Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink:

Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll:

Hmmm ... tak z zawodowego punktu widzenia patrzac, to troche dziwne, ze Mlodzi przygotowuja wszystko z ogromna uwaga i poswieceniem (rowniez finansowym), a pamiatke z tego wydarzenia maja w postaci zdjec robionych przez ... mame ;)

Tak wesele przygotowane pod kazdym względem idealnie i fotografował pieknym :angel: aparatem jakis chłopak, nie moja mama ( ona robiła fotki dla nas :wink: , czyli gości weselnych)

carotina napisał(a):
Czy to nie Dębki, przypadkiem? :P

są :wink:

asher napisał(a):
sh_maniak, gratulacje :D :angel:

a czego :roll:

Posted

isabelle napisał(a):
Evelina napisał(a):
Ciekawe czy sa zdjecia mlodych po odejsciu od oltarza - znaczy tuz po wyjsciu z wody :lol: :lol: :lol:
To dopiero by bylo piekne zdjecie na sciane :lol:

Hihi, pewnie sa, ale mi ich nie przegrano. :wink:

Wind
Z drugiej strony czesto niby zawodowi fotograficy potrafia zrobic taka kaszane, ze az wstyd

To prawda, na moim slubie zdjecia robione przez "zawodowca" sa totalnym nieporozumieniem, na szczescie kolega tez focil i jakas pamiatka jest. :-?

Ja też mam taką lipe z własnegu ślubu :x A ustawiał nas chyba z godzine, aż mi sie słabo robiło :-?

Posted

asher napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
asher napisał(a):
sh_maniak, gratulacje :D :angel:

a czego :roll:
A to nie twój ślub??? To sorki za gafę :oops: :lol:

mój :o
no co ty :wink: mnie nikt nie chce za żonę :cry:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Teklunia napisał(a):

a jak wykonac slynne "Mozesz pocalowac panne mloda"? :wink:

nie było pewnie, czyli ślub nieważny :lol:

a co za problem?
aparaty z ust i do dziela! :wink: :P

Posted

Teraz w weekend i ja się bawię na Weselochu w Praku, więc zieleń gwarantowana. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że jakieś zdjecia bedą to powstawiam :)
Kreacja już przygotowana i wisi, wsyztsko dopięte na ostatni guzik, teraz tylko czekać do soboty :)

Posted

Daga,

Milej zabawy :-) Czy bedziesz tam moze swiadkowac?

A ja wciaz czekam na najbardziej wyczekiwany slub Dogomaniakow :D Chyba wszyscy wiedza o kogo mi chodzi 8)

Posted

ja się wstydałam, bo nie mieliśmy fachowego fotografa :oops: I nawet mieliśmy sesję w studio :o :o A teraz widzę, żeto nie jest trendy, więc nie wstawiam :oops:

Posted

Jak dla mnie zdjęcie bardzo ładne! Slicznie na nim wyglądacie! A najwazniejsze abyscie ten piękny dzien mieli glęboko w serduszku, zeby Wam sie fotki podobały. One maja przede wszystkim przypominac o tym dniu, cała reszta jest mniej wazna.