adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :oops: to był akt desperacji :D I jeszcze dostałam odpowiedź mailem, więc na pewno! Quote
tongue Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie mailem (zawsze wysyłałam faxem). Dyżur mają tylko jeden dzień w tygodniu, więc jak będzie można się dodzwonić, by potwierdzić poprawność zgłoszenia. Pozdrawiam Quote
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 MP= młody prezenter :wink: więcej dowiesz się na www.juniorhandling.pl :P no i właśnie, niestety nie mam psa na konkurs w Grudziądzu, dlatego szukam kogoś, kto mi pożyczy 8) Quote
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 jest :D , dokładnie, jako że mam 18, moge startować cały ostatni rok i jeszcze w przyszłym do urodzin :wink: (ale bez przesady :P ), w każdym razie ten sezon mam zamiar wykorzystać :wink: Quote
paolinka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Dorotko, ja tez nie mam psa na junior handling :( Heh pewnie jak zwykle bedziemy szukac czegos na wystawie (przynajmniej ja...) wiec glowa do gory ;) Ale tez zwracam sie do Dogomaniakow z prosba o pozyczenie psiaka :fadein: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 A kto się wybiera na MP?Ja już wczoraj zgłosiłam się na MP telefonicznie, więc na 99% będę :D Quote
Oluna Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 My rowniez prawdopodobnie bedziemy :) O ktorej godzinie jest JH? Quote
Basenji Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 i zapraszamy do zerknięcia na strony serialowe! http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20736&postdays=0&postorder=asc&start=480 Zdrówko :lol: Quote
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 CHyba nigdy nie potwierdze zgloszenia do Grudziadza. NIkt nie odbiera, albo wlacza sie automatyczna sekretarka:( Quote
Violonczela Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='carotina']MP= młody prezenter :wink: więcej dowiesz się na www.juniorhandling.pl :P no i właśnie, niestety nie mam psa na konkurs w Grudziądzu, dlatego szukam kogoś, kto mi pożyczy 8) :hand: Carotina, nadal poszukujesz jakiego psiurka MP :question: Ja dzisiaj spróbuję zgłosić swoje dziewczę i jak by to nie kolidowało a dasz radę przekonać włóczkową panienkę to czemu nie, mogę Ci pożyczyć. _____________________ Pozdrawiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
flashka-g Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Bedą moje Pony i siostraz yorkiem..a ja niestety bede przezywac stresy przedmaturalne wiec nie dam rady dojechac;/ Quote
carotina Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='"Violonczela"'][quote name='carotina']MP= młody prezenter :wink: więcej dowiesz się na www.juniorhandling.pl :P no i właśnie, niestety nie mam psa na konkurs w Grudziądzu, dlatego szukam kogoś, kto mi pożyczy 8) :hand: Carotina, nadal poszukujesz jakiego psiurka MP :question: Ja dzisiaj spróbuję zgłosić swoje dziewczę i jak by to nie kolidowało a dasz radę przekonać włóczkową panienkę to czemu nie, mogę Ci pożyczyć. Vilonczela z nieba mi spadłaś :calus: :angel: !!! nadal psiaka potrzebuje, więc jeżeli nie bedzie Wam kolidować to chętnie skorzystam :D :D :D :D :multi: Quote
Violonczela Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Carotina, zgłosiłam moją dziewczynkę. Jak nic się nie pokrzyżuje to możesz próbować z moim pieskiem. __________________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
carotina Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Violonczela napisał(a):Carotina, zgłosiłam moją dziewczynkę. Jak nic się nie pokrzyżuje to możesz próbować z moim pieskiem. __________________________ Pozdrawiam Violonczela bardzo się ciesze :angel: :calus: -----> zwłaszcza, że bede mogła znowu z pudelkiem współpracować :great: bardzo Ci dziękuje :angel: Quote
paolinka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ale masz fajnie Dorotka :angel: Yhh a ja jak zwykle to samo ;) Pozyjemy zobaczymy... Quote
:) Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A wiecie co?Ja zglosilam FAXEM psa i nie moglam potwierdzic, bo za nic w swiecie nie moglam sie do nich dodzwonic.I co teraz??!! Quote
carotina Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 a mailem próbowałaś? bo ja wysłałam zgłoszenie na Mp i jeszcze tego samego dnia dostałam potwierdzenie mailem :roll: Quote
carotina Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 a na jakiego maila piszesz? bo mają dwa.... napisz na tego z wystawą w adresie, nie na zwykłego Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 A faxem na samo MP można się zgłaszać? Quote
carotina Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ja myśle, że zgłaszać się to bedzie można i na samej wystawie, no ale lepiej nie ryzykować :wink: a faksem pewnie też, no bo czemu by i nie :wink: :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 No jasne, że lepiej nie ryykować, szczególnie po tej aferze z Bydzią :wink: Ja zgłosiłam się telefonicznie :) Quote
Recommended Posts