Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind']dbsst, malawaszka,

Macie szanse :-) To ktora pierwsza narzeczonego przed oltarz zaciagnie? 8)

hahahaha niech no tylko ten moj z delegacji wroce powiem mu ze jak sie szybko ochajtamy to mieszkanie dostaniemy bo konkurs wyglalismy w TV ;)

moze na to pojdzie ;)

Posted

Wind napisał(a):
dbsst,

Nigdy nie watpilam w Twoja pomyslowosc :sweetCyb:

hahahaha dziekuje ;)
a jak na to nie pojdzie to ja konkurs na narzeczonego rozpisze ;)

Posted

i jeszcze parę innych:
przygotowania:

ostatnie "poprawki" :lol:

już po stresie :lol: :

dziewczyny (jeszcze wolne), zastanówcie się, czy w takim momencie chcecie mieć długie paznokcie :lol: . Ja zebrałam może dwa pieniążki, hihihi, więcej nie dałam rady :angel:

zastanówcie się wogóle, czy chcecie :D
Żartuję, jest naprawdę super, choć mamy krótki staż i "wszystko się może zdarzyć" :wink: :D :lol:

Posted

a propo zmieniających się czasów i równouprawnienia - DBSST - ja się musiałam oświadczyć, bo inaczej podejrzewam czekałabym do u...... śmierci :roflt:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):

dziewczyny (jeszcze wolne), zastanówcie się, czy w takim momencie chcecie mieć długie paznokcie :lol: . Ja zebrałam może dwa pieniążki, hihihi, więcej nie dałam rady :angel:

dlatego ja zamiast monet poprosiłam o ryż. :D

Wszystkie zdjęcia cudne! Jeśli znajdę płytkę z fotami, albo uda mi się walka ze skanerem to też się wstawię, a co tam.

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
a propo zmieniających się czasów i równouprawnienia - DBSST - ja się musiałam oświadczyć, bo inaczej podejrzewam czekałabym do u...... śmierci :roflt:

hahaha ja juz robilam podchody to sie na mnie tylko jak na wariata spojrzal ;) hahahahaah

Ajka jak to mozliwe ze nie ma tu jeszcze Twoich fot nio nio :nono: :wink:

Posted

AnkaW napisał(a):
Zdjęcia super.
A może zrobimy zakłady która pierwsza usidli chłopa Dbsst czy Malawaszka :angel:

hahahaha ale wlasnie caly problem to taki ze moj juz usidlony po przez zasiedzenie hahahahaha :lol:

Posted

[quote name='Wind']dbsst,

Bo to nie podchody sie robi tylko wprost gada! :lol: :lol: :D :D

mowisz to pewnie dlatego jeszcze nie mam GPRSa bo sie nie umiejetnie do tego zabralam hahaha

Posted

AnkaW napisał(a):
Co tam przez zasiedzenie. Przed ołtarz zaciągnij. Dlaczego ma ci być lepiej od nas. :lol:

hahahaha ale jezeli juz kiedys sie pograze ;) to licze ze dgm licznie stawia sie na slubie ;)