julita104 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 jako swiezo upieczona zona moge dołączyc do tej galerii narazie tylko amatorskie, ale jak wroce z podrozy to sie pochwale profesjonalnymi :-) Quote
Monia_ Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Fajnie, że zdjęcia się podobały :D A co do dialogów na tematy sercowe, aż miło się je czyta. Szczególnie teraz... :lol: Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher-ale mnie podniosłas na duchu julita-nonono szczescia zycymy Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a):asher-ale mnie podniosłas na duchu Zawsze do usług 8) :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 rety foty piękne, ale ja chyba nie mogę tu narazie zaglądać :( - Asher powiedz mi też coś takiego fajnego jak Olkowi :evilbat: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Waszka, ty też masz fajny charakter :lol: Ale oprócz tego ładna z ciebie dziewczyna 8) Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 nie żaaartuuujjjj :evilbat: :lol: ale i tak nie mogę tych fotek oglądać :oops: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Waszka, wyjątkowo nie żartuję. Fajna, mądra i ładna z ciebie dziewczyna, na dodatek o wspaniałym serduchu :fadein: Quote
AniaZi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Monia i Julitka super zdjęcia :D :D A Ty Waszeczko glowa do gory :evil: Też będziesz miała białą, bezową,ecri, cappucino czy inna taką kiecke :D I odcisk na palcu od obrączki :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 a to samochod ktorym moja przyjaciolka jechala do slubu... piekny, ale okropnie w nim niewygodnie :) kiedy nim jechalismy (zalapalam sie jako swiadkowa) z kosciola na wesele, to dach zaczal przeciekac i lalo nam na glowe :lol: no i szlag trafil weselne fryzury :lol: Quote
Monia_ Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ana&Tosia - i nawzajem! :lol: Co do samochodu to :sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja też coś wrzucę, aczkolwiek zdjęcia nie są najlepszej jakości i jst ich niewiele, ale co tam :P Ślub Kuzynki Przed domem Pani Młodej, zadowoleni, uśmiechnięci to moja rodzinka prawie w komplecie (od prawej JA, moja siostra Alexa, jej chłopak Łukasz i mamuśka ) tata wdał się w role fotografa Młodzi przyjechali do Kościoła Oczywiście nie obyło się bez ryżu i grosików na szczęście Takim pysznym tortem się objadaliśmy A potem była zabawa --> zdjęcia w galeri Oskarka (zapraszamy) Pozdrawiamy! Quote
malawaszka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 :o :o :o Daga Panna Młoda ma na imię Maryla??!! :o :o :o Studiowała ze mną :o :o :o Quote
asher Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 malawaszka napisał(a)::o :o :o Daga Panna Młoda ma na imię Maryla??!! :o :o :o Studiowała ze mną :o :o :oHashaha, Waszka, nie zdumiewaj się tak, świat jest mały :lol: Ja, jak się okazało byłam na roku z kolegą coztego :lol: Quote
Evelina Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Swiat jest maly, serio. Do moich znajomych w Paryzu, z Australii, przyjechala ich dobra przyjaciolka, ktora okazala sie kolezanka szkolna mojej tesciowej :o Quote
Teklunia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 chyba dam ogloszenie na tym forum: kto mnie zna? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 malawaszka napisał(a)::o :o :o Daga Panna Młoda ma na imię Maryla??!! :o :o :o Studiowała ze mną :o :o :o Świat rzeczywiście jes mały! tak moja kuzyneczka to Maryla :) P.S jak byliśmy w Stanach to mój tata spotkał swoją koleżankę z dawnych czasów ---> to dopiero było spotkanie Quote
XXL Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 super tort ! ja chce taki wszamac mniam ;D ale oglnie slubow nie lubie :D Quote
ania14p Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A mogą być zdjęcia „dorosłych dzieci”? I tak będą, bo obiecałam Moni :lol: ! Na naszym ślubie oczywiście nikt nie zabrał aparatu :oops: , a gości było bardzo malutko (to były drugie podejścia), więc wspólne zdjęcia mamy tylko na balkonie, u nas w domu, było to przed 11 laty, w listopadzie. Gościem honorowym był Dag, bokser mojej Teściowej ( od tygodnia za TM :( ) Pozdrawiamy, Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami Quote
Monia_ Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Wreszcie się doczekałam :klacz: Ale fajnie, że się wkleiliście :lol: Dobrze, że dwa takie dobre serduszka się spotkały! Duuużo szczęścia na kolejne dni życia dla Was i wszystkich Waszych futrzaków - ciekawe czy wiedzą jacy z nich szczęściarze :hmmmm: Dzięki Aniu! :buzi: Quote
Teklunia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 no to i ja wkleje cos nie do konca slubnego, ale tematycznie pokrewnego :) ja i TZ po 4 latach razem i po roczku wspolnego mieszkania... Quote
JoannaP Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Z mojego ślubu nie mam zeskanowanych, zresztą - i tak nie aktualne, więc szkoda fatygi. Natomiast mam zdjęcie zdjęcia - stoi u mojego Taty w domu. Fotka pochodzi z chyba 1934 roku, a są na niej moja Babcia (1914-1988) i Dziadek (1909-1939) Quote
Recommended Posts