malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 ja tesh bym kciała :oops: debest chyba mamy podobną sytuację :lol: :lol: :lol: "czekam czekam i sie doczekać nie mogę" :lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 hahahaha jeszcze nie slyszymy rosnacych siwych wloso czyli sobie jeszcze poczekamy hiihihihiii i to dlugo ;) Quote
Wind Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst, malawaszka, Macie szanse :-) To ktora pierwsza narzeczonego przed oltarz zaciagnie? 8) Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 hahah zadzieram kiece i lece :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Wind']dbsst, malawaszka, Macie szanse :-) To ktora pierwsza narzeczonego przed oltarz zaciagnie? 8) hahahaha niech no tylko ten moj z delegacji wroce powiem mu ze jak sie szybko ochajtamy to mieszkanie dostaniemy bo konkurs wyglalismy w TV ;) moze na to pojdzie ;) Quote
Wind Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst, Nigdy nie watpilam w Twoja pomyslowosc :sweetCyb: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Wind napisał(a):dbsst, Nigdy nie watpilam w Twoja pomyslowosc :sweetCyb: hahahaha dziekuje ;) a jak na to nie pojdzie to ja konkurs na narzeczonego rozpisze ;) Quote
mrowka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Debest :lol: hahaha Albo Ty go popros.. :evilbat: No co? Czasy sie zmieniaja.. :lol: Quote
Katerinas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Manu Sliczne zdjecia :D malawaszka Ty z siostra - jak blizniaczki :D Naprawde :D A zdjecia super :D Bardzo lubie ogladac zdjecia slubne :D Quote
_Aga_ Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dołączam do grona zaobrączkowanych (i nie tylko :lol: ) Quote
_Aga_ Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 i jeszcze parę innych: przygotowania: ostatnie "poprawki" :lol: już po stresie :lol: : dziewczyny (jeszcze wolne), zastanówcie się, czy w takim momencie chcecie mieć długie paznokcie :lol: . Ja zebrałam może dwa pieniążki, hihihi, więcej nie dałam rady :angel: zastanówcie się wogóle, czy chcecie :D Żartuję, jest naprawdę super, choć mamy krótki staż i "wszystko się może zdarzyć" :wink: :D :lol: Quote
_Aga_ Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a propo zmieniających się czasów i równouprawnienia - DBSST - ja się musiałam oświadczyć, bo inaczej podejrzewam czekałabym do u...... śmierci :roflt: Quote
ajka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agnieszka-Małek napisał(a): dziewczyny (jeszcze wolne), zastanówcie się, czy w takim momencie chcecie mieć długie paznokcie :lol: . Ja zebrałam może dwa pieniążki, hihihi, więcej nie dałam rady :angel: dlatego ja zamiast monet poprosiłam o ryż. :D Wszystkie zdjęcia cudne! Jeśli znajdę płytkę z fotami, albo uda mi się walka ze skanerem to też się wstawię, a co tam. Quote
_Aga_ Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ajka - u mnie było i to i to :) cały ryż poleciał na mnie, bo zawiał wiatr, jeszcze rano z włosów wydłubywałam :roflt: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agnieszka-Małek napisał(a):a propo zmieniających się czasów i równouprawnienia - DBSST - ja się musiałam oświadczyć, bo inaczej podejrzewam czekałabym do u...... śmierci :roflt: hahaha ja juz robilam podchody to sie na mnie tylko jak na wariata spojrzal ;) hahahahaah Ajka jak to mozliwe ze nie ma tu jeszcze Twoich fot nio nio :nono: :wink: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 zapomnialam Agnieszko super Panna Mloda z Ciebie :D i masz moje kwiaty takie kce 8) :D Quote
AnkaW Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Zdjęcia super. A może zrobimy zakłady która pierwsza usidli chłopa Dbsst czy Malawaszka :angel: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 AnkaW napisał(a):Zdjęcia super. A może zrobimy zakłady która pierwsza usidli chłopa Dbsst czy Malawaszka :angel: hahahaha ale wlasnie caly problem to taki ze moj juz usidlony po przez zasiedzenie hahahahaha :lol: Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst, Bo to nie podchody sie robi tylko wprost gada! :lol: :lol: :D :D Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Wind']dbsst, Bo to nie podchody sie robi tylko wprost gada! :lol: :lol: :D :D mowisz to pewnie dlatego jeszcze nie mam GPRSa bo sie nie umiejetnie do tego zabralam hahaha Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 malawaszka supper foty, a i widac ze tescie sie polubili i szaleli na calego :lol: Quote
AnkaW Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 AnkaW napisał(a):Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol: hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;) Quote
Recommended Posts