Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carotina nie wiem czy Grudziadz to taka mala krajowka,jezdze tam od lat i z roku na rok jest tam coraz wiecej psow.W ubieglym roku bylo ponad 1100 psow,uwazasz ze to malo???

Posted

rysiczka napisał(a):
Carotina nie wiem czy Grudziadz to taka mala krajowka,jezdze tam od lat i z roku na rok jest tam coraz wiecej psow.W ubieglym roku bylo ponad 1100 psow,uwazasz ze to malo???

:o .... nieźle....
-teraz to już wiem, że napewno nie zdąże, bo na naszą gr. jeden sedzia tylko jest przewidziany.... :(

Posted

Moze nie bedzie tak zle,choc biorac pod uwage rosnaca liczbe wystaianych psow w tym roku moze byc ok 1500(tak obstawiam).Dwa lata temu bylo tam ok 800 psow,w ubieglym 1100 wiec teraz mozemy spokojnie liczyc na ok 1500 i powiem ze lekko sie obawiam bo juz dwa lata temu bylo ciasno na stadionie a bylo tylko 800 psow.

Posted

apetycik pewnie jest.. :)

ale ogole wciagajaca jest to zabawa.. nie zawsze trzeba wygrywac - czasem dobrze poczuc dobra rywalizacje .. najwazniejsze jednak jest to aby to byla zdrowa rywalizacja :)

a poza tym Figo tez to lubi... zadziwia mnie swoja postawa.. na codzien jest lobuzem, a na ringu sie zachowuje sie jakby to byl chleb powszedni i biega niczym konik :)

Posted

amokk napisał(a):

a poza tym Figo tez to lubi... zadziwia mnie swoja postawa.. na codzien jest lobuzem, a na ringu sie zachowuje sie jakby to byl chleb powszedni i biega niczym konik :)

Skąd ja to znam :lol: :wink:

pozdrawiam

Posted

a ja mam pytanie. Na stronie ZK jest napisane, że zgłoszenia do 15.03, a w moim oddziale w Warszawie pani przeczytała z rozpiski, że do 30.03. Co jest prawdą?

Posted

a Ja niestety nie pojade.. :cry: :cry: :cry: :cry: Haida zachorowała i pieniądze na wystawe wydam u weta :( . I wątpie, zebym uzbierała na wystawe.... Ale, cóż...zdrowie najważniejsze :D

Posted

Mam pytanko.Chciałabym zgłosić się na tylko JH wysyłając meilowy formularz na stronie ZK, ale tam trzeba jeszcze wybrać klase, a ja chce tylko na JH. Chcę się zgłosić na JH meilowo, a nie na wystawie, bo po tej nauczce z Bydgoszczą nie che ryzykować :wink:

Posted

No więc dowiedziałam się :o Wiecie co zrobiłam? Ponieważ nie mogłam dodzwonić się na miejski numer ZK, więc zadzwoniłam na pierwszy lepszy komórkowy (akurat był to pan kierownik sekcji molosów). Pan był bardzo miły i powiedział, że zgłaszać można do 30 marca :D