Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie mailem (zawsze wysyłałam faxem).
Dyżur mają tylko jeden dzień w tygodniu, więc jak będzie można się dodzwonić, by potwierdzić poprawność zgłoszenia.

Pozdrawiam

Posted

jest :D , dokładnie, jako że mam 18, moge startować cały ostatni rok i jeszcze w przyszłym do urodzin :wink: (ale bez przesady :P ), w każdym razie ten sezon mam zamiar wykorzystać :wink:

Posted

Dorotko, ja tez nie mam psa na junior handling :(
Heh pewnie jak zwykle bedziemy szukac czegos na wystawie (przynajmniej ja...) wiec glowa do gory ;)
Ale tez zwracam sie do Dogomaniakow z prosba o pozyczenie psiaka :fadein:

Posted

[quote name='carotina']MP= młody prezenter :wink: więcej dowiesz się na www.juniorhandling.pl :P
no i właśnie, niestety nie mam psa na konkurs w Grudziądzu, dlatego szukam kogoś, kto mi pożyczy 8)

:hand:
Carotina, nadal poszukujesz jakiego psiurka MP :question: Ja dzisiaj spróbuję zgłosić swoje dziewczę i jak by to nie kolidowało a dasz radę przekonać włóczkową panienkę to czemu nie, mogę Ci pożyczyć.

Posted

[quote name='"Violonczela"'][quote name='carotina']MP= młody prezenter :wink: więcej dowiesz się na www.juniorhandling.pl :P
no i właśnie, niestety nie mam psa na konkurs w Grudziądzu, dlatego szukam kogoś, kto mi pożyczy 8)

:hand:
Carotina, nadal poszukujesz jakiego psiurka MP :question: Ja dzisiaj spróbuję zgłosić swoje dziewczę i jak by to nie kolidowało a dasz radę przekonać włóczkową panienkę to czemu nie, mogę Ci pożyczyć.

Vilonczela z nieba mi spadłaś :calus: :angel: !!! nadal psiaka potrzebuje, więc jeżeli nie bedzie Wam kolidować to chętnie skorzystam :D :D :D :D :multi:

Posted

Violonczela napisał(a):
Carotina, zgłosiłam moją dziewczynkę. Jak nic się nie pokrzyżuje to możesz próbować z moim pieskiem.

bardzo się ciesze :angel: :calus: -----> zwłaszcza, że bede mogła znowu z pudelkiem współpracować :great:
bardzo Ci dziękuje :angel:

Posted

A wiecie co?Ja zglosilam FAXEM psa i nie moglam potwierdzic, bo za nic w swiecie nie moglam sie do nich dodzwonic.I co teraz??!!