Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja także się dopisze ze nie masz sie czym martwic, miniaturki na pewno nie bedziesz mial a to juz duzy plus, a moj widzisz wazy 4kg (chociaz nikt mi nie wierzy bo mowia ze jest mniejszy) to jest Kochany hihih :)
I kazdy piesio rosnie swoim tempem. Nie ma co porownywac. Po roku zaczynaja mezniec wiec tez jesczze moga przybrac na wadze :)

• 4 years later...
Posted

Mój york ma już prawie rok i nie rośnie mu prawie w ogóle sierść... Czy to normalne?!?!!?!?:(

Jak była mała w ogóle nie wyglądała jak york, nie miała prawie sierści...

Posted

To na pewno nie jest normalne u zdrowego yorka. Jeśli pies ma rodowód to przyczyną mogą być geny bądź choroba. Natomiast jeśli rodowodu nie posiada to nie masz pewności czy Twój pies jest yorkiem, a jego przodkami nie są psy innej rasy itp. Jak możesz to wstaw zdjęcie swojego psa.

Posted

Ania20 napisał(a):
Mój york ma już prawie rok i nie rośnie mu prawie w ogóle sierść... Czy to normalne?!?!!?!?:(

Jak była mała w ogóle nie wyglądała jak york, nie miała prawie sierści...

Napisałaś...ze jak była nie wygladała jak york a to już daje dużo dużo do zastanowienia...:cool3:

Jeśli kupiłaś pieska z rodowodem -to moze być to choroba jak napisano wyżej.
A jeśli piesek nie ma rodowodu to możliwe że się naciełaś... Zostałas oszukana...

Ale nasuwa mi sie jedno pytanie... Jesli wiedziałas ze nie przypomina yorka to czemu kupowałaś? No chyba ze dostałas za darmo :roll:

Posted

A wiec tak, kupiła go moja koleżanka, mama nie pozwoliła jej zatrzymać psiaka.
Był bardzo chudy, miałam problemy z tym żeby przytył. Dostawał witaminy i odżywki. Udało się!
Z charakteru to na 100000% jest York, ale z wyglądu nie bardzo:-(
Nie pytam o to,ponieważ go nie chcę(bo jest najukochańszy na świecie i najmadrzejszy:p) ale dziwi mnie to,że ma krótką sierść!
Nie mogę wstawić zdj nie wiem czemu, bo sami byście zobaczyli i doradzili.
Jak ktoś zechciał by pomóc to tu podaje swojego mile malutkaszalona@wp.pl i wtedy wysle zdj psiaka.