sh_maniak Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Asia moze kiedyś się tam dowlekę :lol: Dostałam stawki Asanpi tylko z niedzieli i by miała 5 juniorek, daj mi jeszcze sobotę Asia :wink: Quote
flashka-g Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 HOLLYPEK MISS DOUBTFIRE MISTY MAY OF SIBERIAN LADY NEW WOLF POINT OF SILVERLIGHT SPOHIE`S PEARL LUTHEIN TINUVIEL TIMBER KIDDY TATTOO TIWAYE ASANPI FOR POTEGA NATURALNOSCI ESKIMOSKI DOMEK Quote
NigdyNigdy Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Malwa&Landi napisał(a):A kto będzie w Radomiu? My w młodzieży jesteśmy :) A my się wybieramy! :D Stawka ta co zwykle :wink: , czyli suczka w klasie otwartej i pies w klasie weteranów :roll: Quote
HUSKYTEAM Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Stawka ta co zwykle , czyli suczka w klasie otwartej i pies w klasie weteranów Hmm, czyli po prostu "zestaw wygrywający nr 1" ;-) To do zobaczenia pod ringiem! Quote
NigdyNigdy Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='HUSKYTEAM']Stawka ta co zwykle , czyli suczka w klasie otwartej i pies w klasie weteranów Hmm, czyli po prostu "zestaw wygrywający nr 1" ;-) To do zobaczenia pod ringiem! I już zapeszył, no.... :roll: Do zobaczenia! :wink: Quote
Atomic Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Jesli jestesmy w temacie wystawy to zapraszam na stronę www.wystawy-husky.webpark.pl :) Jest to stronka mojego autorstwa :) Proszę, jesli to mozliwe o przesyłanie wyników i fotek z wystaw. Ja oczywiście je podpisze kto jest autorem itp ;) Ach i mam pytanko ;) Kto bedzie na wystawach w Gdyni i w Sopocie ? :) Quote
Recommended Posts