asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A czemu na pierwszej fotce puka się w czoło? :lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 asher napisał(a):No ta ja kompletnie nie wiem, kim jestem, bo tez lubię :lol:cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D a ja tez lubię zrobić coś czego nie są w stanie zaakceptowac wszyscy :-? / a odkąd mam ASTa to też cześć rodziny pomysłu nie zaakceptowała i albo nie przyjeżdża albo wpada jak burza i szybciorkiem ucieka/zresztą lubię robić wbrew i na przekór :evilbat: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol: a ja tez lubię zrobić coś czego nie są w stanie zaakceptowac wszyscy :-? / a odkąd mam ASTa to też cześć rodziny pomysłu nie zaakceptowała i albo nie przyjeżdża albo wpada jak burza i szybciorkiem ucieka/zresztą lubię robić wbrew i na przekór :evilbat: Ehhh, już czuję fajny dreszczyk... Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol: A kim jest Evelina? 0X Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia to za chwilę będzie Who is who :D No jak to? Asher jest mną, a Ty jesteś asherem :lol: A kim jest Evelina? 0Xwychodzi na to ze Addą :o Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wychodzi na to ze Addą :o Nie, mną jest asher :D Evelina, kim jesteś??? Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wychodzi na to ze Addą :o Nie, mną jest asher :D Evelina, kim jesteś???kurcze chyba MNĄ :roll: Quote
dotka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 i ja na slubie i weselu bylam, miód i wino piłam ;) Dzięki pieniądzom zebranym na ślubie Ani , Mruczus nie powrocil do schroniska, zostały uratowane koty.Kwiaty zwiędna, zresztą tutaj na dogo nie muszę o tym pisać każdy z nas dobrze o tym wie ;) Ja rowniez zbieralam na swoim slubie, też były dąsy,że kto to widział na zwierzeta,że na dzieci to owszem ale na psy?? i takie tam podobne komentarze.Ale uzbierało sie kowat 1000 zl :) wiec zawsze warto :) pozdrowionka Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 dotka napisał(a): Ja rowniez zbieralam na swoim slubie, też były dąsy,że kto to widział na zwierzeta,że na dzieci to owszem ale na psy?? i takie tam podobne komentarze.Ale uzbierało sie kowat 1000 zl :) wiec zawsze warto :) Miód na moje serce :angel: Quote
Evelina Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wychodzi na to ze Addą :o Nie, mną jest asher :D Evelina, kim jesteś???Ja Wam dziewczyny powiem, jestesmy ulepione z tej samej gliny :lol: i stad to podobienstwo :lol: A tak wracajac do tematu, to mam synka szukajacego dobrej polskiej zony. Innej sobie jak na razie nie wyobraza, i koniecznie musi Mamusie przypominac. :lol: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Evelina napisał(a):A tak wracajac do tematu, to mam synka szukajacego dobrej polskiej zony. Innej sobie jak na razie nie wyobraza, i koniecznie musi Mamusie przypominac. :lol: A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll: Quote
LAZY Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Gratulacje!!!!!! :angel: :angel: Zdjecia piękne...wspaniale wyglądacie razem...duzo szczęścia na nowej drodze zycia! Quote
Ciapa Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 LAZY dziekujemy :) [quote name='malawaszka'] a Ciapa - mam jeszcze pytanie - czy jak wrzucali kasę to kwiatów nie dawali? czy jednak kwiaty też? to już z ciekawości pytam :lol: Większość wrzuciła pieniążki do puszki :P niektórzy przynieśli dodatkowo pojedyńczy lub polny kwiatek i dosłownie garstka wręczyła nam bukiety. Popatrzcie uważnie na zdjęcie z puszką.... dokładnie na osoby w tle :lol: Czy to oburzenie, zdziwienie czy zaciekawienie ....... :cunao: Strasznie mi się podoba że zostało to uwiecznione. Dotkaa gdzie Twoje ślubne zdjęcie? Quote
Evelina Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll:Co Ty, latek Ci nie podam. Sama sobie oszacujesz jak sie odwaze fotke wkleic. :roll: Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ciapa, serdecznie Ci gratuluje :D :klacz: Duzo szczescia i radosci :D Czy mowidz o tej starszej pani w blond wlosach? 8) I bardzo mi sie podoba taka zbiorka pieniedzy :angel: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Evelina napisał(a):adda napisał(a):A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll:Co Ty, latek Ci nie podam. Sama sobie oszacujesz jak sie odwaze fotke wkleic. :roll: no następna :lol: to wklej fotę syna - może Addy coora się nada 8) :wink: Quote
Evelina Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka']no następna :lol: to wklej fotę syna - może Addy coora się nada 8) :wink:Kiedy Adda juz jej antyreklame zrobila :roll: Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ciapa napisał(a):Popatrzcie uważnie na zdjęcie z puszką.... dokładnie na osoby w tle :lol: Czy to oburzenie, zdziwienie czy zaciekawienie ....... Faktycznie :o :cunao: Ja bym im wysłała to zdjęcie z serdecznym podziekowaniem za hojny udział w kweście 8) :lol: Quote
Evelina Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='asher']Ja bym im wysłała to zdjęcie z serdecznym podziekowaniem za hojny udział w kweście 8) :lol:A ja bym jeszcze dopisała, że zachęceni powodzeniem akcji, przeprowadzimy podobną na chrzcinach i komuniach :lol: [quote name='malawaszka']jak? gdzie?? na priva?? :lol:Antyreklama, albo Addziowy realizm :roll: są tutaj. [quote name='adda']A wiele latek liczy sobie synek? Że już żony szuka :roll:Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll: Faktem jest, że o polskiej żonie już wspominał od kołyski :lol: Teraz, kiedy podrósł, jeszcze bardziej Polki mu się podobają. Ale muszą być takie lekko.... hmmmm... powariowane, delikatnie mowiac, jak mamusia :roll: Quote
00000 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Biorę go! A co tam :wink: :lol: :lol: :lol: Z daleka będziemy wyglądać podobnie :lol: :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Adda, w końcu widziałam twoja coore na zdjeciach :o Zygu zygu zygu :evilgrin: Quote
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='tajdzi']Adda, w końcu widziałam twoja coore na zdjeciach :o Zygu zygu zygu :evilgrin: No to chyba zobaczyłas ja jako ostatnia z ostatnich :cunao: Evelina, no nie wmówisz mi, że to twój syn :o Lepioej nam zdradź jakim programem go tak powiększyłaś :evilbat: Quote
adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Evelina napisał(a):]Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll: Nie myśli, nie myśli... ale żony może już zacząć szukać :lol: I dlaczego Evelina, która robi zdjęcia maku na bułce, wielce wyraźne, wkleja zdjęcie swojego osobistego syna, którego prawie nie widać??? :evilbat: Quote
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 adda napisał(a):Evelina napisał(a):]Źle się chyba wyraziłam. O ożenku to on jeszcze nie myśli. :roll: Nie myśli, nie myśli... ale żony może już zacząć szukać :lol: I dlaczego Evelina, która robi zdjęcia maku na bułce, wielce wyraźne, wkleja zdjęcie swojego osobistego syna, którego prawie nie widać??? :evilbat: Coś czuję, że adda zacznie swojej córze hormony wzrostu podawać, żeby szybciej z tych pieluch wyrosła :evilbat: Quote
Recommended Posts