gameta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Aduś, przyczepię się - banerek za duży - może być zgodnie z regulaminem 100 x 500 pix - czyli musisz zredukować jego wysokość ;) A że działa - ja jestem przykładem, bo tu weszłam :) A jak weszłam to i zostanę :p Quote
pietrucha204 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ninka napisał(a):Witajcie, z powodu ogromu cierpienia zwierzat, i ograniczonych mozliwosci dzialania jako osoba indywidualna oraz w pojedynke, zdecydowalam sie zalozyc fundacje. jak się Wam powiedzie to ja zakładam filię w KK, u nas nie ma nic poza TOZ em:((( a miasto wcale takie małe nie jest. jakby co mam pewien statut mogę podesłać jeśli jeszcze nie masz. a dodatkowo mam dobry kontakt z Fundacją Stacyjka Maltusia i mogę się pytać jakby jakieś problemy urzędnicze były itp Quote
Divi Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ninka napisał(a):NOWOSCI!! Odeszlam z pracy, wiec bede miala wiecej czasu... Potrzebne sa pieniadze i pomoc prawno-ksiegowo-administracyjna!!! Kto pomoze? Kto..? Ninka ja pracuje w kancelarii prawnej, nie mam wykształcenia prawnego, ale przez 2 lata jakąś wiedzę zdobyłam. No i pracuje z prawnikami więc jak będę mogła pomóc to pisz. Jak będę mogła to pomogę.:lol: Quote
Ninka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dziewczyny ja Was kocham, miloscia platoniczna:loveu::evil_lol: Jestescie wspaniale!!! Powoli konczy mi sie wszystko w glowie ukladac-napisze na dniach. Potem mam nadzieje na spotkanie przynajmniej z czescia Was!!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ninka wbijaj na dolny śląsk do Bielawy na zapupie, to wtedy wiesz :cool: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ninka i pamiętaj, że zawsze jestem chętna do pomocy bo jak nie mam co robić to jakieś dzikie pomysły mam :rotfl: Quote
Ninka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Uwazaj co piszesz:evil_lol: Bede we wrocku w pierwszy weekend sierpnia:diabloti: Quote
Ninka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dziewczyny, chodzcie prosze zobaczcie i poczytajcie o moim drugim podopiecznym!!! PON-pies z reklamy!!! SZUKA DOMU!!! Poznań Pilnie szukam jemu domku, bo bied w kolejce masa!!! A i jemu ten jeden jedyny ludz koniecznie potrzebny!!! Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ninka to come do Bielawy i się zobaczymy :p A teraz zajrzyj proszę! http://www.dogomania.pl/forum/f1155/one-pokochaly-nie-czy-zasluzyly-mamy-malo-czasu-pomoc-na-juz-140933/ Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 przyłączam się do wątku założenia fundacji - niestety jestem za daleko aby pomóc, ale sama myślę o czymś takim, choć to za duże przedsięwzięcie dla mnie. Zobaczę jak Tobie pójdzie. Trzymam bardzo mocno kciuki aby się udało i fundacja działała jak najszybciej i najprężniej :loveu: Quote
Ninka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH!!! W piatek o godz. 18 odbedzie sie wstepne spotkanie organizacyjne, u mnie w domu, w Poznaniu, na Naramowicach. WSZYSTKICH CHETNYCH DO POMOCY SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! KAZDA POMOC SIE LICZY!!! Po dokladne dane adresowe, prosze o kontakt via PM/PW. Quote
Ninka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH!!! W piatek o godz. 18 odbedzie sie wstepne spotkanie organizacyjne, u mnie w domu, w Poznaniu, na Naramowicach. WSZYSTKICH CHETNYCH DO POMOCY SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! KAZDA POMOC SIE LICZY!!! Po dokladne dane adresowe, prosze o kontakt via PM/PW. Quote
Ninka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ustalono tyle, ze wszyscy sa chetni do pomocy wirtualnie, a nie realnie. Czyli moge liczyc sama na siebie. I tak tez robie. Quote
_ogonek_ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nikt się nie zjawił? :-( Przykro mi ale ja naprawdę na niewiele się zdam... :-( Quote
Ninka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 A&S nie smutaj sie, bo i jak sie nie smutam. Chcialam zobaczyc kto sie chce przylaczyc i pomoc, i zobaczylam... Dam rade, a mam nadzieje, ze od pazdziernika cos sie ruszy z ludzmi. Quote
admirabilis6 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ninka napisał(a):A&S nie smutaj sie, bo i jak sie nie smutam. Chcialam zobaczyc kto sie chce przylaczyc i pomoc, i zobaczylam... Dam rade, a mam nadzieje, ze od pazdziernika cos sie ruszy z ludzmi. Ninka, tak pytam, bo sama chcialam zakladac fundacje, ale narazie zbieram srodki finansowe- pisalas ze nie masz pracy, jak zdobedziesz fundusze dla fundacji? Na rozruch to ja mam, ale co dalej? Chyba najlepiej miec jakis interes na boku ktory napedza kase na fundacje, przynajmniej zanim nie pozyskasz sponsorow. Jak Ty na to patrzysz? Quote
Ninka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ja rowniez mam odlozone pieniadze na rozruch, a pracy szukam:evil_lol: Aczkolwiek kombinuje jakby tu polaczyc tzw. mile z pozytecznym. W sensie otworzyc hotel dla psow, szkolic psy; a oprocz tego czerpac tez fundusze z darowizn, moze sie uda z reklamy.. Quote
admirabilis6 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ninka napisał(a):Ja rowniez mam odlozone pieniadze na rozruch, a pracy szukam:evil_lol: Aczkolwiek kombinuje jakby tu polaczyc tzw. mile z pozytecznym. W sensie otworzyc hotel dla psow, szkolic psy; a oprocz tego czerpac tez fundusze z darowizn, moze sie uda z reklamy.. Tez myslalam ze najlepiej interes bliski psiemu sercu. Psi hotel na wysokim standarcie dla bogatych wlascicieli moglby utrzymywac pozostale biedy na DT. Tyle ze ja myslalam o takim czyms pod Warszawa. Niestety do Poznania mi nie po drodze, ale bede Ci kibicowac. Quote
Recommended Posts