Ciapa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzieki :) , bardzo sie ciesze ze podobaja sie Wam zdjatka :P Wind, to firma zajmujaca sie fotografia "profesjonalnie" (cokolwiek to oznacza :wink: ), ale może fotograf nie byl zawodowcem :lol: Wiesz, ja nie mam zielonego pojecia :roflt: Wind a po czym rozpoznajesz ze to nie jest zawodowiec? Nie wiem czy moge, ale mam link do ich strony internetowej. Jezeli chcecie to go wkleje? Quote
Wind Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ciapa, Jeszcze raz napisze, ze wyszliscie pieknie i bardzo naturalnie. A o taka naturalnosc jest najtrudniej. Osobiscie zycze sobie tylko takich Panstwa Mlodych na sesjach jak Wy :D :D :D A co technicznej strony zdjec, to nie wiem ... byc moze to wina skanera, ktorym skanowaliscie fotki, ale jest bardzo malo szczegolow w bielach :( Wlasciwie sa biale plamy zamiast faktury Twojej sukni, ubran gosci w Kosciele, czy tez koloru nieba. Stad m.in. moje pytanie ;) A link mozesz wrzucic :-) Quote
Ciapa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wind, spoko :wink: ja doskonale rozumiem ze wypytujesz ze skrzywienia zawodowego :lol: Wg nas bylismy naprawde sztywni (ja dopoki nie zaczelam ciagnąć winka :wink: a Michal cały czas) i to co wyszło to tylko i wyłącznie zasługa fotografa - Krzyska. Zdjęcia były robione normalnym aparatem a nie cyfrowym. Rzeczywiscie zdjecia w internecie sa naprawde nie do porównania z tymi co mamy w albumie :D Widoczny jest każdy szczególik - zastosowane sa tez rozne papiery (niektore wygladaja jak trojwymiarowe). Dodatkowo zamówiliśmy zdjęcia i album w mega formacie, ktory dopiero co zaczeli robic. Album jest troszke niepraktyczny, bo bardzo ciezki ale takie wielkie zdjecia wyglądają super :angel: A to link: http://www.fotoreflex.pl/ Quote
banjo Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 tak jak jakiś czas temu obiecałam zaraz po ślubie wrzucam nasze fotki ślubne :D chwilkę przed wszystkim w trakcie i niedługo po c.d.n. Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Daisunia napisał(a):Banjo ja zdjątek nie widze :(ja też nic :cry: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :angel: ja juz też widze , zrobiłam odświerz i sa zdjątka :wink: Quote
Daisunia Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no ja też juz widzę ! śliczne zdjęcia Banjo mialaś ladną sukienke ! :D Quote
LAZY Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Super Para Młoda!!! :angel: :angel: :angel: Piękne obrączki..dawaj wiecej kobieto! :evilbat: Quote
Agga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 ten piekny pierscionek z niebieskim serduszkiem to piersionek od Paya :lol: Nad morzem odbyły sie małe zareczny 8) Quote
Agga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 LAZY napisał(a)::o Lazy wdech- wydech kochana... :lol: Kiedys musiało to nadejsc no nie :lol: Quote
shrivatsa Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dobiłam do końca galerii :D I tak ;) 1) wielkie gratulacje dla Aggi :D i wszystkich niedawno zaobrączkowanych ( czy też zanadajnikowanych ;-P) Dogomaniaków :D 2) Jestem pod wielkim wrażeniem pomysłu z puszkami, to naprawdę świetna alternatywa dla więdnących kwiatów. Upór dogomaniaczek w postawieniu na swoim też jest godny podziwu :D Myślę, że teraz macie milsze wspomnienia z tego dnia, bo Wasza miłość wypełniła żoładki biednych psiaków. Jesteście kochani! Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dziękuje ! Teraz poczekam na ten prawdziwy z brylantem .... :lol: Quote
LAZY Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Agga napisał(a):Dziękuje ! Teraz poczekam na ten prawdziwy z brylantem .... :lol: Oj i to z WIELKIM brylantem! :lol: Quote
Cobra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a co to sezon na zaobraczkowanie?? zabraczkowal cie jak gloebia Agga?? sprawdz czy nei masz nadajnika gps Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Cobra napisał(a):a co to sezon na zaobraczkowanie?? zabraczkowal cie jak gloebia Agga?? sprawdz czy nei masz nadajnika gps ALe masz pomysł Michaś :lol: A ty kiedy czy moze juz po zaobroączkowaniu? Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 :lol: :lol: :lol: banjo a jak wam na nowej drodze życia? Quote
banjo Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a)::lol: :lol: :lol: banjo a jak wam na nowej drodze życia? czadzik...dziś już mija tydzień a ja ciągle uśmiechnięta 8) :wink: :D :P :D Quote
Recommended Posts