Tecia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czy ktoś miał przyjemność być ocenianym przez tego Pana ? Może w Austrii ktoś się na niego trafił ?? Z informacji na austriackiej stronie związkowej wynika że sędziuje praktycznie tylko psy myśliwskie, ma uprawnienia na 4, 6, 7 i 8 grupę oraz na kilka ras grupy 2. Można więc spodziewać się specjalisty, tylko co lubi i na co zwraca uwage?? Quote
Alter Idem Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tecia napisał(a):Czy ktoś miał przyjemność być ocenianym przez tego Pana ? Może w Austrii ktoś się na niego trafił ?? Z informacji na austriackiej stronie związkowej wynika że sędziuje praktycznie tylko psy myśliwskie, ma uprawnienia na 4, 6, 7 i 8 grupę oraz na kilka ras grupy 2. Można więc spodziewać się specjalisty, tylko co lubi i na co zwraca uwage?? Teciu, to jest kobieta :-). Widzialam ja sedziujaca ( goldeny ) 2 razy. Nie podobalo mi sie i specjalista bym jej nie nazwala. Wydaje mi sie, ze hoduje cockery, ale pewna nie jestem. Quote
Tecia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Alter Idem napisał(a):Teciu, to jest kobieta :-). Widzialam ja sedziujaca ( goldeny ) 2 razy. Nie podobalo mi sie i specjalista bym jej nie nazwala. Wydaje mi sie, ze hoduje cockery, ale pewna nie jestem. Hihihi, dzieki za oswiecenie nie wpadla bym na to ze to kobieta:) a nie wiesz czy amerykanskie czy angielskie cocery ? Pewnie przekonamy sie na wlasnej skorze:) Quote
Alter Idem Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tecia napisał(a): a nie wiesz czy amerykanskie czy angielskie cocery ? Pewnie przekonamy sie na wlasnej skorze:) Bladego pojecia nie mam :). Pewnie, ze najlepiej na wlasnej skorze sie przekonywac, bo nie ma takich sedziow, ktorzy by sie wszystkim podobali i nie ma takich, z ktorych wszyscy byliby niezadowoleni :). Quote
insomniaaaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Alter Idem napisał(a): Pewnie, ze najlepiej na wlasnej skorze sie przekonywac, bo nie ma takich sedziow, ktorzy by sie wszystkim podobali i nie ma takich, z ktorych wszyscy byliby niezadowoleni :). świetnie napisane :-). nic dodać nic ująć :-). Quote
Tecia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 insomniaaaa napisał(a):świetnie napisane :-). nic dodać nic ująć :-). No to jestesmy mile zaskoczeni:) Pani bardzo dokładna ale bardzo delikatna i "przyjaznie nastawiona" do psów:lol: Z każdym przed macaniem starała się zaprzyjaźnić i nic na siłę, delikatnie i z klasą. Co do oceny to zwykle opinie są uzależnione od wyników (my nie wygraliśmy BOB-a więc chyba oceniam obiektywnie :cool3:) ale jak dla nas naprawde wiedziala co robi na ringu i dlaczego. W użyciu była nie tylko ocena doskonała :evil_lol: Quote
Recommended Posts