AngelOfDeath Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wyniki Leszno - 2006 Psy [SIZE=2]klasa młodzieży GINO Amitycja - Zw.Mł.BOB Olympos-Junior Gwiazdki z Białego Domu - Lok.III Orfeusz Gwiazdki z Białego Domu - Lok.II klasa pośrednia Antonio Vivaldi Small Symphony - Lok.I CWC Benjamin Dumbo's JOJO MY LOVELY PAPS - Lok.II klasa otwarta Akim Little Rouge - Lok.I CWC NPwR Tiziano's Toscanini - Lok.II klasa championów Picasso Babocka Admiral - Lok.I CWC klasa honorowa Ring-Fjorden's Emanuel of Filou - best weteran [SIZE=4]Suczki [SIZE=2]klasa mlodzieży Badinerie Small Symphony - Lok.II Dune Wienietta - Lok.IV Fiona Iremir - Lok.III Gina Amitucja - Lok.I Zw.Mł klasa otwarta Anck-Su-Namun Angel - Lok.I CWC , CACIB , NSwR - zakonczylismy dorosły Championat Polski w wieku 23 miesiecy :lol::lol::lol: wystawa byla koszmarna organizacja paskudna , brakowalo medali ( po medal cacibowy musialem isc do sekretariatu wystawy) pogoda beznadziejna chwila słonca , pozniej deszcz i bardzo silny wiatr !! porywalo parasole , namioty , dokumenty itp!! Najbardziej jednak nie spodobało mi sie gdy Sedzia Marta Heime jeszcze nas oceniała a tu kolo ringu wjezdza traktor z postumentami na ring honorowy i kwaitami , rozbierali nam ring z plotkow ktore go wydzielaly rozstawiali kwiaty ktore nota bene sie przewracaly na wietrze , jak jeszcze na nim bylismy ,a sedzina pod namiotem ( to straszne jak ja komitet wystawy potraktował nas i pania sedzie , bardzo nieladne postepowanie ze strony organizatorow - przynajmniej w moim odczuciu) Quote
SAWA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Za wyniki gratulacje :B-fly: ,a dla Angel duża buźka :Rose: :klacz: . Właśnie ta pogoda mogła odstraszyć wszystkich ,ale takie skandaliczne potraktowanie wystawców i sędziego ,to trzeba koniecznie opisać.Przecież w takich warunkach praktycznie, o pieknej prezentacji pieska nie ma mowy :mad: . Mnie chyba by coś trafiło ,a sędzina powinna przerwać sędziowanie i zawołać organizatora wystawy. SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!! Quote
AngelOfDeath Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 tylko gdzie to opisac??:roll::roll::roll::roll: Quote
SAWA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja myślę ,że do Zarządu Oddziału tej wystawy.Opisać całą sytuację jaka była na ringu Papillonów i jak wyglądały warunki pracy sędziny i możliwości ładnego zaprezentowania własnego psa . Myślę ,że w przyszłości takie coś nie będzie miało miejsca,a jak nie bedą mieli na ten temat wiedzy ,to nikt nie będzie zwracać uwagi na dopracowanie organizacyjne.Przecież za wystawę się płaci ,więc i wymagać można odpowiednich warunków dla wystawcy. Quote
Recommended Posts