orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 kiedys byl,ale moze juz zdjeli? kaska byla, moze wyslij jej priva zeby Ci podala? Quote
dorotal Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Sprawdz to: http://www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl/grudziadz/ Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Chińskie grzywacze: Psy OLINEK Rossini ASKO Ele-Melek FARAON z Chmielnik UFO Mały Kacper DONOVAN Pastoral LITTLE PONY Pomarszczony Czar Sasquehanna PIECHUR HUNCWOT Vivarium BRAVEHEART von Shimbashi Sasquehanna EMANOR SHAMBHALA'S HOT TO TROT Suki ŁESKA Rossini TANITA Mały Kacper Dar Smoka ALIJA BARBIE Chrustowianki CZEKOLADKA z Gangu Łysych Sasquehanna ESPERANCA Sasquehanna SARAGOSSA Quote
maga18 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 w takim razie prosze młodych prezenterów o rade dla "niedoswiadczonego" przyszlego wystawcy, czyli mnie :lol: debiutuje wraz z moim psiakiem w Opolu w klasie szczeniat... boje sie jak diabli !!!! :roll: Quote
lunadino Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 BARDZO WIELKA PROŚBA O STAWKĘ TERIERÓW TYBETAŃSTKICH Z GÓRY DZIĘKUJE . :lol: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='gruca']Cavalierka bardzo dziękuję. Trochę nie na temat: Gruca - a możesz zajrzeć do topiku "Rasy pierwotne" i napisać coś nt. swoich Xolo? Bardzo jestem ciekawa tej rasy i opinii o niej. Pzdr. Quote
virtavalo Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Teriery tybetańskie: Klasa Młodzieży - psy APOLLO Sam Magnetyzm MINDOLING SENGGE Klasa Młodzieży - suki ARTEMIDA Sam Magnetyzm Pozdrawiam Quote
Ka-Vanga Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Mam ogromna prosbe dla posiadaczy katalogu. Czy ktos moglby mi sprawdzic date urodzenia sznaucerki miniaturowej czarnej, suczki, z klasy szczeniat - WIKI z Tartaku. Bede bardzo wdzieczna za informacje :D . Quote
amokk Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 hej :) urodzila sie 22 wrzesnia 2004 rok tak tam pisza... :) Quote
Daisunia Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 a ja poproszę stawke malamutów .... <słodkie oczka> <plis> pozdr. Quote
amokk Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Klasa mlodziezy TRANSFER Huk Amarok Klasa posrednia BOSS Kaczanowo Klasa otwarta FOREST Huk Amarok WILLOW LAKE Huk Amarok Klasa championow MORNING SUNRISE Huk Amarok Suki Klasa szczeniat BEYA Huk Amarok Klasa posrednia BONITA Ortus LAPONIA Huk Amarok LIMA Huk Amarok NEBRASCA Huk Amarok POLONIA Huk Amarok TRUST IN Sausimayok Klasa otwarta Klamar ABIGAIL AMIRA Ortus EDNA Huk Amarok MAGIA Sausimayok MIHUK Biegnacy Wilk TACOMA Wilcze Uroczysko :) Quote
Ka-Vanga Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 amokk napisał(a):hej :) urodzila sie 22 wrzesnia 2004 rok tak tam pisza... :) Amokk, bardzo Ci dziekuje za informacje :D . Quote
Daisunia Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 ło matko aż 9 psow to rodzina mojej Daisy (te z przydomkiem Huk Amarok i jeden z przydomkiem Samusaiok ---> jesli popelnilam blad to sorry) Quote
Recommended Posts