hop! Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='mysza 1']Kurczę, ani jednego telefonu, jeden mail ale bez odpowiedzi. Puszek jest pospolity:shake: Śliczny... Nie jest pospolity. ;) Quote
mysza 1 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Dzisiaj Puszek był szczepiony, koszt 90 zł oraz kąpany (darmowo:evil_lol:). Zarówno podczas kąpieli, jak i szczepienia był bardzo grzeczny, jest bardzo kochanym psiakiem, pozwala ze sobą robic wszystko. Tylko domu brak. Jutro zrobię bazarek na niego, bo z kasą ciężko. Quote
Leyla Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='mysza 1']Widziałam na wątku Vertera, że chodzi bez smyczy. Boję się, żeby nie pobiegł za jakimś zwierzakiem, kotem czy innym, coś go spłoszy, a on jeszcze nie ma więżi z Wami i nie zna drogi do domu, wolałabym, żeby chodził na smyczy. Juz taka służbistka jestem:evil_lol: Cieszę się, że jest grzeczny.[/quote] Właśnie znalazłam wątek Pędzelka:p Nie wiem jak to u niego działa,że on zawsze jest przy człowieku i do domu idzie jak zaprogramowany. Spłoszony raczej biegnie do człowieka po ratunek;) Dziś bylismy na smyczy z Pędzelkiem, Magda mu tłumaczyła ,że takie życie ..trudno, Pańcia się martwi:eviltong: Pędzelek był też na malinach i bardzo je lubi....Najgrzeczniejszy pies jakiego widziałam i ciągle uśmiechnięty:loveu: Quote
Leyla Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Wiem, że przeze mnie nie jest puszczany ale tak się boję, że gdzieś zabłądzi, jest tam dopiero tydzień. Staje mi przed oczami jak leżał tam, przy drodze, może ktos go wyrzucił z samochodu i czekał. Nie chcę, żeby znowu to przezywał stąd ta smycz. Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Leyla']Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pańcia się martwi, a co! Quote
mysza 1 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Leyla']Chodzi ,chodzi ..na takiej rozciągliwej,ze jak jest do końca rozciągnięta ,to musimy go przez lornetkę oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Cwaniaczki:evil_lol:. Dobrze, dobrze. kurde, martwi mnie brak odzewu z ogłoszeń w jego sprawie.:shake: Quote
mysza 1 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Bazarek na Puszka- zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowy-portfel-wittchen-kosmetyki-na-puszka-do-7-07-a-141113/[/URL] Quote
Leyla Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mysza 1 napisał(a):Cwaniaczki:evil_lol:. Dobrze, dobrze. kurde, martwi mnie brak odzewu z ogłoszeń w jego sprawie.:shake: ...wiesz, teraz urlopy są, może od połowy wakacji. Psiak szczęśliwy,uśmiechnięty, grzeczny ,wcina malinki:cool3: jest naprawdę wspaniały dla każdego i dla dzieci też. Nienamolny ,delikatny i posłuszny.... mogłabym tak do jutra wymieniać, bo on nie ma żadnej wady:p Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Leyla napisał(a):...wiesz, teraz urlopy są, może od połowy wakacji. Psiak szczęśliwy,uśmiechnięty, grzeczny ,wcina malinki:cool3: jest naprawdę wspaniały dla każdego i dla dzieci też. Nienamolny ,delikatny i posłuszny.... mogłabym tak do jutra wymieniać, bo on nie ma żadnej wady:p :loveu:no, to fakt, zastój w adopcjach jest... :placz: Quote
hop! Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj Puszek był szczepiony, koszt 90 zł oraz kąpany (darmowo:evil_lol:). Zarówno podczas kąpieli, jak i szczepienia był bardzo grzeczny, jest bardzo kochanym psiakiem, pozwala ze sobą robic wszystko. Tylko domu brak. Jutro zrobię bazarek na niego, bo z kasą ciężko. Masz takie wydatki, a jeszcze zadeklarowałaś kasę dla Miśka... A jakie Pędzel-Puszek ma ogłoszenia? Quote
mysza 1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 hop! napisał(a):Masz takie wydatki, a jeszcze zadeklarowałaś kasę dla Miśka... A jakie Pędzel-Puszek ma ogłoszenia? Ma masę ogłoszeń, ok. 40 portali, plus allegro wyróżnione. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 On jest naprawdę przepiękny :loveu: ale wiecie ciotki, zastój w adopcjach... :( Quote
mysza 1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Mam Pana z Poznania chętnego na Puszka ale muszę go podpytac, na razie tylko maile mi wysyła. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Mam Pana z Poznania chętnego na Puszka ale muszę go podpytac, na razie tylko maile mi wysyła. To dobrze, coś się ruszyło :) Quote
gusia0106 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Mam Pana z Poznania chętnego na Puszka ale muszę go podpytac, na razie tylko maile mi wysyła. Jakby co to jadę w tamte okolice 10 lipca ;) Quote
hop! Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Ma masę ogłoszeń, ok. 40 portali, plus allegro wyróżnione. Rewelacyjnie. ;) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 I cisza, pan nie odpisuje na maila, zapytałam, czy zgodzi się na wizytę przedadopcyjną. Trudno, szukamy dalej;) Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mysza 1 napisał(a):I cisza, pan nie odpisuje na maila, zapytałam, czy zgodzi się na wizytę przedadopcyjną. Trudno, szukamy dalej;) No tak, chyba zrezygnował... Quote
Recommended Posts