rOOn7 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Chippewal , pytasz jakie trunki lubi :lol: :wink: 8) Flashka co ja czytam na Wystawach - do Krakowa nie chcesz przyjechac :evilbat: Quote
Chippewa1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Nie roon to czy lubi trunki i jakie nic mnie nie obchodzi :lol: Quote
flashka-g Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Hehe Roon a powiedzialam ze nie pojade??? narazie nie planuje ( az wstyd bo nigdy nie bylam :oops: ) ale jak znaje tranposrt to pojade jasne..i jezeli bede juz maiala spokoj z maturami ale robie przerwe Ostrava (potem jedynie Opole na miejscu) i potem sie zobaczy moze cos z poczatkiem czerwca;]Bo jeszcze nie wiem jak z moim wyjazdem na Węgry. Quote
SH Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 a możesz mnie ( laikowi bądź co bądź ) podszepnąć conieco na temat Pana Hansa Mullera? Niestety nie wiem o nim zbyt wiele oprócz tego, że jest przewodniczącym FCI i ma uprawnienia do sędziowania wszystkich ras :( Jaki jest jego typ husky nie mam pojęcia :-? Ale nie trudno sie domyślić, że bedzie zwracał uwagę na przygotowanie psa do pokazu, na to jak 'komponuje się" z psem wystawca i jego strój, jak sobie radzą, pies i człowiek, z figurami w ringu itp. Quote
rOOn7 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Wow ale bogata stawka w mlodziezy psiaki :o , pozostale tez :D Quote
Chippewa1 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Dzięki SH ...przewodniczący FCI mówisz.... :o , ło Matuchno Jezusowa... i jeszcze ta stawka...same gwiazdy :). Jak nie dostanę zawału to będzie już sukces :). Pozdrawiam wszystkich Quote
SH Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Chyba nie bedzie aż tak strasznie :) Skoro "same gwiazdy" to i Twój psiak jest gwiazdą :wink: A przynajmniej powinien nią być dla Ciebie bez względu na wyniki wystawy :D Quote
rOOn7 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dokladnie Chippewa1 nie ma co sie stresowac, bedzie dobrze i jak trzeba to ci tlen podamy ;-) Quote
Chippewa1 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Bardzo dziękuję rOOn7 za wsparcie - tego tlenu będzie mi chyba potrzeba od groma :) SH dla mnie to moje psiny są NAJ , NAJ...ale na szczęście ( albo nieszczęście) nie przesłaniaja mi widoku świata :) Quote
rOOn7 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A wracajac do przyziemnych spraw, SH male pytanko, na potwierdzeniu jest zapisik o wstepie tylko z aktualnym swiadectwem (urzedowym :) ) zdrowia, czy faktycznie trzeba bedzie wydac te 30 zl. na marne ?? Quote
Chippewa1 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Urzędowe , czyli od powiatowego lekarza weterynarii , tak? Quote
SH Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Urzędowe świadectwo zdrowia dotyczy psów spoza województwa śląskiego i nieposiadających paszportu. Dla tych z paszportem wystarczy wpis we właściwym miejscu dokumentu :) Czy to będzie skrupulatnie sprawdzane? Nie wiem :roll: To nie moja działka 8) Quote
rOOn7 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Skonczy sie tak, ze pojade do veta, strace czas i pieniadze a dokladnie nikt sie nie zainteresuje jakims tam swistkiem poza szczepieniem na wscieklizne, i kolejny raz bede wsciekly ze jest bzdurny wpisik ktorego nikt nie pilnuje a ja dalem sie naciagnac. Az sie prosi o jeden standart - paszporty. Quote
NigdyNigdy Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 SH napisał(a):Urzędowe świadectwo zdrowia dotyczy psów spoza województwa śląskiego i nieposiadających paszportu. Dla tych z paszportem wystarczy wpis we właściwym miejscu dokumentu :) No, właśnie..... :roll: Paszport wystarczy, żeby dostać się do Spodka? Niby wystarczy do UE, więc może do Katowic też, ale.... :roll: Nasz weterynarz sam nie był pewien (chociaż nie bierze opłaty, ani za wizyty, ani za zaświadczenia) i zasugerował, żeby jednak załatwić tę całą papierologię. Ale mi się nie chce tam do niego dreptać, jeśli to nie jest nezbędne.... :oops: Nie jest, prawda....? :-? Quote
Asdf Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Szkoda, ze ja nie powalcze z małym w młodzieży.... Zależała mi na tym aby go tam wystawić.... Ale widać los chciał inaczej :( Roon mam nadzieje,że powalczymy na innej wystawie :) Quote
rOOn7 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Z tym powalczeniem w Katowicach to nie bardzo, moj lysieje od 3 tyg. wyglada tragicznie taki brzydki kopciuszek, ale zalezy mi na katowicach bardzo z powodow towarzyskich :-) wiec i tak jade, i bardzo zaluje ze Kazia nie bedzie. Na pewno tez wybiore sie do Opola mam nadzieje ,ze tam juz Kazia spotkam !!! Mocno trzymam za to kciuki !!!! Quote
flashka-g Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 nie no nie zobacze Kazia :-? ...buuu....kurcza mać...haszczaków sporo;] bedzie co ogladac;] Quote
Asdf Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Dzisiaj już sie czuje i wygląda lepiej. Za tydzień robimy prześwielenie... Trzymaj kciuki, trzymaj... Jak wszystko będzie dobrze to nawet do Opola pojada, choć w planie miałam brac Shapa... Moze mi odbije i wezme 2 :) Quote
rOOn7 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Musi ci odbic, nie bedziesz miala wyjscia bo Kazio bedzie w rewelacyjnej formie. Quote
Asdf Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ale ja jestem aż z Gdyni... a Opole jest daleko..... :cry: Quote
flashka-g Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Aga nie odwiedzisz mojego cudownego miasta??;p Quote
Asdf Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 no ja bardzo chce :) z jednym psem mi się uda na 99% ale teraz pytanie z którym... nie mam pojęcia,którego wziąć... Quote
agacia Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Ale ja jestem aż z Gdyni... a Opole jest daleko..... :cry: Ale pamietaj,ze i tak jedziesz po drodze do Wroclawia 8) Juz Azji powiedzialam,wiec nie mozesz jej rozczarowac :wink: Quote
Asdf Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 no ale jakiego psa zgłosić nie wiem..... wrrr, przez Katowice całe plany mam pokrzyżowane, a raczej przez Kazia wybryki..... Quote
flashka-g Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 bierz wszystkie 3;] pomoge ci ;]a co bedziesz skromna Aga;] Quote
Recommended Posts