Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no i jeszcze kiecka gotowa zżółknąć ze starości jak Adze przyjdzie czekać tyle co nam tu niektórym :lol:

madrze gadasz waszunia... :lol:

no wiec jeszcze przjedzie mi poczekac 8)

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

zeby cie do sklepu nie ciagnelo kup se firany i se zrobi wlasna :evilbat:

sam se kup firany :cry:

To chyba nic złego poprzygladac sie wystawie i to jeszcze z takładnymi rzeczami... :roll:

Posted

Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D

[quote name='tatuś']kup se firany i se zrob wlasna :evilbat:

tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll:

Posted

[quote name='Linka']Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D

tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll:Jakie ostatnio ? :o :evilbat: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Manu'][quote name='Linka']Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D

tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll:Jakie ostatnio ? :o :evilbat: :wink: :wink:

ehhhhh :cry:

ja mu kurde dam firany... :evilbat:

Ale czekajcie jak przyjedzie pora na to i owo to mu OKO zbieleje...jak mnie zobaczy... :D CIekawe czy wtedy tez bedzie o firankach gadał :lol:

Posted

a pewnie,że zbieleje, wręcz dziwne by było,gdyby było inaczej :wink:
ja już mam ślub za sobą i też lubię się pogapić na sukienki, a moja koleżanka już mężatka, to czasem wchodzi do takiego sklepu i przymierza. A co? nie wolno? :lol:

Posted

[quote name='ajka']a pewnie,że zbieleje, wręcz dziwne by było,gdyby było inaczej :wink:
ja już mam ślub za sobą i też lubię się pogapić na sukienki, a moja koleżanka już mężatka, to czasem wchodzi do takiego sklepu i przymierza. A co? nie wolno? :lol:

ihihihii ajka dobre...pewnie ze mozna, nawet wskazane... :lol:

Linus nie jest tak źle dziecko moje drogie... :lol: 8)

Posted

Nam 1 sierpnia stuknie 7 lat razem, mieszkamy wspolnie od 6 lat :roll: Jak oboje studiowalismy, to bylo super, teraz "prawdziwe" zycie juz nie jest takie fajne :roll:
Nadajnik mam na palcu od 25 grudnia 2003, wymuszony tak lekko 8) Jakos tak podjelismy decyzje, ze w tym roku bedzie slub, ale raczej do tego nie dojdzie. Ciagle mam watpliwosci, czy to na pewno TEN.
A w tym roku czeka mnie kilka wesel, na ktore bardzo niechetnie bede musiala sie udac - chyba, ze uda mi sie cos wykombinowac, zeby nie pojechac. Pierwszy mojej kuzynki z jakims hamerykancem w dworku niedaleko Sremu 21 maja, drugi 6 sierpnia w Czestochowie - kolega TZ.

Jakos do slubu mi sie nie spieszy, szczegolnie ze o zadnym weselu nie chce slyszec :evilbat: Niech juz wprowadza ta ustawe o konkubinacie, to wiele ulatwi.

Wkurzaja mnie rodzice TZ, ktorzy z uporem maniaka gledza o dziecku - jak chca miec, to niech sami sobie wykombinuja, a ode mnie wara!

Posted

tufi napisał(a):
Jakos do slubu mi sie nie spieszy, szczegolnie ze o zadnym weselu nie chce slyszec :evilbat: Niech juz wprowadza ta ustawe o konkubinacie, to wiele ulatwi.

Wkurzaja mnie rodzice TZ, ktorzy z uporem maniaka gledza o dziecku - jak chca miec, to niech sami sobie wykombinuja, a ode mnie wara!

Moi "teściowie" po moim ostatnim komantarzu na ten temat już nie łudzą się, że doczekają się wnuka :evilbat:
Ale zaczyna się przeprawa z moją mamuśką i babcią , bo kuzynka w tym roku wychodzi za mąż a ja mieszkam z TZ i wcale nam to nie w głowie :lol:
Dziewczyny świetne zdjęcia :D

Posted

gadzik napisał(a):

Moi "teściowie" po moim ostatnim komantarzu na ten temat już nie łudzą się, że doczekają się wnuka :evilbat:

Poprosze o patent na odczepienie sie "tesciow" :D

Posted

tufi napisał(a):
Poprosze o patent na odczepienie sie "tesciow" :D

Powiedziłam im, że jak przypadkiem spełnią się ich "życzenia" :evilbat: to im zostawię dzieciaka pod drzwiami i wyjadę na drugi koniec Polski albo jeszcze dalej :lol:

Posted

ELO!!!

[quote name='Linka']Nie przejmuj się :buzi: napewno zbieleje :D

Mówiłam że Cię podziwiam(?) ja bym tak długo nie wytrzymała :evilbat:

moze zbieleje moze nie :evilbat:

a co do zlosliwosci to ja to kocham :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

jak nie firanki to zaslony czy cos mozesz wziiaasc :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

a mnie wogle aggus w garniturku nigdzie nie zaciagniesz

Posted

gadzik napisał(a):
No a w ostateczności zawsze możesz sie postarać o wnuczka :lol:

Wywolujesz we mnie agresje. :evil:
Raz, dwa, trzy - wdech - raz, dwa trzy - wydech ufff tylko spokojnie...
ZADNYCH BACHOROW!!!!!

Posted

Nie jestem fanem wybujałej rozrodczości oraz nacisków wywieranych przez potencjalne teściowe ale z tym lękiem przed posiadaniem potomstwa to chyba troszkę przesadzacie.
Ponadto jestem zdania,że na szczęście żyjemy w takich czasach,że kobieta nie musi już wychodzić za mąż,żeby móc się realizować i czuć się szczęśliwą, ale nie wiem, po co psuć ten topik realistycznymi rozważaniami :wink:

Posted

Ja nie odczuwam zadnego leku przed posiadaniem potomstwa. Bylam przy narodzinach mojej 2,5-letniej siostry, towarzyszylam przy jej rozwoju codziennie az do 3 miesiaca - ciaza i porod mnie wcale nie przeraza, odchowanie dziecka rowniez. Od dawna jestem przekonana o tym, ze nie chce miec dzieci - po prostu.

Benia wstawiala swoje sliczne fotki ze slubu na off topicu - da rade jakos to tu przeniesc?

Posted

PaYooK napisał(a):

1.moze zbieleje moze nie :evilbat:

2.a co do zlosliwosci to ja to kocham :evilbat: :evilbat: :evilbat:

3.jak nie firanki to zaslony czy cos mozesz wziiaasc :evilbat:

4.a mnie wogle aggus w garniturku nigdzie nie zaciagniesz

ad1. a no sie przekonamy :lol:

ad2.
ja cie z tego wylecze :evilbat:

ad3.
nie chce zasłon ani firan chce suknie...

ad4.
a założyc sie chcesz ze zaciagne w garniturze :evilbat: :lol: