Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Cola']Trzeba mocno trzymać kciuki :lol: Nam już dawno 5 latek stukneło.... i nic :niewiem:
Dobrze, że pierścionek już jest...hihi

tiaaa a my już prawie 7 i bez pierścionka :lol: :lol: :lol:

Nam już 7 stuknęło w lutym... :oops: i tez bez pierścionka...(tzn. mam 2 ładne pierscionki, ale zaden z nich nie jest TYM) :lol:

Posted

Pay,

Trudno sie z Toba nie zgodzic ;) Lecz otworz jakikolwiek magazyn (Claudia, Twoj Styl, Cosmo, Playboy, CKM itp.). I? No wlasnie ... rynek nie chce widziec kobiet (i mezczyzn tez) z krwi i kosci, z przebarwieniami, pryszczami, skazami, niedoskonalosciami skory, wlosow i ciala :(
Najmniejsze niedoskonalosci nie sa trendy ...

Posted

To zdjęcia z naszego 'cywila' bo 'kościelny' jeszcze przed nami :D , Busio (cp) będzie miał juz wtedy skończony rok więc będzie się prezentował wyśmienicie :wink: :D

Posted

dbsst napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol:

hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;)

Masz jak w banku.

Posted

ELO!!!!

[quote name='Agga'][quote name='PaYooK']

agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat:

a załozymy sie kofanie :evilbat: :lol:

slub na zawodach bedzie !

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!!

[quote name='Agga'][quote name='PaYooK']

agga mnie w garniturze jush nie zobaczysz wiecej : :evilbat:

a załozymy sie kofanie :evilbat: :lol:

slub na zawodach bedzie !

to ci nie przeszkodzi załozyc garnitur :evilbat:

oprucz slubu jeszcze cie kiedys cos czeka :lol:

Posted

chimera extra ja nie moge ja tez kce ,iec iala suknie i ana co by wlozyl nadajnik na palec ;)

Ania to juz zabierajcie sie do wycinania psich lapek bo DGM niacy licze ze nie pojda na latwizne i ryz tylko na cos tematycznego ;)

hihihihi

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='AnkaW']Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol:
hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;)
Noo pewnie, juz czekamy!! :angel:

Ajka sliczne zdjecie :angel: Malej sukienke trzabylo zalozyc :lol:
Manu czekamy na dalszy ciag zdjec! 8)

Posted

ajka napisał(a):
przeca zawsze mówiłam,że to moja ładniejsza połowa :lol: :lol: (i mówiłam serio!! :-? )
No z tym ładniejsza to nie przesadzaj, Tobie tysz niczego nie brakuje, a chłop to chłop, ale normalnie jestem w szoku!!! Uwielbiam takich "niedogolonych" albo jak kto woli "niechlujnie ogolonych" :roll:

Posted

Ech.. nie mam kiedy poskanowac :( Takie jedno jeszcze zeskanowałam wcześniej, a nie wstawiłam:

Acha, ta suknia taka prosta, bo krawcowa musiała ją szyc ściśle według moich wskazówek, według rysunków :evilbat: Miała byc taka prościutka, do wianka i po to, aby na jej tle welon był lepiej widoczny. Za to bukiet kwiatów miał być żywą plamą kolorów dla odmiany, ot, taki pomysł... :roll: