adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 asher napisał(a):Coś czuję, że adda zacznie swojej córze hormony wzrostu podawać, żeby szybciej z tych pieluch wyrosła :evilbat: Ona jest wyrośnięte szczenię, 175 cm :lol: Quote
Wind Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ciapa, Szczerze GRATULUJE! Nie tylko pewnie wspanialego meza, ale rowniez pieknej akcji z puszka! :D Warte nasladowania, bez wzgledu na opinie rodziny ;) Cudnie wygladaliscie w tym waznym dniu! :D :D :D Samo piekno! :-) Quote
Evelina Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']I dlaczego Evelina, która robi zdjęcia maku na bułce, wielce wyraźne, wkleja zdjęcie swojego osobistego syna, którego prawie nie widać??? :evilbat:Bo ziarnka maku fotkowalam osobiscie a to zdjatko moje beztalencie robilo. :lol: Upatrzylo sobie parasole i na nich sie skupilo :roll: Pokaze synka a co tam. :lol: Teraz, lepiej widac ? :roll: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Łomatko, ale napakowany... Ręce ma gigantyczne :o Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Noooo..... teraz widać :D Przystojny młody człowiek 8) Evelina, a skąd Ty masz takiego dużego chłopaka? Quote
Evelina Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']Noooo..... teraz widać :D Przystojny młody człowiek 8) Evelina, a skąd Ty masz takiego dużego chłopaka?Moj wlasny z pomoca sil natury na swiat wydany. :lol: Ty chyba tez tej metody uzywalas w przypadku cory :roll: Co do podpisu, to poczekaj chwile 8) Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Evelina']Moj wlasny z pomoca sil natury na swiat wydany. :lol: Ty chyba tez tej metody uzywalas w przypadku cory :roll: No... wydana przy pomocy skalpela :lol: :lol: :lol: Co do podpisu, to poczekaj chwile 8) Jesuuu, czyżby? Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Evelina podpis BOSKI!!! a syn również niczego sobie :lol: Quote
LAZY Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Widzę, że ze ślubnej galerii robi się biuro matrymonialne... :wink: Quote
anetta Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A kto bedzie z niej korzystac? :lol: Noo, mi tez sie bardzo podoba podpisik Evelinki i Addy tez 8) :megagrin: Quote
Miga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 A dopiero jak mi się podoba podpis Addy i Eveliny 8) Quote
tajdzi Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no, że ja nie wspomnę jak bardzo mi się podoba podpis addy i eveliny i dodam, że też mam całkiem niezły urok osobisty 8) :grins: Quote
Ciapa Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Podniose troszkę galeryjkę do góry obiecanym linkiem do wszystkich naszych ślubnych zdjęć :wink: http://www.idzik.pl/~witkan/slub/ Quote
icemanka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Zdjecia cudowne !!!! Szczególnie te w plenerze :angel: Jeszcze raz wszystkiego dobrego ! Quote
malawaszka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 cudne :angel: nasza śliczna Ania :calus: :angel: Quote
Wind Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Ciapa, Fajne zdjatka, ale zadam pytanko zupelnie techniczne ;) Te zdjecia to Wam nie zawodowy fotograf robil, prawda? Pytam nie dlatego, ze mi sie nie podobaja, tylko mam takie skrzywienie fotograficzne ;) Quote
tunio Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Evelina,jesli mnie takze zrobisz taki podpis jak Wasze,to do kompletu gratis przyjme Twego syna na meza :wink: Z tym,ze ja raczej dobra zona nie bylabym.Jestem z tych co czekaja z walkiem przed blokiem :wink: :lol: 8) Ale tak czy siak,za dobre checi podpisik mi sie nalezy,nie sadzisz ? :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Aniu, śliczne zdjęcia z cudownym klimatem. Poprostu piękne... Quote
Wind Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Lubie takie sielskie zdjecia http://www.idzik.pl/~witkan/slub/photos/photo138.html :D :D :D Quote
Agga Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Widzę, że ze ślubnej galerii robi się biuro matrymonialne... :wink: LAZy czyżbys chetna była... :lol: Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Agga napisał(a):LAZY napisał(a):Widzę, że ze ślubnej galerii robi się biuro matrymonialne... :wink: LAZy czyżbys chetna była... :lol: Na szefową biura? :wink: Quote
asher Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Ciapa, przepiękne fotki :klacz: A te w plenerze, to po prostu marzenie :D Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='asher']Ciapa, przepiękne fotki :klacz: A te w plenerze, to po prostu marzenie :D Nic dodac, nic ujac... :angel: Quote
Recommended Posts