Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
No ta ja kompletnie nie wiem, kim jestem, bo tez lubię :lol:
cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D
a ja tez lubię zrobić coś czego nie są w stanie zaakceptowac wszyscy :-?
/ a odkąd mam ASTa to też cześć rodziny pomysłu nie zaakceptowała i albo nie przyjeżdża albo wpada jak burza i szybciorkiem ucieka/zresztą lubię robić wbrew i na przekór :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol:

a ja tez lubię zrobić coś czego nie są w stanie zaakceptowac wszyscy :-?
/ a odkąd mam ASTa to też cześć rodziny pomysłu nie zaakceptowała i albo nie przyjeżdża albo wpada jak burza i szybciorkiem ucieka/zresztą lubię robić wbrew i na przekór :evilbat:

Ehhh, już czuję fajny dreszczyk...

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol:

A kim jest Evelina? 0X

Posted

asher napisał(a):
adda napisał(a):
No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol:

A kim jest Evelina? 0X
wychodzi na to ze Addą :o

Posted

i ja na slubie i weselu bylam, miód i wino piłam ;) Dzięki pieniądzom zebranym na ślubie Ani , Mruczus nie powrocil do schroniska, zostały uratowane koty.Kwiaty zwiędna, zresztą tutaj na dogo nie muszę o tym pisać każdy z nas dobrze o tym wie ;) Ja rowniez zbieralam na swoim slubie, też były dąsy,że kto to widział na zwierzeta,że na dzieci to owszem ale na psy?? i takie tam podobne komentarze.Ale uzbierało sie kowat 1000 zl :) wiec zawsze warto :)
pozdrowionka

Posted

dotka napisał(a):
Ja rowniez zbieralam na swoim slubie, też były dąsy,że kto to widział na zwierzeta,że na dzieci to owszem ale na psy?? i takie tam podobne komentarze.Ale uzbierało sie kowat 1000 zl :) wiec zawsze warto :)
Miód na moje serce :angel:

Posted

adda napisał(a):
wychodzi na to ze Addą :o
Nie, mną jest asher :D
Evelina, kim jesteś???
Ja Wam dziewczyny powiem, jestesmy ulepione z tej samej gliny :lol: i stad to podobienstwo :lol:

A tak wracajac do tematu, to mam synka szukajacego dobrej polskiej zony.
Innej sobie jak na razie nie wyobraza, i koniecznie musi Mamusie przypominac. :lol:

Posted

Evelina napisał(a):
A tak wracajac do tematu, to mam synka szukajacego dobrej polskiej zony.
Innej sobie jak na razie nie wyobraza, i koniecznie musi Mamusie przypominac. :lol:
A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll:

Posted

LAZY dziekujemy :)

[quote name='malawaszka']

a Ciapa - mam jeszcze pytanie - czy jak wrzucali kasę to kwiatów nie dawali? czy jednak kwiaty też? to już z ciekawości pytam :lol:

Większość wrzuciła pieniążki do puszki :P niektórzy przynieśli dodatkowo pojedyńczy lub polny kwiatek i dosłownie garstka wręczyła nam bukiety.

Popatrzcie uważnie na zdjęcie z puszką.... dokładnie na osoby w tle :lol: Czy to oburzenie, zdziwienie czy zaciekawienie ....... :cunao: Strasznie mi się podoba że zostało to uwiecznione.

Dotkaa gdzie Twoje ślubne zdjęcie?

Posted

adda napisał(a):
Co Ty, latek Ci nie podam. Sama sobie oszacujesz jak sie odwaze fotke wkleic. :roll:

Posted

Ciapa, serdecznie Ci gratuluje :D :klacz: Duzo szczescia i radosci :D
Czy mowidz o tej starszej pani w blond wlosach? 8)

I bardzo mi sie podoba taka zbiorka pieniedzy :angel:

Posted

Evelina napisał(a):
adda napisał(a):
Co Ty, latek Ci nie podam. Sama sobie oszacujesz jak sie odwaze fotke wkleic. :roll:

no następna :lol: to wklej fotę syna - może Addy coora się nada 8) :wink:

Posted

Ciapa napisał(a):
Popatrzcie uważnie na zdjęcie z puszką.... dokładnie na osoby w tle :lol: Czy to oburzenie, zdziwienie czy zaciekawienie .......

Faktycznie :o :cunao:
Ja bym im wysłała to zdjęcie z serdecznym podziekowaniem za hojny udział w kweście 8) :lol:

Posted

[quote name='asher']Ja bym im wysłała to zdjęcie z serdecznym podziekowaniem za hojny udział w kweście 8) :lol:A ja bym jeszcze dopisała, że zachęceni powodzeniem akcji, przeprowadzimy podobną na chrzcinach i komuniach :lol:

[quote name='malawaszka']jak? gdzie?? na priva?? :lol:Antyreklama, albo Addziowy realizm :roll: są tutaj.

[quote name='adda']A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll:Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll:

Faktem jest, że o polskiej żonie już wspominał od kołyski :lol:
Teraz, kiedy podrósł, jeszcze bardziej Polki mu się podobają.
Ale muszą być takie lekko.... hmmmm... powariowane, delikatnie mowiac,
jak mamusia :roll:

Posted

[quote name='tajdzi']Adda,
w końcu widziałam twoja coore na zdjeciach :o

Zygu zygu zygu :evilgrin:

No to chyba zobaczyłas ja jako ostatnia z ostatnich :cunao:

Evelina, no nie wmówisz mi, że to twój syn :o Lepioej nam zdradź jakim programem go tak powiększyłaś :evilbat:

Posted

Evelina napisał(a):
]Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll:
Nie myśli, nie myśli... ale żony może już zacząć szukać :lol:

I dlaczego Evelina, która robi zdjęcia maku na bułce, wielce wyraźne, wkleja zdjęcie swojego osobistego syna, którego prawie nie widać??? :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Evelina napisał(a):
]Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll:
Nie myśli, nie myśli... ale żony może już zacząć szukać :lol:

I dlaczego Evelina, która robi zdjęcia maku na bułce, wielce wyraźne, wkleja zdjęcie swojego osobistego syna, którego prawie nie widać??? :evilbat:

Coś czuję, że adda zacznie swojej córze hormony wzrostu podawać, żeby szybciej z tych pieluch wyrosła :evilbat: