Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Kurczę, ani jednego telefonu, jeden mail ale bez odpowiedzi. Puszek jest pospolity:shake:
Śliczny...

Nie jest pospolity. ;)

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Puszek był szczepiony, koszt 90 zł oraz kąpany (darmowo:evil_lol:).

Zarówno podczas kąpieli, jak i szczepienia był bardzo grzeczny, jest bardzo kochanym psiakiem, pozwala ze sobą robic wszystko.
Tylko domu brak.

Jutro zrobię bazarek na niego, bo z kasą ciężko.

Posted

[quote name='mysza 1']Widziałam na wątku Vertera, że chodzi bez smyczy. Boję się, żeby nie pobiegł za jakimś zwierzakiem, kotem czy innym, coś go spłoszy, a on jeszcze nie ma więżi z Wami i nie zna drogi do domu, wolałabym, żeby chodził na smyczy. Juz taka służbistka jestem:evil_lol:
Cieszę się, że jest grzeczny.[/quote]

Właśnie znalazłam wątek Pędzelka:p Nie wiem jak to u niego działa,że on zawsze jest przy człowieku i do domu idzie jak zaprogramowany. Spłoszony raczej biegnie do człowieka po ratunek;) Dziś bylismy na smyczy z Pędzelkiem, Magda mu tłumaczyła ,że takie życie ..trudno, Pańcia się martwi:eviltong: Pędzelek był też na malinach i bardzo je lubi....Najgrzeczniejszy pies jakiego widziałam i ciągle uśmiechnięty:loveu:

Posted

Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiem, że przeze mnie nie jest puszczany ale tak się boję, że gdzieś zabłądzi, jest tam dopiero tydzień.
Staje mi przed oczami jak leżał tam, przy drodze, może ktos go wyrzucił z samochodu i czekał. Nie chcę, żeby znowu to przezywał stąd ta smycz.

Posted

[quote name='Leyla']Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pańcia się martwi, a co!

Posted

[quote name='Leyla']Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Cwaniaczki:evil_lol:. Dobrze, dobrze.
kurde, martwi mnie brak odzewu z ogłoszeń w jego sprawie.:shake:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Cwaniaczki:evil_lol:. Dobrze, dobrze.
kurde, martwi mnie brak odzewu z ogłoszeń w jego sprawie.:shake:

...wiesz, teraz urlopy są, może od połowy wakacji. Psiak szczęśliwy,uśmiechnięty, grzeczny ,wcina malinki:cool3: jest naprawdę wspaniały dla każdego i dla dzieci też. Nienamolny ,delikatny i posłuszny....
mogłabym tak do jutra wymieniać, bo on nie ma żadnej wady:p

Posted

Leyla napisał(a):
...wiesz, teraz urlopy są, może od połowy wakacji. Psiak szczęśliwy,uśmiechnięty, grzeczny ,wcina malinki:cool3: jest naprawdę wspaniały dla każdego i dla dzieci też. Nienamolny ,delikatny i posłuszny....
mogłabym tak do jutra wymieniać, bo on nie ma żadnej wady:p

:loveu:no, to fakt, zastój w adopcjach jest... :placz:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzisiaj Puszek był szczepiony, koszt 90 zł oraz kąpany (darmowo:evil_lol:).

Zarówno podczas kąpieli, jak i szczepienia był bardzo grzeczny, jest bardzo kochanym psiakiem, pozwala ze sobą robic wszystko.
Tylko domu brak.

Jutro zrobię bazarek na niego, bo z kasą ciężko.

Masz takie wydatki, a jeszcze zadeklarowałaś kasę dla Miśka...

A jakie Pędzel-Puszek ma ogłoszenia?

Posted

hop! napisał(a):
Masz takie wydatki, a jeszcze zadeklarowałaś kasę dla Miśka...

A jakie Pędzel-Puszek ma ogłoszenia?

Ma masę ogłoszeń, ok. 40 portali, plus allegro wyróżnione.

Posted

mysza 1 napisał(a):
I cisza, pan nie odpisuje na maila, zapytałam, czy zgodzi się na wizytę przedadopcyjną. Trudno, szukamy dalej;)

No tak, chyba zrezygnował...