Agga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 JoannaP ale super zdjecia....ja bym musiała poszukac tez takich zabytków :wink: Quote
LAZY Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jak znajdę chwilke to wkleje tutaj moich rodziców itd. Tamte fotki maja swoj charakter minionych lat...JoannaP super zdjecie, zrobiło nam się tak fajnie nastrojowo... :) Quote
asher Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 JoannaP, piekne :D Czy wasi dziadkowie mają też może takie zdjęcia stylizowane na obraz? :wink: U mojej Babci wisi taka przerabiana fotka na ścianie. Kiczowata, jak nie wiem co, ale też ma swój klimat :fadein: Quote
julita104 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 to ja sie pochwale bo mam juz swoje foteczki od fotografa :-) jeszcze przygotowania... uwaga! wyruszamy!!! pod kosciółkiem - pełen stresik w trakcie... juz po - zbieram kasiorke :P i weselno -przytulankowe :-) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Julitko, napisze jeszcze raz że ślicznie wyglądałaś, a razem widać, że się wzajemnie wypełniacie. Te dni które spędziliście ze sobą przed ślubiem niech Bóg w dzieciach Wam wynagrodzi :lol: :lol: :lol: :lol: i każdego nowego dnia Kochajcie się jeszcze mocniej :) Quote
julita104 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dzieki Dagusiu!!! :buzi: Kazdy nam zyczyl blizniakow :P wiec tych dzieci az tak duzo nie chcemy mamy juz dwojke wlochatych i to przedslubnych :oops: Narazie sobie jednego bobabska zmajstrujemy :-) Quote
Wind Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 julitko, Powtorze jeszcze raz :-) Piekna, cudowna, wspaniala z Was para, a fotograf stanal na wysokosci swego zadania :-) Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze, grzecznej gromadki dzieciakow, zero trosk i samej milosci :D :D :D Quote
banjo Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 śliczne foteczki wstawiacie i chcę jeszcze... i jeszcze więcej takich szczęśliwych zakochanych par :D ps dziś mijają 2 miesiące od mojego ślubu :D :P :D ... a tydzień temu byłam na ślubie mojej przyjaciółki :D (moja siora była świadkową i oczywiscie zorganizowałyśmy wieczór panieński...było wesoło :wink: ) Quote
Agga Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Wind napisał(a):julitko, Powtorze jeszcze raz :-) Piekna, cudowna, wspaniala z Was para, a fotograf stanal na wysokosci swego zadania :-) Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze, grzecznej gromadki dzieciakow, zero trosk i samej milosci :D :D :D Tez sie do tego przykładam !!! a my tez bedziemy miec wspaniałego fotografa na slubie...prawda WInd? :lol: Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agga napisał(a):No nie wierze taka cisza :roll: To bierz sie do roboty... :lol: Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):No nie wierze taka cisza :roll: To bierz sie do roboty... :lol: No LAZY kochana ja czekam na ciebie...wkoncu razem idziemy do ołtarza...obiecałas... Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agga napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):No nie wierze taka cisza :roll: To bierz sie do roboty... :lol: No LAZY kochana ja czekam na ciebie...wkoncu razem idziemy do ołtarza...obiecałas... Swiadkowa masz zapewniona...ja jestem zwarta i gotowa! :D Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Tu juz zbieraj kase na slub... :lol: ale ja mowiłąm o czym innym 8) Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agga napisał(a):Tu juz zbieraj kase na slub... :lol: ale ja mowiłąm o czym innym 8) Hmm...zaczynam sie bac... :o :evilbat: To będzie niezapomniany NASZ slub!!! :P Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Oj tak.... A teraz juz siedzimy cicho bo nas wywala :roll: Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agga napisał(a):Oj tak.... A teraz juz siedzimy cicho bo nas wywala :roll: Myslisz, ze za takie "upodobania" moga nas wywalic? :oops: :roll: Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Oj tak.... A teraz juz siedzimy cicho bo nas wywala :roll: Myslisz, ze za takie "upodobania" moga nas wywalic? :oops: :roll: nie za upodobania kochana tylko za gadanie...sama wiesz jak to jest ... Quote
nathaniel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Przebrnęłam przez cały wątek. Świetne zdjęcia... zobacyzmy jak mi pójdzie z robieniem zdjęć we wrześniu. Pozdrawiam wszystkich zaobrączkowanych i tych jeszcze nie ;) Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agga']Ale zastój:shake: Już niedługo ;) Ja zmieniam stan cywilny 19 maja ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja wstawię kilka fotek mojej siostry z sesji! :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, że nie będzie zła! :evil_lol::evil_lol: Jak się podobają :cool3::cool3: ? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 bardzo ładne zdjecia :loveu:i dobrana parka Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):bardzo ładne zdjecia :loveu:i dobrana parka Też tak myślę! :multi::loveu: Quote
Recommended Posts