Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzieki :) , bardzo sie ciesze ze podobaja sie Wam zdjatka :P

Wind, to firma zajmujaca sie fotografia "profesjonalnie" (cokolwiek to oznacza :wink: ), ale może fotograf nie byl zawodowcem :lol: Wiesz, ja nie mam zielonego pojecia :roflt:
Wind a po czym rozpoznajesz ze to nie jest zawodowiec?
Nie wiem czy moge, ale mam link do ich strony internetowej. Jezeli chcecie to go wkleje?

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciapa,

Jeszcze raz napisze, ze wyszliscie pieknie i bardzo naturalnie. A o taka naturalnosc jest najtrudniej. Osobiscie zycze sobie tylko takich Panstwa Mlodych na sesjach jak Wy :D :D :D

A co technicznej strony zdjec, to nie wiem ... byc moze to wina skanera, ktorym skanowaliscie fotki, ale jest bardzo malo szczegolow w bielach :( Wlasciwie sa biale plamy zamiast faktury Twojej sukni, ubran gosci w Kosciele, czy tez koloru nieba. Stad m.in. moje pytanie ;)

A link mozesz wrzucic :-)

Posted

Wind, spoko :wink: ja doskonale rozumiem ze wypytujesz ze skrzywienia zawodowego :lol: Wg nas bylismy naprawde sztywni (ja dopoki nie zaczelam ciagnąć winka :wink: a Michal cały czas) i to co wyszło to tylko i wyłącznie zasługa fotografa - Krzyska.

Zdjęcia były robione normalnym aparatem a nie cyfrowym. Rzeczywiscie zdjecia w internecie sa naprawde nie do porównania z tymi co mamy w albumie :D Widoczny jest każdy szczególik - zastosowane sa tez rozne papiery (niektore wygladaja jak trojwymiarowe). Dodatkowo zamówiliśmy zdjęcia i album w mega formacie, ktory dopiero co zaczeli robic. Album jest troszke niepraktyczny, bo bardzo ciezki ale takie wielkie zdjecia wyglądają super :angel:

A to link:
http://www.fotoreflex.pl/

• 3 weeks later...
Posted

Dobiłam do końca galerii :D I tak ;)
1) wielkie gratulacje dla Aggi :D i wszystkich niedawno zaobrączkowanych ( czy też zanadajnikowanych ;-P) Dogomaniaków :D
2) Jestem pod wielkim wrażeniem pomysłu z puszkami, to naprawdę świetna alternatywa dla więdnących kwiatów. Upór dogomaniaczek w postawieniu na swoim też jest godny podziwu :D Myślę, że teraz macie milsze wspomnienia z tego dnia, bo Wasza miłość wypełniła żoładki biednych psiaków. Jesteście kochani!

Posted

Cobra napisał(a):
a co to sezon na zaobraczkowanie?? zabraczkowal cie jak gloebia Agga?? sprawdz czy nei masz nadajnika gps

ALe masz pomysł Michaś :lol:
A ty kiedy czy moze juz po zaobroączkowaniu?

Posted

Agga napisał(a):
:lol: :lol: :lol:

banjo a jak wam na nowej drodze życia?

czadzik...dziś już mija tydzień a ja ciągle uśmiechnięta 8) :wink: :D :P :D