asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Eeee, no co ty, sedalin? :roll: Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? A dodam, że sedalin najsilniej działa od pasa w dół :-? To dasz 1/2 dawki, albo nawet 1/4 :D Może wtedy zwiodczy tylko od kolan w dół :lol: No wiesz... z moją skłonnością do przedawkowywania tego leku to może się róznie skończyć. Zwłaszcza, że podobno sedalin zawsze działa tak samo, a od wielkości dawki zależy tylko czas działania :roll: No a sama powiedz, na co komu zwiotczony chłop? :-? Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):No a sama powiedz, na co komu zwiotczony chłop? :-? Asher, no ale głowę będzie miał ok, to sobie kulturnie porozmawiacie... o sztuce... o literaturze... :roll: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):No a sama powiedz, na co komu zwiotczony chłop? :-? Asher, no ale głowę będzie miał ok, to sobie kulturnie porozmawiacie... o sztuce... o literaturze... :roll: Naprawdę wierzysz w to, że intelekt chłopa tkwi w jego głowie? :o Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? no żaden :roflt: Quote
Wind Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='asher'] Naprawdę wierzysz w to, że intelekt chłopa tkwi w jego głowie? :o asher, trzeba wierzyc, ze gdzies tkwi ... ale mysle, ze im dalej od glowy tym go mniej :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Naprawdę wierzysz w to, że intelekt chłopa tkwi w jego głowie? :o W większości przypadków słowa intelekt i chłop nijak w parze mi nie idą :roll: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Naprawdę wierzysz w to, że intelekt chłopa tkwi w jego głowie? :o W większości przypadków słowa intelekt i chłop nijak w parze mi nie idą :roll: No więc właśnie :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):No więc właśnie :lol: A to dlatego wolisz takiego nie na haju :D Quote
Olund Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dziewczyny dzieki za życzenia :D ta kulę u nogi to mu świadek przyprawił :D I jedna kula to ta w "suni" (sukni) a druga to ta w reku urządzili go podwójnie. Ale mój TZ to twardziel jest i lekko to zniósł, choc w kosciele miał stresa :D A jesli chodzi o uwiązanie to ja wolę nie inwazyjne metody :evilbat: A to świadek Pozdrawiam Quote
adda Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Niejedna kobieta marzy o takich lokach jak ma świadek :lol: Quote
Guest bernulka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 mój brat ma identyczne loki:D WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! paździoszki Quote
mrowka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Olund wszystkiego naj naj najlepszego Wam zycze!!! Zaraz zaraz powklejam zdjecia z wesela mojej siostry 8) :wink: Quote
mrowka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Przed kosciolem od lewej: mama, siostra, szwagier 8) i...ja :wink: A tu juz pod resteuracja :wink: Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ŚLiczne :D A jaką siostra miała misterna fryzurę :o Quote
malawaszka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Adda zapomniałaś o szwagrze - to chyba już nie lasencja coo?? :lol: Mrówka łiiiii a kiedy z Twojego ślubu?? :wink: Quote
00000 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Malawaszka, daj dziewczynie pożyć, co? 8) Pocieszyć się życiem i tak dalej... :lol: Młoda jest, niech korzysta z życia, potem będzie jej trudno... :evilbat: :wink: :lol: Quote
mrowka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Waszka :lol: :lol: :lol: Mi tam sie nie spieszy do weselicha, planuje bardzo pozno wyjsc za maz :roll: napewno nie tak wczesnie jak moja siostra 8) :lol: Szwagier pierwsza klasa na oczepinach dostalam w zeby :oops: :evil: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 malawaszka napisał(a):Adda zapomniałaś o szwagrze - to chyba już nie lasencja coo?? :lol: A to musiałaby się wypowiedzieć siostra Mrówki :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 mrowka napisał(a):Szwagier pierwsza klasa na oczepinach dostalam w zeby :oops: :evil: Niegrzeczna byłaś? :o Quote
Agga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Mróweczko sliczne zdjecia.... Teraz czekam na twoj slub :lol: Quote
mrowka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']Adda zapomniałaś o szwagrze - to chyba już nie lasencja coo?? :lol: A to musiałaby się wypowiedzieć siostra Mrówki :lol: hahaha ja tam nic nie wiem :evilbat: :lol: [quote name='adda'][quote name='mrowka']Szwagier pierwsza klasa na oczepinach dostalam w zeby :oops: :evil: Niegrzeczna byłaś? :o Ja?! Skadze znowu! Nie dalam zerwac welonu :lol: Aggus, ja juz sie szykuje... Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Agga napisał(a):Mrówcia a pan młody to kto??? :o Jaki pan młody? Ten ze zdjęć Mrówki? To szwagier Mrówki :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 mrowka napisał(a): Ja?! Skadze znowu! Nie dalam zerwac welonu :lol: Oj Mrówka, to taka tradycja jest :roll: Quote
Recommended Posts