AniaZi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 TEN dzien byl 7 września 2002 :D :D :D Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ana&Tosia napisał(a):TEN dzien byl 7 września 2002 oooooo, to juz ladny stazyk :D PS. moj pies ma na imie TEN :lol: Quote
olekg89 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło :cry: kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje :( ,bożadna mnie niechce :cry: Taki mój los :evil: Quote
Wind Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 LAZY napisał(a):Jak dla mnie zdjęcie bardzo ładne! Slicznie na nim wyglądacie! A najwazniejsze abyscie ten piękny dzien mieli glęboko w serduszku, zeby Wam sie fotki podobały. One maja przede wszystkim przypominac o tym dniu, cała reszta jest mniej wazna. Swieta racja! Najwazniejszy jest aspekt emocjonalny jaki wiaze nas ze szczegolnymi chwilami :-) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 olekg18 napisał(a):Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło :cry: kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje :( ,bożadna mnie niechce :cry: Taki mój los :evil: Olek pogadamy za 10 lat :wink: Quote
olekg89 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jestem jakąs nieparzysta połówką jabłka :( No popatrz zawsze jak ja coś czuje to nigdy nic z tego nie ma :( No ale cuż nie kazdy może byc przystojny :)Pieprzyc to bede sam jak palec w dupieee Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ana&Tosia napisał(a):To wstawiam zdjęcie z kiczowatym tłem i kolumienkami :oops: :oops: :oops: ej, tło nieważne, ważne, że wy ładnie wyszliście :D olekg18 napisał(a):Jestem jakąs nieparzysta połówką jabłka :( No popatrz zawsze jak ja coś czuje to nigdy nic z tego nie ma :( No ale cuż nie kazdy może byc przystojny :)Pieprzyc to bede sam jak palec w dupieee Olekq, gadasz jak stary dziad :evil: Ja całe liceum zakochiwałam się nie w tym co trzeba :lol: Dopiero później się zmieniło :wink: Quote
olekg89 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 tiaaa jestem prezeca stary maga ja juz mam takie zycie ze zawsze cierpie :-? ale przyzwyczaiłem sie do tego Quote
Koma Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 olek nie jesteś sam ;) Ale głowa do góry :kciuki: jest jeszcze czas :lol: Quote
Monia_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Apropos powyższych postów: "co jest komu pisane, to mu się zawsze na drodze rozkraczy" :lol: Tak, więc cierpliwości! Tyle tu ślicznych zdjęć, to ja też wstawię swoje choć nie wiem czy takie ładne. Jakość nie najlepsza, bo sama skanowałam zdjęcia a z techniką jestem na bakier. Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 olekg18 napisał(a):maga ja juz mam takie zycie ze zawsze cierpie :-? ale przyzwyczaiłem sie do tego :o :o no wiesz! To ja sobie próbuję tłumczyć, ze jeszcze pewnie (mam nadzieję) tyle przede mną, a na pewno mam więcej lat niz ty. Na pewno więcej :-? Quote
olekg89 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga no pewno bo ja mam 16 :evilbat: Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 olekg18 napisał(a):Jestem jakąs nieparzysta połówką jabłka :( No popatrz zawsze jak ja coś czuje to nigdy nic z tego nie ma :( No ale cuż nie kazdy może byc przystojny :)Pieprzyc to bede sam jak palec w dupieeeJa sie dziewczynom nie dziwie, ze Cie nie chca :-? Z takim slownictwem to ja dziekuje :-? Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 olekg18 napisał(a):Maga no pewno bo ja mam 16 :evilbat: to na pewno mam więcej :lol: choc podobno każdy dogomaniak ma 16 8) :lol: :lol: :lol: Evelina napisał(a):Ja sie dziewczynom nie dziwie, ze Cie nie chca :-? Z takim slownictwem to ja dziekuje :-? no to Evelina przywaliła z grubej rury :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ana&Tosia rozczarowałam się, myślała, że naprawdę będzie kiczowato, a zdjęcie jest bardzo ładne 8) :wink: Monia, zdjęcia sa super :D Aż z nich bije ta wielka radość, jaką wtedy czuliście :D Evelina, ja też myślę, że Olka żadna nie zechce, ale nie z powodu słownictwa, tylko dlatego, że on ciągle tak strasznie jęęęczy 8) Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 NIEAKTUALNEE to co mówiłem :D Jestem taki szczesliwy,ale nieważne dlaczego :D Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a):Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje ,bożadna mnie niechce Taki mój los a potem: NIEAKTUALNEE to co mówiłem Jestem taki szczesliwy,ale nieważne dlaczego no prosze, wyglada na to, ze Olek w ciagu kilkunastu godzin poznal dziewczyne swoich marzen, zakochal sie i chyba nawet planuje slub... :wink: Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Slub moze nie ,ale marzenia sie spełniły :D Dziewczyna idealna :oops: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a):Dziewczyna idealna :oops:Nie istnieją takie :evilbat: :lol: Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 heheh to siem okaże :lol: asher-ty czarownico :lol: (zartuje oczywisciie) P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :D :evilbat: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a):P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :D :evilbat:No co ty! Oczywiście, że jesteś szpetny, ale masz po prostu fajny charakter :evilbat: :wink: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):olekg18 napisał(a):P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :D :evilbat:No co ty! Oczywiście, że jesteś szpetny, ale masz po prostu fajny charakter :evilbat: :wink: :o :roflt: :roflt: :roflt: no i mnie brzucho rozbolało 8) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a): P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :evilbat: asher napisał(a):No co ty! Oczywiście, że jesteś szpetny, ale masz po prostu fajny charakter :evilbat: hahaha - na tej dogomanii to sie czlowiek moze dowartosciowac ;) Quote
Recommended Posts