote
marlenka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 sonikowa napisał(a):Niech zgadnę -- jedzonko??:cool3: :evil_lol: Obiadek robiłam i Korolka z Nugatem siedzieli tak z pół godziny tylko głowy im chodziły jak się kręciłam , a w nocy Nugat spał przytulony do mnie a Korolka do jego tyłka . Boję się że żeby nie tęsknił to musze go z Korolka wyadoptować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zakochał się w niej jak nic . Quote
marlenka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 sonikowa napisał(a):Pieknie wyglądają razem z Korolką :-) To dziwne z Barakiem cały dzień spedza i go nie lubi goni go jest zazdrosny , a jak Korolka jest w domu to łazi za nią wpatrzony jak cielę w malowane wrota . A co ładnego wyglądania z sunią to Korolka mu uroku dodaje :evil_lol: Wczoraj bylismy na spacerku na mieście żeby sie Nugat do ruchu przyzwycził i tak biedny zmókł o sobie nie wspomnę :evil_lol: . On biedny miał cały brzuszek mokry , bo niziutki to po kałuzach nie może chodzic , w domu od razu pod kołderkę go wsadziłam bo się trząsł strasznie Quote
mgie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Chomisiu pomału zbieraj walizeczki. ;) Ciotka mgie zmieniła taktykę.:evil_lol: offer.pl ,mazowieckie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2la - Offer.pl - ogłoszenia drobne alegratka.pl mazowieckie,lódzkie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki Mały jak Chomiczek . Kocha każdego Człowieka! Młodziutki kupsprzedaj.pl, cala Polska Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj gumtree Wrocław Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław gumtree Poznań Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań gumtree Łódź Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź gumtree Warszawa Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa pineska.pl mazowieckie Ogłoszenia Sprzedam - Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki petsy.pl mazowieckie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy petworld.pl mazowieckie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl e-zwierzak.pl mazowiekcie,łódzkie,wielkopolskie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2la : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl ojej.pl mazowieckie aukcjezwiezat.pl,animalsmarket.com,marketzwierzat.pl,gielda-zwierzat.eu,sprzedam-psa.pl,psy-koty.info,polskiehodowle.pl mazowieckieChomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki :: (S004862) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl adopcjapsa.pl mazowieckie,lódzkie,wielkopolskie,dolnosląskie,lubelskie Do niedawna Nugat przebywał w schronisku / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa kupiepsa.pl mazowieckie,łódzkie,wielkopolskie,kuj-pomorskie Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia cdn Quote
mgie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 cafeanimal.pl mazowieckie Chomiś vel. Nugat (2907) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl aleokazja.pl - mazowieckie: Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki owi.pl/mazowieckie Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki , Warka, Mazowieckie olx.pl - mazowieckie: Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki - Warka - Zwierzęta szerlok.pl - Warszawa warsza.pl Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2la - warsza.pl neeon.pl - mazowieckie: Chomiś który urodził się by kochać Człowieka. (2lata)Malutki | Neeon.pl nasipupile.pl mazowieckie,lódzkie,wielkopolskie http://www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/chomis-ktory-urodzil-sie-by-kochac-czlowieka_2396.html wa.stacja.biz,mazowieckie http://wa.stacja.biz/index.php?content=content&id_content=2717 ogłoszenia.interpress.net mazowieckie,lódzkie,wielkopolskie http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,977421,,,,,,,,2/chomis_ktory_urodzil_sie_by_kochac_czlowieka_( http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,977420,,,,,,,,2/chomis_ktory_urodzil_sie_by_kochac_czlowieka_ http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,977422,,,,,,,,2/chomis_ktory_urodzil_sie_by_kochac_czlowieka_( i-bazar.pl,mazowieckie,łodzkie,cała Polska http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/1320572-nugat-wielkosci-chomiczka-czeka-na-swoj-domek/ http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/1320569-chomis-wielkosci-kota-czeka-na-czlowieka/ http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/1320565-chomis-ktory-urodzil-sie-by-kochac-czlowieka/ ***********, mazowieckie,lodzkie,wielkopolskie http://***********/ogloszenia/chomis-ktory-urodzil-sie-by-kochac-czlowieka_892.html http://***********/ogloszenia/chomis-ktory-urodzil-sie-by-kochac-czlowieka_893.html http://***********/ogloszenia/chomis-ktory-urodzil-sie-by-kochac-czlowieka---2la_894.html Quote
marlenka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Mgie w ogłoszeniach podałaś że on ma 2 lata , według mnie ma ze 4 conajmniej . Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 też mi sie wydaje, ze zeby wskauzja na więcej niz dwa, ale w sumie specem przeca nie jestem.. mgie oszałała z ogłoszeniami - jak zwykle :cool3: Quote
marlenka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):też mi sie wydaje, ze zeby wskauzja na więcej niz dwa, ale w sumie specem przeca nie jestem.. mgie oszałała z ogłoszeniami - jak zwykle :cool3: Ona chce mi odebrać za wszelką cenę Chomisia:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 to podpisz umowe adopcyjna i bedziesz miała z głowy :eviltong: Quote
marlenka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):to podpisz umowe adopcyjna i bedziesz miała z głowy :eviltong: Nie namawiaj , ja bym z checia to zrobiła bo Nugacik mi nie sprawia wiele kłopotów , i wiem że będzie mu smutno jak go oddam . Zuzia to był czupurek i szybko się przekonała do swojej rodziny , ale ona lubiła każdego , a Nugacik to we mnie wpatrzony , jak on sobie bezemnie poradzi klusek maleńki . A tak serio to też sie boję że jak Nugat pójdzie do DS to mój TZ spełni swoją obietnice :mad::mad::mad: Po co ja go ze soba brałam :placz: Quote
Recommended Posts