orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 HUSKYTEAM:)))no wlasnie pod 15 byla jakas rudera:))))ale to nic!!! SUPER ze Ci sie haszczor tak fajnie pokazal!!! :angel: :angel: :angel: Quote
NigdyNigdy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='"HUSKYTEAM"'] Jeszcze pytanie do Jacka- czy wystawa była organizowana w LITEXPO, czy gdzieś indziej? Tak tak kompleks Litexpo. Szkoda tylko, że różnica między jedną halą a drugą jest taka jak między naszą kwaterą w Wilnie i Hotelem Hyatt ;-) W sobotę jakaś stara hala z podziurawioną podłogą, a w niedzielę elegancki "full-wypas". Aha.... Nie wiedziałam, że te hale się tak różnią :roll: I dziwne, że na taka ważną imprezę wynajęli tę mniej estetyczną. :-? Quote
HUSKYTEAM Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 HUSKYTEAM:)))no wlasnie pod 15 byla jakas rudera:))))ale to nic!!! hehe no to my właśnie tam mieszkaliśmy ;-) To znaczy jeżeli móimy o tym samym, to był to budynek bodajże 4 piętrowy, obskurny i capił fajkami zanim się do niego weszło. Ale w pokojach luksus bo ciepła woda była ;-) No nic, za rok się lepiej dogadamy. Quote
Monika R. Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 powracając do tematu kto wybiera sie na sobotnia wystawe w łodzi?? Quote
rOOn7 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ja bede z psiakiem w mlodziezy, pewnie Jacek tez sie pojawi, i tyle mi wiadomo :-) Quote
rOOn7 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 bynajmniej nie zapomnialem, chialem zebyscie sie ujawnily same ;-) Quote
agacia Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A ja tez jade na ta wystawe,ale bez Azji. Za to z kims jeszcze :evilbat: Quote
Runa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 SH dobrze, ze nie w mojej klasie 8) mam nadzieje :-? Quote
SH Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ... nie lękajcie się... :wink: Nie wiem czy jesteśmy w tej samej klasie, ale nie jest tajemnicą, że póki co w tym sezonie wystawiam sunię w młodzieży 8) Quote
Runa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Tak myslalam :) ja tez w mlodziezy ale psiaka :P I wlasciwie to nie ja a Malwina ale mojego wariata Quote
SH Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Acha :evilbat: Czyli obie "młodzieżówki" to w tym sezonie najmocniej obsadzone klasy :wink: Quote
Monika R. Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ja tez mlodziez suka od course, ale mnie mozna nie brac pod uwage(jako konkurencej) z takim wyplochem na nic nie licze z reszta sami zobaczycie... :roll: ale jade trzeba sunie zaklimatyzowac niech sie przyzwyczaja w koncu pierwsza wystawa, we wtorek druga qrcze a to w tym tygodniu mi tak poleciala nagle ale to zupelnie, łysol strasznie wyglada :evil: no ale juz trudno... nie moge udarowac :-? Quote
Monika R. Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ja tez mlodziez suka od course, ale mnie mozna nie brac pod uwage(jako konkurencej) z takim wyplochem na nic nie licze z reszta sami zobaczycie... :roll: ale jade trzeba sunie zaklimatyzowac niech sie przyzwyczaja w koncu pierwsza wystawa, we wtorek druga qrcze a to w tym tygodniu mi tak poleciala nagle ale to zupelnie, łysol strasznie wyglada :evil: no ale juz trudno... nie moge udarowac :-? Quote
NigdyNigdy Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Monika R. napisał(a):powracając do tematu kto wybiera sie na sobotnia wystawe w łodzi?? My będziemy :roll: Stawka ta, co zawsze, czyli Guśka w otwartej, Sztynek w weteranach :wink: A! No i wiem, że będzie też Jutrzenka- siostra Jagny. :D Quote
Malvina Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 O to znowu w Łodzi w młodzieży szykuje się niezła konkurencja :) Quote
rOOn7 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Malwa bedziesz ze swoja slicznotka ?? super, niezdazylem sie jej napatrzyc w Opolu :-) Quote
Runa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Shamuk tez lysol ale najwiecej to z niego wyjdzie jutro jak go wykapiemy :roll: :D Quote
agacia Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 A ja chyba pojawie sie z Azja,wiec bedziecie mieli okazje poznac moja potworke 8) Ale my sie nie wystawiamy :wink: Quote
Malvina Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 rOOn7 jasne,że będe wkońcu jestem z Łodzi :) No i jeszcze Shamuka Runy wystawiam 8)A i drugi bracholek Lawii(American Beauty) też będzie debiutował :) Quote
Recommended Posts