banjo Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 dziś mija już miesiąc od ślubu, z tej okazji jeszcze coś tu dorzucę :wink: :D :P :D tuż po :wink: siostra- świadkowa z TZ impreza poślubna :D Quote
sh_maniak Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Bajkowy był ten slub i wesele :angel: kapliczka :D wszędzie kwiaty :D nawet kwatowa łódka ( ślub nadnorski to był) troche rozmazane :oops: Quote
Teklunia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 o jak slicznie :D kapliczka jak marzenie... fajnie by sie bylo przejsc tamta drozka :oops: Quote
sh_maniak Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 oj na tym weselu było pełno romantycznych elementów .... konie szły przed autem nowozeńców itd itd :D Quote
LAZY Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Więcej zdjec, wiecej zdjęc!!! Jak pięknie...ahhh...az sie rozmarzyłam.... :roll: Quote
sh_maniak Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink: Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll: Quote
Teklunia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 i mlodej pary wiecej... jesli sie da :oops: Quote
isabelle Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dla odmiany nieco inna sceneria, czyli slub podwodny :wink: Quote
carotina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 sh_maniak napisał(a):Bajkowy był ten slub i wesele :angel: kapliczka :D wszędzie kwiaty :D nawet kwatowa łódka ( ślub nadnorski to był) troche rozmazane :oops: Czy to nie Dębki, przypadkiem? :P Quote
asher Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 sh_maniak, gratulacje :D :angel: Niemoge się powstrzymać - panstwo młodzi mają na tych fotkach miny rasowych kretynów :lol: Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 asher napisał(a):Niemoge się powstrzymać - panstwo młodzi mają na tych fotkach miny rasowych kretynów :lol: ja myśle, że panna młoda usiłowała się uśmiechnąć do zdjęcia :lol: :lol: Quote
Evelina Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ciekawe czy sa zdjecia mlodych po odejsciu od oltarza - znaczy tuz po wyjsciu z wody :lol: :lol: :lol: To dopiero by bylo piekne zdjecie na sciane :lol: Quote
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 sh_maniak napisał(a):wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink: Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll: Hmmm ... tak z zawodowego punktu widzenia patrzac, to troche dziwne, ze Mlodzi przygotowuja wszystko z ogromna uwaga i poswieceniem (rowniez finansowym), a pamiatke z tego wydarzenia maja w postaci zdjec robionych przez ... mame ;) Quote
tajdzi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wind napisał(a):sh_maniak napisał(a):wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink: Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll: Hmmm ... tak z zawodowego punktu widzenia patrzac, to troche dziwne, ze Mlodzi przygotowuja wszystko z ogromna uwaga i poswieceniem (rowniez finansowym), a pamiatke z tego wydarzenia maja w postaci zdjec robionych przez ... mame ;) Moja koleżanka zrobiła podobnie... Zatrudniła znajomą, fotografa amatora i liczyła na zdjęcia od rodziny... Tak sie stało, że ja się tam pojawiłam ;) No i z moją 1Gb kartą poszalałam ;) Wszędzie się wepchnęłam Pstryknęłam to i owo jedno wesołe, jedno podczas przygotowań, jedno pozowane itp ;) co się okazało? Że połowa zdjęć w albumie jest mojego autorstwa Quote
tajdzi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 i próbeczka ;) Wiem, że są przepalone, ale uczem siem uczem ;) Quote
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 tajdzi napisał(a):Wind napisał(a):sh_maniak napisał(a):wszystko na tym slubie było przepiekne i dopracowane z największą starannością :wink: Zdjęcia robiła moja mama, czyli te co sa nie nadaja sie do niczego :( ... może cos wyskrobie jeszcze :roll: Hmmm ... tak z zawodowego punktu widzenia patrzac, to troche dziwne, ze Mlodzi przygotowuja wszystko z ogromna uwaga i poswieceniem (rowniez finansowym), a pamiatke z tego wydarzenia maja w postaci zdjec robionych przez ... mame ;) Moja koleżanka zrobiła podobnie... Zatrudniła znajomą, fotografa amatora i liczyła na zdjęcia od rodziny... Tak sie stało, że ja się tam pojawiłam ;) No i z moją 1Gb kartą poszalałam ;) Wszędzie się wepchnęłam Pstryknęłam to i owo jedno wesołe, jedno podczas przygotowań, jedno pozowane itp ;) co się okazało? Że połowa zdjęć w albumie jest mojego autorstwa tajdzi, pewnie fajne foteczki zrobilas :D :D :D Z drugiej strony czesto niby zawodowi fotograficy potrafia zrobic taka kaszane, ze az wstyd :oops: :oops: :oops: Ja jednak kontraktujac taka uroczystosc mam zagwarantowane, ze nikt wesolutki ze swoim aparacikiem przed kadrem mi nie zatanczy :lol: Chociaz pamietam, ze jakies dwa tygodnie temu jeden z gosci, podczas wychodzenia Mlodych z Kosciola wyciagnal zza pazuchy malutkiego Soniaczka czyniac z niego dziwny uzytek ;) Na szczescie Ojciec Pana Mlodego w pore interweniowal :lol: Quote
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 tajdzi, Chyba wole takie przepalone, niz te z atelier, gdzie w tle sa weneckie widoczki, kolumienki i mostki ... wrrrrr ... ze tez niektorzy ludzie wciaz z uwielbieniem patrza na takie pamiatki ;) Quote
tajdzi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wind napisał(a):tajdzi, Chyba wole takie przepalone, niz te z atelier, gdzie w tle sa weneckie widoczki, kolumienki i mostki ... wrrrrr ... ze tez niektorzy ludzie wciaz z uwielbieniem patrza na takie pamiatki ;) :o na prawdę? Ja myślałam, ze te czasy zamierzchłe już w niepamięć poszły (ku mojemu wielkiemu szczęściu) bo jak oglądałam zdjęcia kumpla, co to ona stoi przy komódce on patrzy sie na nią, potem ona leży (pal licho, ze spod gorsetu wystawał kawałek ciałka) on jak ... biedak jakiś klęczy, a potem leżą razem :roll: ehhh musiałam się powstrzymać, żeby nie wybuchnąć śmiechem ;) a w tle zimowy krajobraz lub stare meble... ehhh Quote
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 tajdzi, W wawie to na szczescie minelo. Ale moi koledzy fotograficy dzialajacy np. 60 km od Wawy (Garwoli) wciaz do swoich atelier zamawiaja kiczowate tla, bo taka jest potrzeba rynku ... Brrrr .... Z drugiej strony, taki mniej wymagajacy Klient to szczescie ;) O ile moj sprzet do fotografowania standardowego slubu to koszt ok. 30.000 PLN (bo Klient wymaga konkretnej marki i konkretnego efektu, formatu itp.), o tyle w Garwolinie znajomy pracuje na puszce z kitowym obiektywem za 2.700 :lol: :lol: :lol: Quote
isabelle Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Evelina napisał(a):Ciekawe czy sa zdjecia mlodych po odejsciu od oltarza - znaczy tuz po wyjsciu z wody :lol: :lol: :lol: To dopiero by bylo piekne zdjecie na sciane :lol: Hihi, pewnie sa, ale mi ich nie przegrano. :wink: Wind Z drugiej strony czesto niby zawodowi fotograficy potrafia zrobic taka kaszane, ze az wstyd To prawda, na moim slubie zdjecia robione przez "zawodowca" sa totalnym nieporozumieniem, na szczescie kolega tez focil i jakas pamiatka jest. :-? Quote
tajdzi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 i jeszcze jedno znalazłam :oops: i już nie zamęczam Quote
takatuka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 27 sierpnia odbył się ślub mojego braciszka i jego ukochanej Dominiki :lol: 8 lat byli ze soba, więc wkońcu trzeba było :D Panna Młoda i świadkowa (siostra) Quote
Wind Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 takatuka, Bardzo fajne foteczki :) Pieknie zachowana faktura bieli. Widac reke dobrego fotografa :-) I nie przesadzam, sliczna Mloda Para :-) Quote
takatuka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 O rany Wind! :angel: Chyba dzisiaj uśmiech z twarzy mi nie zejdzie :lol: Tym bardziej, ze wszystkie fotki (oprócz ostatniej) robiłam ja :P Później jak braciszek mi podrzuci to wstawie tu fotki już profesjonalnego fotografa, przemiłego Jarka :D Quote
Recommended Posts