Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 takatuka, To jeszcze raz gratuluje :-) Pieknie poradzilas sobie z biela Panny Mlodej :-) Quote
takatuka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wind napisał(a):takatuka, To jeszcze raz gratuluje :-) Pieknie poradzilas sobie z biela Panny Mlodej :-) Dzięki :D Quote
Teklunia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 a jak wykonac slynne "Mozesz pocalowac panne mloda"? :wink: Quote
sh_maniak Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wind napisał(a):sh_maniak napisał(a):wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink: Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll: Hmmm ... tak z zawodowego punktu widzenia patrzac, to troche dziwne, ze Mlodzi przygotowuja wszystko z ogromna uwaga i poswieceniem (rowniez finansowym), a pamiatke z tego wydarzenia maja w postaci zdjec robionych przez ... mame ;) Tak wesele przygotowane pod kazdym względem idealnie i fotografował pieknym :angel: aparatem jakis chłopak, nie moja mama ( ona robiła fotki dla nas :wink: , czyli gości weselnych) carotina napisał(a):Czy to nie Dębki, przypadkiem? :P są :wink: asher napisał(a):sh_maniak, gratulacje :D :angel: a czego :roll: Quote
asher Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 sh_maniak napisał(a):asher napisał(a):sh_maniak, gratulacje :D :angel: a czego :roll:A to nie twój ślub??? To sorki za gafę :oops: :lol: Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 isabelle napisał(a):Evelina napisał(a):Ciekawe czy sa zdjecia mlodych po odejsciu od oltarza - znaczy tuz po wyjsciu z wody :lol: :lol: :lol: To dopiero by bylo piekne zdjecie na sciane :lol: Hihi, pewnie sa, ale mi ich nie przegrano. :wink: Wind Z drugiej strony czesto niby zawodowi fotograficy potrafia zrobic taka kaszane, ze az wstyd To prawda, na moim slubie zdjecia robione przez "zawodowca" sa totalnym nieporozumieniem, na szczescie kolega tez focil i jakas pamiatka jest. :-? Ja też mam taką lipe z własnegu ślubu :x A ustawiał nas chyba z godzine, aż mi sie słabo robiło :-? Quote
sh_maniak Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 asher napisał(a):sh_maniak napisał(a):asher napisał(a):sh_maniak, gratulacje :D :angel: a czego :roll:A to nie twój ślub??? To sorki za gafę :oops: :lol: mój :o no co ty :wink: mnie nikt nie chce za żonę :cry: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Mnie też nie i wcale się tym chłopom nie dziwię. Na ich miejscu tez bym sie za żonę nie chciała :wink: Mam strasznie trrrrudny charakter :evilbat: :lol: Quote
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Faceci sa daremni :-? Caharkterek to najważniejsze u kobitek 8) Quote
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Teklunia napisał(a): a jak wykonac slynne "Mozesz pocalowac panne mloda"? :wink: nie było pewnie, czyli ślub nieważny :lol: Quote
isabelle Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 sh_maniak napisał(a):Teklunia napisał(a): a jak wykonac slynne "Mozesz pocalowac panne mloda"? :wink: nie było pewnie, czyli ślub nieważny :lol: a co za problem? aparaty z ust i do dziela! :wink: :P Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Teraz w weekend i ja się bawię na Weselochu w Praku, więc zieleń gwarantowana. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że jakieś zdjecia bedą to powstawiam :) Kreacja już przygotowana i wisi, wsyztsko dopięte na ostatni guzik, teraz tylko czekać do soboty :) Quote
Wind Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Daga, Milej zabawy :-) Czy bedziesz tam moze swiadkowac? A ja wciaz czekam na najbardziej wyczekiwany slub Dogomaniakow :D Chyba wszyscy wiedza o kogo mi chodzi 8) Quote
Wind Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Niestety nie byl to slub zadnej z Dogomaniaczek, ale pare mialam urodziwa :-) Zdjecia slubne po mojemu :-) Quote
AniaZi Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ehhh postanowiłam się tak nieśmialo ujawnić :oops: :oops: i jeszcze kilka fotek, ale są słabej jakości, bo robione z filmu dvd :oops: Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Śliczne, piękne, zachwycające :fadein: :D :klacz: Quote
Teklunia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 no, dziewczyny! takie piekne zdjecia a takk sie dlugoo ukrywalyscie z nimi... :wink: wszystkie pozostale mezatki - WSTAWIAC TU SZYBKO FOTKI!!! 8) Quote
AniaZi Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ja się wstydałam, bo nie mieliśmy fachowego fotografa :oops: I nawet mieliśmy sesję w studio :o :o A teraz widzę, żeto nie jest trendy, więc nie wstawiam :oops: Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Oj, tam trendy :roll: Przecież nie to ładne, co modne, tylko to co się komu podoba :wink: Wstawiaj migusiem! Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ana&Tosia, wstwiaj szybciutko wszystko co masz :D czego tu sie wstydzic? nas? :wink: Quote
AniaZi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 To wstawiam zdjęcie z kiczowatym tłem i kolumienkami :oops: :oops: :oops: chcieliście to macie :D Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 no, dziekujemy bardzo :) a kiedy byl ten szczesliwy dzien? :) Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jak dla mnie zdjęcie bardzo ładne! Slicznie na nim wyglądacie! A najwazniejsze abyscie ten piękny dzien mieli glęboko w serduszku, zeby Wam sie fotki podobały. One maja przede wszystkim przypominac o tym dniu, cała reszta jest mniej wazna. Quote
Recommended Posts