dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 mama nadzieje ze Wind bedzie miala terminy na 2007 8) Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Cola']Trzeba mocno trzymać kciuki :lol: Nam już dawno 5 latek stukneło.... i nic :niewiem: Dobrze, że pierścionek już jest...hihi tiaaa a my już prawie 7 i bez pierścionka :lol: :lol: :lol: Nam już 7 stuknęło w lutym... :oops: i tez bez pierścionka...(tzn. mam 2 ładne pierscionki, ale zaden z nich nie jest TYM) :lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahah Laz ja tak samo :lol: mam dwa ale nie TE :lol: :lol: :lol: Quote
PaYooK Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ELO!!! Wind fotka fajna tylko jakos tak mi sie kojarzy ze to sztuczne a nie zywa osoba :evilbat: agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Pay, Trudno sie z Toba nie zgodzic ;) Lecz otworz jakikolwiek magazyn (Claudia, Twoj Styl, Cosmo, Playboy, CKM itp.). I? No wlasnie ... rynek nie chce widziec kobiet (i mezczyzn tez) z krwi i kosci, z przebarwieniami, pryszczami, skazami, niedoskonalosciami skory, wlosow i ciala :( Najmniejsze niedoskonalosci nie sa trendy ... Quote
PaYooK Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ELO!!! no coz... ja wole nature ;) :angel: Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Manu'][Agga, rzaaaaadko garnitur nosi, ale jak nosi, to się ładnie prezentuje. : no widze włąsnie... 8) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='PaYooK'] agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat: a załozymy sie kofanie :evilbat: :lol: Quote
Chimera Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 To zdjęcia z naszego 'cywila' bo 'kościelny' jeszcze przed nami :D , Busio (cp) będzie miał juz wtedy skończony rok więc będzie się prezentował wyśmienicie :wink: :D Quote
AnkaW Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):AnkaW napisał(a):Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol: hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;) Masz jak w banku. Quote
PaYooK Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ELO!!!! [quote name='Agga'][quote name='PaYooK'] agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat: a załozymy sie kofanie :evilbat: :lol: slub na zawodach bedzie ! Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!!! [quote name='Agga'][quote name='PaYooK'] agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat: a załozymy sie kofanie :evilbat: :lol: slub na zawodach bedzie ! to ci nie przeszkodzi załozyc garnitur :evilbat: oprucz slubu jeszcze cie kiedys cos czeka :lol: Quote
PaYooK Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ELO!! zapomnij...a zreszta nie mam garnituru :evilbat: jaka rzecz?? :o Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!! zapomnij...a zreszta nie mam garnituru :evilbat: jaka rzecz?? :o to sie kupi.... :lol: Oj pomysl 8) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 chimera extra ja nie moge ja tez kce ,iec iala suknie i ana co by wlozyl nadajnik na palec ;) Ania to juz zabierajcie sie do wycinania psich lapek bo DGM niacy licze ze nie pojda na latwizne i ryz tylko na cos tematycznego ;) hihihihi Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 jakieś znalazłam, oto jedno z nich, z naszą suczką,która oczywiście była na naszym ślubie: i jeszcze jedno: Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ajka, jakiego Ty masz przystojnego męża :o Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 przeca zawsze mówiłam,że to moja ładniejsza połowa :lol: :lol: (i mówiłam serio!! :-? ) Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='AnkaW']Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol: hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;) Noo pewnie, juz czekamy!! :angel: Ajka sliczne zdjecie :angel: Malej sukienke trzabylo zalozyc :lol: Manu czekamy na dalszy ciag zdjec! 8) Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ajka napisał(a):przeca zawsze mówiłam,że to moja ładniejsza połowa :lol: :lol: (i mówiłam serio!! :-? ) No z tym ładniejsza to nie przesadzaj, Tobie tysz niczego nie brakuje, a chłop to chłop, ale normalnie jestem w szoku!!! Uwielbiam takich "niedogolonych" albo jak kto woli "niechlujnie ogolonych" :roll: Quote
Manu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Ech.. nie mam kiedy poskanowac :( Takie jedno jeszcze zeskanowałam wcześniej, a nie wstawiłam: Acha, ta suknia taka prosta, bo krawcowa musiała ją szyc ściśle według moich wskazówek, według rysunków :evilbat: Miała byc taka prościutka, do wianka i po to, aby na jej tle welon był lepiej widoczny. Za to bukiet kwiatów miał być żywą plamą kolorów dla odmiany, ot, taki pomysł... :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 chimera, ajka foty supper i widze, ze nawet piesio znalazl miejsce na slubnym kobiercu ;) Quote
Agga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Piekna foteczki.... Mrowka a twoje kiedy :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Manu fota supper, nie wazne czy oryginal, czy skan wazne ze wstawilas ;) Quote
Chimera Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Manu z czego miałaś wianek? I welon-z koronki? Ślicznie to razem wygląda i szczerze mówiąc coś podobnego planuje na swoją łepetynke :D . Quote
Recommended Posts