Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

banjo napisał(a):
Cobra napisał(a):
a co robi??? czyzby jakas produkcja majaca na celu powiekszanie liczebnosci ludzisk

to sie okaże za jakis czas :lol: :wink: 8)

bede ciocia???

Posted

Cobra napisał(a):
hehehe tera sie zacznie sezon produkcyjny :P cos czuje ze z nizu przejdziemy na wyz :)

obys nie był pierwszy...a moze jednak ty zapoczatkujesz cio?

Posted

ufff... przebrnelam wlasnie (z ogromna przyjemnoscia) przez wszystkie 55 stron :)
GRATULUJE WAM DZIEWCZYNY GORACO, wszystkim młodym mezatkom i swiezutkim nazeczonym :BIG:
oj, tez bym tak chciala :oops: jak na razie zyje sobie z TZem na kocia łape (lub jak mi to wypomniala ostatnio pani w okienku na poczcie: w konkubinacie :wink: )

Posted

banjo,

Gratuluje! Powiem za asher, ze piekna z Was para :-) Wszystkiego Najslodszego na Nowej Drodze :-)

Teklunia,

Eee tam ... kociolapstwo fajne jest! :-) My niedlugo bedziemy obchodzic 5-lecie tego wspanialego stanu.
No coz ... zdjec slubnych nie mam ... ale w nadmiarze robie je innym, np.

te i poki co to mi wystarczy :D

Posted

o rety, Wind, zdjecia sa fantastyczne, przepiekne :B-fly:. tym bardziej ze sepia to jest to co teklunie lubia najbardziej :wink:
jezeli kiedys nadejdzie dla mnie TEN dzien, to mam nadzieje ze dasz sie zaprosic :D :D :D

Posted

banjo napisał(a):
Wind baaardzo mi się te fotki podobają, masz talent :D ...a może po prostu jesteś zawodowym fotografem??? :wink:

:wink: 8)

Posted

sh_maniak napisał(a):
Cobra napisał(a):
a co to sezon na zaobraczkowanie?? zabraczkowal cie jak gloebia Agga?? sprawdz czy nei masz nadajnika gps

:roflt:

CObra ja wiem ze ciebie tez kiedy zaobrączkują jak kanarka :lol: