LAZY Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):LAZY napisał(a):A my z TZ planujemy ślub na jakiejs fajnej wyspie. Więc i stroje będą trochę inne...jakaś plaża, albo łódz na wodzie...ale sie rozmażyłam. No to chyba bikini i slipki? :roll: albo i bez - same bananowe spódniczki 8) Hahah..dokładnie! Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):adda napisał(a):LAZY napisał(a):A my z TZ planujemy ślub na jakiejs fajnej wyspie. Więc i stroje będą trochę inne...jakaś plaża, albo łódz na wodzie...ale sie rozmażyłam. No to chyba bikini i slipki? :roll: albo i bez - same bananowe spódniczki 8) Hahah..dokładnie! O, jaka chętna :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst gentelmen z niego pierwsza klasa ;) ale dziewczyny sie rozmazylyscie ;) Quote
AnkaW Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 A do czego wam się dziewczyny tak śpieszy? Czy wam tak źle. Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 AnkaW napisał(a):A do czego wam się dziewczyny tak śpieszy? Czy wam tak źle. Mnie tak jest rewelacyjnie! Ja mogę całe życie funkcjonowac jak obecnie..(z jedna roznica-wspolne meiszkanie, bo obecnei meiszkamy z rodzicami kazdy osobno). Według mnie ślub specjalnie niczego nie zmienia. Najważniejsze jest uczucie, wzajemne zaufanie, szczerosc itd. Ale jesli TZ się uprze to nie będę taka i dam sie zabrac na rajska wyspę i powiem sakramentalne TAK :lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 nooo dokładnie - ja mam tak samo - mogę i całe życie bez GPSu, ale ze wspólnym mieszkankiem :fadein: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 buhahaha a u mnie zmieni bede miala w trakcie slubu piekne fotki Wind, Beata& Poświata pozyczy mi Aniolki od Kwiatow hahaha same widzicie jest o co walczyc ;) ja juz sie czuje jak zona ale nie mam nadajnika na palcu hahah Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ten nadajnik to jednak dobry pomysł...ale kurde trzeba faktycznie jakies GPS tam zamontowac... Marcin jak coś ostatnio żartowałam, ze jakos sie nie spieszy do oświadczyn to zrobił wielkie oczy i mówi:"ale jak to? juz, teraz> a co z moja wolnościa..." :wink: Quote
Manu Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Chimera napisał(a): A gdzie takie welony z prawdziwej koronki mozna dostać? W zwykłych salonach czy w jakiś specjalnych miejscach?Przyjaciólka mi we Wrocławiu w jakimś sklepie kupiła, nie wiem, na ile specjalnym :roll: W moim mieście nie było żadnej :-? Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 nie no Lazy takpoganiac ja nie wiem ;) Ja widzialam u nas w miescie w maju piekny welon z firanki ;) Quote
adda Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='Wind']adda, Ale masz fajny avantarek :-) 8) Dzięki :D Quote
Agga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Hmmmm ja jakos spokojnie nie moge przejsc koło sklepu z sukniami slubnymi.... piszcie szybko co by Pay tego nie widział... :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 o Adda mmmmmmmmmmmm ale masz kosa avantarek Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał (a) na rajska wyspę ostrzegam ze za uzywanie nazwiska bez zgody osoby ktora posiada takowe nazwisko placi sie kare w wysokosci 1000 zl ;) pozdrawiam DR Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='Daga&Oskar']LAZY napisał (a) na rajska wyspę ostrzegam ze za uzywanie nazwiska bez zgody osoby ktora posiada takowe nazwisko placi sie kare w wysokosci 1000 zl ;) pozdrawiam DR YY....nie rozumiem... :o Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Daga&Oskar']LAZY napisał (a) na rajska wyspę ostrzegam ze za uzywanie nazwiska bez zgody osoby ktora posiada takowe nazwisko placi sie kare w wysokosci 1000 zl ;) pozdrawiam DR YY....nie rozumiem... :o napisalas " na rajską wyspę" a ja tak mam na nazwisko ;) teraz zrozumialas ;) Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='LAZY'][quote name='Daga&Oskar']LAZY napisał (a) na rajska wyspę ostrzegam ze za uzywanie nazwiska bez zgody osoby ktora posiada takowe nazwisko placi sie kare w wysokosci 1000 zl ;) pozdrawiam DR YY....nie rozumiem... :o napisalas " na rajską wyspę" a ja tak mam na nazwisko ;) teraz zrozumialas ;) Tak myslałam, ale zastanawialam sie czy nazwisko to wyspa czy rajska:P Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hahaha no raczej "wyspa" nie chcialbym miec na nazwisko ;) Quote
tygrysek-kr Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Daga&Oskar napisał(a):no tak czas leci szybko mi juz 18 w tym roku wybije ;) ale do planowania jesczze daleko ;) chyba ze z Oskarkiem ktory oswiadczyl mi sie tej zimy haha a jaki pierscien z brylantami dostalam ;) Pozdrawiamy Dagusia nic nie wspominałaś że już narzeczoną jesteś hi hi :lol: Dziewczyny super wyglądałyście, wogóle fajny pomysł z tym tematem. Czekam na dalesze zdjęcia :wink: Quote
PaYooK Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ELO!!! [quote name='Agga']Hmmmm ja jakos spokojnie nie moge przejsc koło sklepu z sukniami slubnymi.... piszcie szybko co by Pay tego nie widział... :lol: i tak przeczytalem :evilbat: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! [quote name='Agga']Hmmmm ja jakos spokojnie nie moge przejsc koło sklepu z sukniami slubnymi.... piszcie szybko co by Pay tego nie widział... :lol: i tak przeczytalem :evilbat: hahaha patrz Agga jakiego ma nosa................. faceci :lol: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PaYooK']ELO!!! [quote name='Agga']Hmmmm ja jakos spokojnie nie moge przejsc koło sklepu z sukniami slubnymi.... piszcie szybko co by Pay tego nie widział... :lol: i tak przeczytalem :evilbat: hahaha patrz Agga jakiego ma nosa................. faceci :lol: upsssssssssss zobaczył hahaah :lol: No to co ja poradze kiedy mnie jakos tam ciagnie... 8) Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! to se kup i w szafie powies ale po co mam teraz kupowac? :o Przeciez do tego czasu...beda inne kreacje... :lol: Quote
Recommended Posts