Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A nam niedawno rozpoczal sie piaty rok "kociolapstwa" ;) Bardzo polecam :-) Fakt, zdjec slubnych po tym sie nie ma ... ale bywaja inne uroki :D No i inne zdjecia ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahahaha G R A T U L U J E :D 5 lat jest sie czym pochwalic ;) Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 W piatek fotografowalam do reklamy prasowej Panne Mloda ;) Skoro nie mam zdjec wlasnych to wkleje swoja wizje rozmarzonego popiersia dziewiczej istoty ;) Ale to za chwile ;) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 czt Ty musisz byc taka zlosliwa pewnie chwila bedzie trwala godzine i ja sie wykoncze z ciekawosci hihihihi ;) czekam czekam czekam :D Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='dbsst']hahahaha ale wlasnie caly problem to taki ze moj juz usidlony po przez zasiedzenie hahahahaha :lol: Dbsst: Zasiedzenie polega na nabyciu prawa własności wskutek długotrwałego wykonywania tego prawa przez osobę nieuprawnioną. Inaczej mówiąc, dana osoba nabywa prawo własności rzeczy przez zasiedzenie wtedy, gdy – mimo braku uprawnień – zachowuje się jak właściciel tej rzeczy przez określony ustawą czas. Warunkami niezbędnymi do zasiedzenia są: 1. posiadanie - samoistne i nieprzerwane, 2. dobra wiara (jako warunek niezbędny w przypadku zasiedzenia rzeczy ruchomych), 3. odpowiedni upływ czasu. ale: Rzecz ruchomą (czyt. TZ) może zasiedzieć wyłącznie posiadacz w dobrej wierze, czyli taki, który z przyczyn usprawiedliwionych nie wie, że prawo własności mu nie przysługuje. Rzecz ruchomą można zasiedzieć wyłącznie w dobrej wierze, w której należy pozostawać nieprzerwanie przez okres 3 lat. Ty Dbsst najwyraźniej jesteś w złej wierze: W złej wierze jest z kolei posiadacz, który wie lub przy dołożeniu należytej staranności powinien wiedzieć, że nie przysługuje mu prawo własności. Ale nie martw się: W razie jednak wątpliwości stosuje się ustawowe domniemanie dobrej wiary. Czyli idź w zaparte, że nie wiedziałaś i działasz w dobrej wierze. Jakby co, będziemy udawać, że nie wiemy, że Ty w złej wierze :lol: Quote
Pasavera Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :o :angel: :angel: :angel: :angel: Ale taka jedwabista jest :lol: 8) Super! Wind czekamy na Pana Młodego 8) :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Cola Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Superaśne zdjęcie. :) dbsst musimy coś zrobić z naszymi chłopami..... Trza ich usidlić :evilbat: inaczej to mnie mama i "teściowa" zamęczą (mama o slub, a teściowa o dziecko :lol: ) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masz jeszcze cosik 8) plizzzzzzzzz Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Cola']Superaśne zdjęcie. :) dbsst musimy coś zrobić z naszymi chłopami..... Trza ich usidlić :evilbat: inaczej to mnie mama i "teściowa" zamęczą (mama o slub, a teściowa o dziecko :lol: ) hahaha dobra ja skombinuje dzwig a Ty moce sznury zwiazemy ich i zawieziemy do kosciola hahhaa Quote
Manu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Mrówka, kalie tez tam były, a co więcej, to nie pamiętam :oops: Mnie o kolory chodziło wtedy :roll: Agga, rzaaaaadko garnitur nosi, ale jak nosi, to się ładnie prezentuje. Wind, w czerwcu będa cztery lata już :o I wszystkim dziękuję za pochwały :D Ale to się należą głównie fotografowi, zawodowy ale nasz kolega i dlatego mieliśmy niezły ubaw - wyluzował nas dobrze... :lol: Niepoznałyście mnie może przez włosy :lol: Zapuszczałam je specjalnie na ślub, trzy miesiace później ścięłam :evilbat: Ja mam takie, ze długie wyglądają koszmarnie, musi byc trwała, a ta się trzyma dobrze góra miesiąc :-? Przez większość życia mam więc krótkie włosy :) Coś tam by się jeszcze znalazło, wklejac ? :roll: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Pasavera, Wiesz jak to jest, w gazetach kobialki tylko takie jedwabiste chca ogladac ;) Wiec coz .... robie na jedwab z satyna ;) Co zreszta bardzo lubie :-) I to byla Panna Mloda bez Pana Mlodego :( Cola, dbsst, Trzymam kciuki za skutecznosc sidel :ghost_2: Quote
Pasavera Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Manu napisał(a):Coś tam by się jeszcze znalazło, wklejac ? :roll: No pewnie :angel: Wind mi też się takie podobają :wink: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Manu']Mrówka, kalie tez tam były, a co więcej, to nie pamiętam :oops: Mnie o kolory chodziło wtedy :roll: Agga, rzaaaaadko garnitur nosi, ale jak nosi, to się ładnie prezentuje. Wind, w czerwcu będa cztery lata już :o I wszystkim dziękuję za pochwały :D Ale to się należą głównie fotografowi, zawodowy ale nasz kolega i dlatego mieliśmy niezły ubaw - wyluzował nas dobrze... :lol: Niepoznałyście mnie może przez włosy :lol: Zapuszczałam je specjalnie na ślub, trzy miesiace później ścięłam :evilbat: Ja mam takie, ze długie wyglądają koszmarnie, musi byc trwała, a ta się trzyma dobrze góra miesiąc :-? Przez większość życia mam więc krótkie włosy :) Coś tam by się jeszcze znalazło, wklejac ? :roll: A coz to za pytanie :evilbat: wklejac Wind trzymaj trzymai i aparacik grzej ;) Quote
Cola Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Trzeba mocno trzymać kciuki :lol: Nam już dawno 5 latek stukneło.... i nic :niewiem: Dobrze, że pierścionek już jest...hihi Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Manu, A ja uwazam, ze fajnie Ci w dlugich wlosach. Co nie oznacza, ze nie fajnie Ci w krotkich ;) Lecz moze dla odmiany zaczniesz zapuszczac na wiosne, co? No i oczywiscie gratuluje stazu :-) I wklejac! Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Cola, To Ty najbardziej zaangazowana z nas jestes :-) Ho, ho, ho ... piec lat i na dodatek jest pierscionek :-) No to jak latem czy na jesieni? 8) Kiedy mam rezerwowac termin? ;) Quote
Cola Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hihi.....wątpię czy tak szybko się uda go zaciągnąć przed ołtarz :wink: ..... a o weselu wiosną lub jesienią to raczej można zapomnieć (na pewno wszystkie terminy są pozajmowane). Na pewno zrobię u Ciebie rezerwację z rocznym wyprzedzeniem :wink: :D Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Cola']Trzeba mocno trzymać kciuki :lol: Nam już dawno 5 latek stukneło.... i nic :niewiem: Dobrze, że pierścionek już jest...hihi tiaaa a my już prawie 7 i bez pierścionka :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a ja pierscionek przemilcze bo moj powiedzial ze jestem niegrzeczna i co najwyzej z gumy do zucia dostane ;) hahahahha Quote
Cola Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 oj...dziewczyny mało się staracie :evilbat: Ja się już dawno temu postarałam :evilbat: Kiedyś o ślubie też była rozmowa...... (ale ja byłam młoda......jaka ja byłam głuuupia ;) ) Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahahahhaha na cale szczescie bo teraz bedziesz miec PIEKNE fotografie a wczesniej to nie wiadomo kogo bys zatrudnila na ta wazna uroczystosc :) Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 kurde nie no my też już rozmawialiśmy o ślubie - że kiedyś na pewno :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a my nie rozmawiamy bo mi moj calki i pierwiastki wyciagnal i powiedzial ze w 2007 sobie mnie wezmie :evilbat: romantyk :lol: Quote
Cola Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst to prawda..teraz to będę miała fotaski cud miód.... Tylko trza ustalić datę :lol: Do 2007 trochę daleko :wink: malawaszko Mój to kiedyś chciał mnie zaciągnąć przed ołtarz, ale ja nie chciałam :evil: Quote
Recommended Posts