ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 muszę Was jeszcze tym zdjęciem zmęczyć, bowiem moja nieletnia latorośl upomniała się o wstawienie jej na dgm, to ten w bordowym krawacie, obok mojej przyjaciółki z liceum: oraz towarzystwo żeńskie,czyli trzon wesela: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ollla llla Ajka nio nio a moze wiecej latorosli :-? 8) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):ollla llla Ajka nio nio a moze wiecej latorosli :-? 8) dbsst a co spodobał sie??? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 z profilu wyglada calkiem calkiem, pewnie dbsst chcialaby go zobaczyc przodem :D Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Bo moje dziecie odziedziczyło urodę po moim pierwszym mężu - tysz był przystojniejszy ode mnie :cunao: :biggrina: :cunao: Takie "fizycznie istniejące fotki z mojego ślubu są o wiele lepsze, niestety skaner diabli wzięli. I nic z tego. Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Agga']Piekna foteczki.... Mrowka a twoje kiedy :lol: Moje, a za niedlugo (za pare latek) :lol: :lol: Tylko znajde jakiegos naiwniaka :lol: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ajka, No wiesz?! Wszyscy wiedza, ze Wenus piekniejsza jest od Marsa :-) Manu, Ale sie do tego slubu opalilas :-) Suuper :-) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a poiedzcie ze Wam sie nie podoba to nie uwierze a zreszta musze zabespieczac tyly wrazie jakby w tym 2007 moj TZ sie rozmyslil i piersciena z balonowy mi nie wreczyl i przed oltarz za czupryne nie zaciagnal ;) :lol: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst, Ty juz sie nie martw ;) Cala Dogomania dopilnuje, aby przeznaczeniu stalo sie zadosc :lol: :lol: :lol: Quote
Manu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 [quote name='Chimera']Manu z czego miałaś wianek? I welon-z koronki? Ślicznie to razem wygląda i szczerze mówiąc coś podobnego planuje na swoją łepetynke :D .Wianek niestety ze sztucznych kwiatków, ale welon z najprawdziwszej koronki, nie z firanki, jak niektórzy żartowali :lol: [quote name='Wind'][b] Manu, Ale sie do tego slubu opalilas :-) Suuper :-)Ja się błyskawicznie opalam i dwie wizyty w solarium wystarczyły :wink: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Wind napisał(a):dbsst, Ty juz sie nie martw ;) Cala Dogomania dopilnuje, aby przeznaczeniu stalo sie zadosc :lol: :lol: :lol: mowisz 8) to odrazu mi ulzylo ;) Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 piękne te nasze Panny Młode :angel: :angel: :angel: Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Matko boska ja sobie siebie nie wyobrazam w skuni slubnej :o :roll: :lol: Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daga&Oskar napisał(a):AGA WIECEJ WIARY W SIEBIE :) łatwo sie mówi ... :wink: Ale ja niedawno taka mała byłam a tu czas tak szybko zleciał :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 no tak czas leci szybko mi juz 18 w tym roku wybije ;) ale do planowania jesczze daleko ;) chyba ze z Oskarkiem ktory oswiadczyl mi sie tej zimy haha a jaki pierscien z brylantami dostalam ;) Pozdrawiamy Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahaha no prosze jaki dzentelmen :d a ja sobie nie wyobrazam wybierania suknie jak ja bede sie miala zdecydowac jak ja taka nie zdecydowana ;) Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A my z TZ planujemy ślub na jakiejs fajnej wyspie. Więc i stroje będą trochę inne...jakaś plaża, albo łódz na wodzie...ale sie rozmażyłam. Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ja bym kciala na plazy nad baltykiem :D ehhhhh i ja sie rozmazylam Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 mnie wystarczy plaża nad jeziorem w moim mieście - ehhh ale się rozmarzyłam :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahah u nas sie pewnie skonczy nad Wiselka smrodziuszka ale co tam ;) Quote
Chimera Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Manu'][quote name='Chimera']Manu z czego miałaś wianek? I welon-z koronki? Ślicznie to razem wygląda i szczerze mówiąc coś podobnego planuje na swoją łepetynke :D .Wianek niestety ze sztucznych kwiatków, ale welon z najprawdziwszej koronki, nie z firanki, jak niektórzy żartowali :lol: A gdzie takie welony z prawdziwej koronki mozna dostać? W zwykłych salonach czy w jakiś specjalnych miejscach? Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):A my z TZ planujemy ślub na jakiejs fajnej wyspie. Więc i stroje będą trochę inne...jakaś plaża, albo łódz na wodzie...ale sie rozmażyłam. No to chyba bikini i slipki? :roll: Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):A my z TZ planujemy ślub na jakiejs fajnej wyspie. Więc i stroje będą trochę inne...jakaś plaża, albo łódz na wodzie...ale sie rozmażyłam. No to chyba bikini i slipki? :roll: albo i bez - same bananowe spódniczki 8) Quote
Recommended Posts