Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!16 kwietnia w Grudziądzu odbędzuie się krajowa wystawa psów.Będzie to moja i mojego cavaliera pierwsza wystawa!Nie ukrywam, że się stresuje!Jestem nowa w tej branży i nikogo z ringu wystawowego nieznam.Proszę poradźcie mi coś jeśli chodzi o wystawy!Kto z was jedzie?Na tej wystawie poznacie mnie z 6 miesięcznym Cavalierem maści blenheim prawdopodobnie w konkurencji młody prezenter.

P.S.Czy wiecie na jakiej stronie moge znaleść terminarz wystaw z formularzem zgłoszeniowym?

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na 99% bede w grudziadzu, chetnie wystawie Ci pieska :D rozumiem, ze cavalierek...? :wink: jux mialam okazje wystawiac te rase :D
-jezeli jestes zainteresowana, to zapraszam na priv :wink:

Posted

Przeglądam właśnie terminarz wystaw na stronie ZG ZK i co widzę, nie ma w czerwcu wystawy w Raciborzu!! Nie wiecie co się stało, dlaczego jej nie ma i czy napewno nie będzie już organizowanej tej dość miłej wystawy?

• 3 weeks later...
Posted

no więc ja się zdecydowałam prawie na 100 % :wink: pojade i stwierdziłam, że jednak wystawie Chakiego :P chciałabym iść też na MP i tu pytanie, czy ktoś mógł by mi pożyczyć psa? bo bardzo jest parwdopodobne, że konkurs może się zbiec z oceną w ringu mojego psa (shih-tzu zawsze są przy końcu, na takich małych krajówkach, gdzie jest jeden sędzia na gr.)