xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 trzymam kciuki Ninka pisanie projektów trudne nie jest, trzeba tylko miec pomysł i nad tym posiedzieć, jak coś służę pomocą Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 xmartix napisał(a):trzymam kciuki Ninka pisanie projektów trudne nie jest, trzeba tylko miec pomysł i nad tym posiedzieć, jak coś służę pomocą Wlasnie siedze i siedze i siedze... ale chyba ktos powinien mi neta odciac, albo dogo zeby poszlo szybciej:evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja też jestem ciągle z Tobą myślami i mocno trzymam kciuki żeby Ci się udało! Zresztą uda się na pewno, kwestia tylko, żebyś nie popuściła :lol: Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Koncze projekt. Porozsylam zainteresowanym na maila niedlugo:razz::p Quote
Amarylis Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przepraszam, że nie przyszłam na spotkanie, ale nie było mnie wtedy w domu. :( Wyjechałam na tydzień. Będzie jeszcze jakieś ? Jeśli tak to popytam się koleżanek, czy nie chcą przyjść...Znalazłam takie 'ogłoszenie' ; http://www.dogomania.pl/forum/f25/preparaty-leki-tanio-oddam-bo-nie-mam-innego-pomyslu-143300/ Może się przyda? Mogłabym też dostac projekt...? Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Dzieki Amarylis za linka i chec pomocy!!! Jestes juz dostepna spotkaniowo?:loveu: Quote
Magdalena Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ja też poprosze projekt magda@tvstudio1.pl Quote
_ogonek_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ninka z poznania sporo osob jest W. wielkopolskie - wolontariat [Poznań] lovefigaro [Ostrów Wlkp] missy87 (w schronisku w Ostrowie Wlkp) [poznan] mrowa23 [Poznań] brysia [Poznań] Weronia [Poznan] naturino [Kalisz] Bonsai (w schronisku w Kaliszu - obecnie przebywam w Warszawie!) [Puszczykowo] snuszkak Quote
Amarylis Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No właśnie teraz za bardzo nie. Co chwile gdzieś wyjeżdżam... Może we wrześniu? :) A i mail; tolab@o2.pl Quote
Ninka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Tak sobie tez myslalam, zeby ruszyc od wrzesnia:p Quote
emdziolek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ninka mozesz na mnie liczyc. 1) Moge pomóc w zrobieniu strony internetowej dla Fundacji. 2)założeniu forum 3)robieniu wszelkich plakatów, ulotek itd 4) PRowadzenia akcji w szkołach 5) i innych rzeczach którymi bede mogła sie zająć Quote
Ninka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 emdziolek napisał(a):Ninka mozesz na mnie liczyc. 1) Moge pomóc w zrobieniu strony internetowej dla Fundacji. 2)założeniu forum 3)robieniu wszelkich plakatów, ulotek itd 4) PRowadzenia akcji w szkołach 5) i innych rzeczach którymi bede mogła sie zająć Super!!!:multi::multi::multi::multi: Dopieszczam projekt, i ruszamy we wrzesniu!!! PS. Poczatkowo siedziba bedzie u mnie, chyba ze sie sponsor milioner znajdzie:evil_lol: ZAPRASZAMY!!!! Quote
nika28 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ninka i jak ? Ja też się zastanawiam nad założeniem fundacji, ale... za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać... :oops: Quote
Weronia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ja również jestem ciekawa czy coś ruszyło! Trzymamy kciuki:) Quote
ana666 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dopiero dotarłam na wątek:oops:, mogłabym pomóc, mieszkam niedaleko Poznania, od lat pomagam zwierzakom i udzielam się w kilku fundacjach, bardzo chciałabym pomóc bo pomysł super;) Quote
Ninka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Misie kochane!!!! Ostanie 1,5 miesiaca spedzilam bez dostepu do netu oaz kompa-awaria.. Za to wiele sie nauczylam w praktyce. Przelozylam pomysl otwarcia FORMALNEJ fundacji na pozniej, potrzebuje do tego grona ZAUFANYCH osob. Dlatego prosze o info na mail nina.urbanczyk@gmail.com osoby zainterresowane pomoca. Pracy jest od groma!!! Tym, ktorzy sie sprawdza, zaproponuje wspolprace w Fundacji. Pozdrawiam, Nina Quote
Recommended Posts