Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"HUSKYTEAM"'] Jeszcze pytanie do Jacka- czy wystawa była organizowana w LITEXPO, czy gdzieś indziej?

Tak tak kompleks Litexpo. Szkoda tylko, że różnica między jedną halą a drugą jest taka jak między naszą kwaterą w Wilnie i Hotelem Hyatt ;-) W sobotę jakaś stara hala z podziurawioną podłogą, a w niedzielę elegancki "full-wypas".

Aha.... Nie wiedziałam, że te hale się tak różnią :roll:
I dziwne, że na taka ważną imprezę wynajęli tę mniej estetyczną. :-?

Posted

HUSKYTEAM:)))no wlasnie pod 15 byla jakas rudera:))))ale to nic!!!

hehe no to my właśnie tam mieszkaliśmy ;-) To znaczy jeżeli móimy o tym samym, to był to budynek bodajże 4 piętrowy, obskurny i capił fajkami zanim się do niego weszło. Ale w pokojach luksus bo ciepła woda była ;-)
No nic, za rok się lepiej dogadamy.

• 1 month later...
Posted

... nie lękajcie się... :wink:
Nie wiem czy jesteśmy w tej samej klasie, ale nie jest tajemnicą, że póki co w tym sezonie wystawiam sunię w młodzieży 8)

Posted

ja tez mlodziez suka od course, ale mnie mozna nie brac pod uwage(jako konkurencej) z takim wyplochem na nic nie licze z reszta sami zobaczycie... :roll: ale jade trzeba sunie zaklimatyzowac niech sie przyzwyczaja w koncu pierwsza wystawa, we wtorek druga
qrcze a to w tym tygodniu mi tak poleciala nagle ale to zupelnie, łysol strasznie wyglada :evil: no ale juz trudno... nie moge udarowac :-?

Posted

ja tez mlodziez suka od course, ale mnie mozna nie brac pod uwage(jako konkurencej) z takim wyplochem na nic nie licze z reszta sami zobaczycie... :roll: ale jade trzeba sunie zaklimatyzowac niech sie przyzwyczaja w koncu pierwsza wystawa, we wtorek druga
qrcze a to w tym tygodniu mi tak poleciala nagle ale to zupelnie, łysol strasznie wyglada :evil: no ale juz trudno... nie moge udarowac :-?

Posted

Monika R. napisał(a):
powracając do tematu kto wybiera sie na sobotnia wystawe w łodzi??

My będziemy :roll:
Stawka ta, co zawsze, czyli Guśka w otwartej, Sztynek w weteranach :wink:
A! No i wiem, że będzie też Jutrzenka- siostra Jagny. :D