dadiii Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 sliczna para :loveu: ale nie moge z tego konia co lezy na pierwszym zdjeciu :D Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 o tak taka chce miec sesje z moimi kochanymi konikami :):):) Quote
Aga&Ganja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Basia&Safi']http://i43.tinypic.com/302xcvl.jpg o tak taka chce miec sesje z moimi kochanymi konikami :):):) Widzę, że Ty, tak jak ja jesteś koniarą! :lol: witaj w naszym klubie! :lol: :) Quote
Magnesiatko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Manu napisał(a):Acha, dwa mam już na kompie ! :D PIĘKNA koronka... cudooo... Quote
emhokr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witam(y) ;p od 29.10.2010 zakuci w dyby...dośc przyjemne dyby.. :) jak mawia moja przyjaciółka...slub to nie tylko formalnośc :) póki co był tylko slub cywilny...ale na wiosnę...kościelny :) ze świadkami...ja - mistrzyni głupiej miny... ale jak Bozia rozdawała urodę ja stałam w kolejce po nogi ;) Kochanie, mam ryż w butach po sypaniu... ;) Quote
emhokr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Widzę, że Ty, tak jak ja jesteś koniarą! :lol: witaj w naszym klubie! :lol: :) witam w klubie zakoniowanych :) ślub koscielny będzie w ułańskiej obstawie i jedziemy na koniach :) Quote
Recommended Posts