Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło :cry: kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje :( ,bożadna mnie niechce :cry: Taki mój los :evil:

Posted

LAZY napisał(a):
Jak dla mnie zdjęcie bardzo ładne! Slicznie na nim wyglądacie! A najwazniejsze abyscie ten piękny dzien mieli glęboko w serduszku, zeby Wam sie fotki podobały. One maja przede wszystkim przypominac o tym dniu, cała reszta jest mniej wazna.

Swieta racja! Najwazniejszy jest aspekt emocjonalny jaki wiaze nas ze szczegolnymi chwilami :-)

Posted

olekg18 napisał(a):
Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło :cry: kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje :( ,bożadna mnie niechce :cry: Taki mój los :evil:

Olek pogadamy za 10 lat :wink:

Posted

Jestem jakąs nieparzysta połówką jabłka :( No popatrz zawsze jak ja coś czuje to nigdy nic z tego nie ma :( No ale cuż nie kazdy może byc przystojny :)Pieprzyc to bede sam jak palec w dupieee

Posted

Ana&Tosia napisał(a):
To wstawiam zdjęcie z kiczowatym tłem i kolumienkami :oops: :oops: :oops:

ej, tło nieważne, ważne, że wy ładnie wyszliście :D

olekg18 napisał(a):
Jestem jakąs nieparzysta połówką jabłka :( No popatrz zawsze jak ja coś czuje to nigdy nic z tego nie ma :( No ale cuż nie kazdy może byc przystojny :)Pieprzyc to bede sam jak palec w dupieee

Olekq, gadasz jak stary dziad :evil: Ja całe liceum zakochiwałam się nie w tym co trzeba :lol: Dopiero później się zmieniło :wink:

Posted

Apropos powyższych postów: "co jest komu pisane, to mu się zawsze na drodze rozkraczy" :lol: Tak, więc cierpliwości!
Tyle tu ślicznych zdjęć, to ja też wstawię swoje choć nie wiem czy takie ładne.

Jakość nie najlepsza, bo sama skanowałam zdjęcia a z techniką jestem na bakier.

Posted

olekg18 napisał(a):
maga ja juz mam takie zycie ze zawsze cierpie :-? ale przyzwyczaiłem sie do tego

:o :o
no wiesz! To ja sobie próbuję tłumczyć, ze jeszcze pewnie (mam nadzieję) tyle przede mną, a na pewno mam więcej lat niz ty. Na pewno więcej :-?

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja sie dziewczynom nie dziwie, ze Cie nie chca :-?
Z takim slownictwem to ja dziekuje :-?

Posted

olekg18 napisał(a):
Maga no pewno bo ja mam 16 :evilbat:

to na pewno mam więcej :lol: choc podobno każdy dogomaniak ma 16 8) :lol: :lol: :lol:

Evelina napisał(a):
Ja sie dziewczynom nie dziwie, ze Cie nie chca :-?
Z takim slownictwem to ja dziekuje :-?

no to Evelina przywaliła z grubej rury :lol:

Posted

Ana&Tosia rozczarowałam się, myślała, że naprawdę będzie kiczowato, a zdjęcie jest bardzo ładne 8) :wink:

Monia, zdjęcia sa super :D Aż z nich bije ta wielka radość, jaką wtedy czuliście :D

Evelina, ja też myślę, że Olka żadna nie zechce, ale nie z powodu słownictwa, tylko dlatego, że on ciągle tak strasznie jęęęczy 8)

Posted

olekg18 napisał(a):
Wiecie co poryczałem sie wa mać :evilbat: Tak obejzałem cała galerie i mi tam sie smutno zrobiło kurcze wszyscy ładnie wygladaliscie w tym szczegolnym dniu .Ja takiego dnia nie przeżyje ,bożadna mnie niechce Taki mój los

a potem:
NIEAKTUALNEE to co mówiłem Jestem taki szczesliwy,ale nieważne dlaczego

no prosze, wyglada na to, ze Olek w ciagu kilkunastu godzin poznal dziewczyne swoich marzen, zakochal sie i chyba nawet planuje slub... :wink:

Posted

olekg18 napisał(a):
P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :D :evilbat:
No co ty! Oczywiście, że jesteś szpetny, ale masz po prostu fajny charakter :evilbat:
:wink:

Posted

asher napisał(a):
olekg18 napisał(a):
P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :D :evilbat:
No co ty! Oczywiście, że jesteś szpetny, ale masz po prostu fajny charakter :evilbat:
:wink:

:o :roflt: :roflt: :roflt:
no i mnie brzucho rozbolało 8)

Posted

olekg18 napisał(a):

P.S.chyba jednak nie jestem aż tak szpetny :evilbat:

asher napisał(a):

hahaha - na tej dogomanii to sie czlowiek moze dowartosciowac ;)