gwiezdny-wyslannik Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Niestety carotina, ale na MP nie mogę ci pożyczyć mojego psiaka, bo sama z nim wystąpie :wink: Wie ktoś może czy niepełonoletnie osoby też mogą wystawiać na normalnym ringu? Quote
monikahaida Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ja mam zamiar jechać z Haidą...:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Super :D !!!W końcu ktoś z Gdyni(oprócz mnie) ma zamiar jechać na krajówke do Grudziądza :wink: ! Quote
rysiczka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Carotina nie wiem czy Grudziadz to taka mala krajowka,jezdze tam od lat i z roku na rok jest tam coraz wiecej psow.W ubieglym roku bylo ponad 1100 psow,uwazasz ze to malo??? Quote
carotina Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 rysiczka napisał(a):Carotina nie wiem czy Grudziadz to taka mala krajowka,jezdze tam od lat i z roku na rok jest tam coraz wiecej psow.W ubieglym roku bylo ponad 1100 psow,uwazasz ze to malo??? :o .... nieźle.... -teraz to już wiem, że napewno nie zdąże, bo na naszą gr. jeden sedzia tylko jest przewidziany.... :( Quote
rysiczka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Moze nie bedzie tak zle,choc biorac pod uwage rosnaca liczbe wystaianych psow w tym roku moze byc ok 1500(tak obstawiam).Dwa lata temu bylo tam ok 800 psow,w ubieglym 1100 wiec teraz mozemy spokojnie liczyc na ok 1500 i powiem ze lekko sie obawiam bo juz dwa lata temu bylo ciasno na stadionie a bylo tylko 800 psow. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 ..... :o .....nieźle......... W tym roku liczba wystawców w Grudziądzu wzrośnie na pewno o mnie :wink: Quote
rysiczka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ola masz kolejny apetycik na zlotko drugie do kolekcji w klasie posredniej?? :wink: Quote
amokk Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 apetycik pewnie jest.. :) ale ogole wciagajaca jest to zabawa.. nie zawsze trzeba wygrywac - czasem dobrze poczuc dobra rywalizacje .. najwazniejsze jednak jest to aby to byla zdrowa rywalizacja :) a poza tym Figo tez to lubi... zadziwia mnie swoja postawa.. na codzien jest lobuzem, a na ringu sie zachowuje sie jakby to byl chleb powszedni i biega niczym konik :) Quote
kadziumia Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 amokk napisał(a): a poza tym Figo tez to lubi... zadziwia mnie swoja postawa.. na codzien jest lobuzem, a na ringu sie zachowuje sie jakby to byl chleb powszedni i biega niczym konik :) Skąd ja to znam :lol: :wink: pozdrawiam Quote
amokk Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 niestety nie moge go nauczyc zeby stal spokojnie.. a przy tym ja sama sie denerwuje jak on sie kreci i wierci .. :) Quote
virtavalo Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No może i my się wybierzemy? To zależy czy futro bedziemy miały :) :) :) Quote
tongue Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ja chyba też się wybiorę z moją Pointerką. Będzie to dla niej pierwsza wystawa w klasie szczeniąt. Pozdrawiam Quote
adda Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 a ja mam pytanie. Na stronie ZK jest napisane, że zgłoszenia do 15.03, a w moim oddziale w Warszawie pani przeczytała z rozpiski, że do 30.03. Co jest prawdą? Quote
amokk Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 ja bym wolala zeby bylo do 30.03... dlatego tez prosilabym o ta wiadomosci Quote
virtavalo Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ja chyba tez wolałabym by było do 30.03. :) Quote
monikahaida Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 a Ja niestety nie pojade.. :cry: :cry: :cry: :cry: Haida zachorowała i pieniądze na wystawe wydam u weta :( . I wątpie, zebym uzbierała na wystawe.... Ale, cóż...zdrowie najważniejsze :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Mam pytanko.Chciałabym zgłosić się na tylko JH wysyłając meilowy formularz na stronie ZK, ale tam trzeba jeszcze wybrać klase, a ja chce tylko na JH. Chcę się zgłosić na JH meilowo, a nie na wystawie, bo po tej nauczce z Bydgoszczą nie che ryzykować :wink: Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No i jak to jest z tym zgłoszeniem do Grudziądza, do kiedy można? Dodzwonić się tam to marzenie :evilbat: Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No więc dowiedziałam się :o Wiecie co zrobiłam? Ponieważ nie mogłam dodzwonić się na miejski numer ZK, więc zadzwoniłam na pierwszy lepszy komórkowy (akurat był to pan kierownik sekcji molosów). Pan był bardzo miły i powiedział, że zgłaszać można do 30 marca :D Quote
virtavalo Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Adda ,jestes wielka. To pewnie jednak pojedziemy, skoro zgłoszenia do 30 tego. :) Quote
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a ja dyskretnie ponawiam moją prośbe :wink: o psiaczka :D na MP .... może zajrzy ktoś kto nie widział wcześniej i się zgodzi :P :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Recommended Posts