jefta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 W związku z reorganizacją Dogomanii pojawił się pomysł nadania nowej rangi moderatora "rasowego" a że jest Was, miłośników dalamatów na tym forum sporo, chciałabym, żebyśmy się wspólnie zastanowili kto z Was najlepiej zająłby się tym forum. Wymagania: -czas (dużo) -opanowanie -wiedza i zainteresowanie rasą -chęć zrobienia tutaj czegoś ciekawego (może jakieś spisy, statystyki, wyniki-inwencja należy do kandydatów) -znajomość i przestrzeganie regulaminu -poparcie innych użytkowników i brak zatargów z obecnymi modami (jeden nieregulaminowy podpis ujdzie ;) ) -podstawowa wiedza o skrypcie forum i bbcode (jak wstawić/zmniejszyć zdjęcie, sformatować tekst, itd) Obowiązki: -pilnowanie porządku na forum (ilość i wielkość zdjęć w galeriach, wydzielanie offu, uspokajanie awantur, sprzątanie nieaktualnych wątków itd.) -ścisłe przestrzeganie regulaminu -pomoc użytkownikom (jak wstawić zdjęcie, pogrubić tekst, itd) zapraszam do dyskusji :cool3: Quote
Lottie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja proponuję Patisę! Ona bardzo zna się na rasie i jest miłośniczką dalmatów! A do tego to ona wszystkim zainteresowanym i zagubionym w temacie dalmatów odpowiada na wszelkie posty, nie mówiąc o tym że utworzyła temat "O dalmatyńczyku" gdzie opisała rasę, wstawiła wzorzec i wiele fotek! To młoda ale bardzo mądra i myślę że z szerokimi horyzontami osoba, pełna pomysłów i porad. Na nią głosuję :) Quote
kajkoowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja proponuję albo patisę Albo FiGę która pomaga kropom w potrzebie, obie znaja rasę i nikt iiny nie pomoże w kwesti dalmatów tak jak one :D Quote
Anusia&Saba Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kaja10014 popieram twoje zdanie ;) Figa i Patisa nadają się idealnie :multi: Quote
Recommended Posts