_ogonek_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja nadal jestem zainteresowana pomocą ale chyba chodzi o ludzi blizej :) Quote
ata Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ninka zamiast fudacji, będzie miała czarne kwiatki....:grab::roflt::roflt: Quote
furciaczek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ata napisał(a):Ninka zamiast fudacji, będzie miała czarne kwiatki....:grab::roflt::roflt: Dlaczego?? Quote
snuszak Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 poczytaj ten wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/onek-astka-szczeniaki-inne-daj-im-szanse-na-nowe-zycie-172309/index72.html jest jeszcze wiele innych, gdzie można zobaczyć jak Ninka działa Quote
Pipi Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Chciałam poczytać ten wątek,ale link się nie otwiera. Zaglądnę tu jeszcze. Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wątek się nie otwiera. snuszkak, czy możesz napisać o co chodziło? Quote
Ninka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 (edited) .. Fundacja rusza od stycznia/ Osoby zainteresowane prosze o kontakt / usunięte przez administratora / Edited April 9, 2014 by Huan Quote
Iwona77 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Madallena napisał(a):Założyć fundację bardzo fajna sprawa ale: zając sie papierkami, statutami, kontem i organizacją zaufanych ludzi to juz kłopot. Nie lepiej założyć filię jakiejs Fundacji juz istniejącej?Dasz sobie rade, nie daj się zastraszyć, ja ma działalność i też sobie radze z papierkami to ty też sobie z fundacyjnymi poradzisz. Zawsze lepiej realizować swoje cele " po swojemu" niestety z już istniejącymi fundacjami bywa bardzo różnie:-( Quote
Recommended Posts